vaaaayyy canınaa süper şahane perfect........... maşallah
Süperrr
heheh yok canim niye kiziyim
Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsunEvet youtube'da yok. Google'e yaz Ripped in level 1 diye ilk dailymotion'dan cikiyor. Ama onda genelde reklam giriyor araya, birde Rutube diye bir sayfadan cikiyor, ordan da takip edebilirsin.
6 sar gün yapip 1 gün dinlenince daha cabuk geciyor günler bu arada:) 2 gün ara verirsen uzaklasirsin belki spordan yine de sen bilirsin ama bence yap mutlaka :)
Acaba kür mü yapsam ya
Şöyle birkaç günlük
Tavsiye edebileceğiniz varsa açığım kızlar
sistemini bozma bence... ne güzel gidiyosun işte...
Peki bir şey daha soracağım
Sen belki bilirsin takımdaymışsın da önceden
İsveç diyeti nasıldır?
Hiç denedin mi veya deneyen oldu mu etrafında
denediler ve kilo verdiler ama deneyenler zaten zayıf iradeli hatunlardı sonra da kilolarını korudular... ben denemedim valla....
bi bildirimi çok gormezsin ama bize :))Ay çok da suyunu çıkarmamak lazım ama artık normale döneceğim yeter
Aa sen beni görmüştün sahi resimde
Merak ettim şimdi nasıl durduğunu bak sen de bize öncesi sonrası yap
Ben de topici bırakmak istemiyorum ama vakit bulamayacağımı da biliyorum akşama kadar ders var zaten akşam eve gelip yarım saat sporumu yapsam duş ve hemen ders tekrarı vs derken
cok iyi canim ilk levele göre tebrik ederim ; ))Kızlar sabah ölçüm yaptım pek fark Yok bir kollar çalışmış galiba
Bel 82-82
Göbek 106 -105
Kalça 108-108
Sağ bacak 66-65
Sol bacak 67-66
Sağ kol 31-30
Sol kol 32- 30
harikasinn1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur
Vücudumun %11inden kurtulmuşum
canim pulbiberli yogurt kurune ne dersin göbek eritenindenAcaba kür mü yapsam ya
Şöyle birkaç günlük
Tavsiye edebileceğiniz varsa açığım kızlar
ben tavsiye etmem canim onla verilen kilolar kat kat geri aliniyormus üstelik su kaybiPeki bir şey daha soracağım
Sen belki bilirsin takımdaymışsın da önceden
İsveç diyeti nasıldır?
Hiç denedin mi veya deneyen oldu mu etrafında
Ay yapsam mı acaba şu an çok aklıma yatmaya başladı 7 günde 6 kilo verenler falan var
Kuzum ben yaptım 13 günde 6 kilo vermiştim bıraktıktan sonra da dikkat ederek 2 kilo vermiştim. Şimdi sigarayı bıraktığım halde sadecee 3 kilo aldım 7 ayda oda olsun o kadar :) ben 6 gün yap derim ama 6 günde çok mucize bekleme metabolizmayı hızlandırıyor ve inceltiyor. En azından 2 giderAy yapsam mı acaba şu an çok aklıma yatmaya başladı 7 günde 6 kilo verenler falan var
Kuzum ben yaptım 13 günde 6 kilo vermiştim bıraktıktan sonra da dikkat ederek 2 kilo vermiştim. Şimdi sigarayı bıraktığım halde sadecee 3 kilo aldım 7 ayda oda olsun o kadar :) ben 6 gün yap derim ama 6 günde çok mucize bekleme metabolizmayı hızlandırıyor ve inceltiyor. En azından 2 gider
bi bildirimi çok gormezsin ama bize :))
cok iyi canim ilk levele göre tebrik ederim ; ))
harikasinn
canim pulbiberli yogurt kurune ne dersin göbek eriteninden
ben tavsiye etmem canim onla verilen kilolar kat kat geri aliniyormus üstelik su kaybi
ben düzenini bozma derim....
Kuzum ben yaptım 13 günde 6 kilo vermiştim bıraktıktan sonra da dikkat ederek 2 kilo vermiştim. Şimdi sigarayı bıraktığım halde sadecee 3 kilo aldım 7 ayda oda olsun o kadar :) ben 6 gün yap derim ama 6 günde çok mucize bekleme metabolizmayı hızlandırıyor ve inceltiyor. En azından 2 gider
Kollar, bacaklar ve göbekten gitmiş tebrikler
Beslenmen nasıl canım
Buradayken cevap vereyim dedim görmezden gelmeyeyim
Aquariusa sormuşsun ama umarım kızmaz @aquarius24
Ripped 4 hafta sürüyor
Tercihe göre her levelı haftada 5 gün+2 gün dinlenme / 6 gün + 1 gün dinlenme olarak yapıyorsun
Biz 6 gün + 1 gün dinlenme yapıyoruz
heheh yok canim niye kiziyim
Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsunEvet youtube'da yok. Google'e yaz Ripped in level 1 diye ilk dailymotion'dan cikiyor. Ama onda genelde reklam giriyor araya, birde Rutube diye bir sayfadan cikiyor, ordan da takip edebilirsin.
6 sar gün yapip 1 gün dinlenince daha cabuk geciyor günler bu arada:) 2 gün ara verirsen uzaklasirsin belki spordan yine de sen bilirsin ama bence yap mutlaka :)
Fazlasıyla evet ölücem sandımhalsizlik oluyor mu peki....
Canım ama dikkat et ilk 3 gün halsizlik fazla oluyor ve 3 öğün yani. Ama kesersen ancak 6.günde kesebilirsin canım. Ağır evet ama protein değeri fazla ve sağlıklı (bana göre) bir diyet. Sonucu evet oda güzel ben her bunu yaptığımda zayıflar incelirdim homili gırtlak yemedikten sonrada alınmıyorNasıl su kaybı olacak ki bol bol su içiyorsun
Düşünme aşamasındayım
Şimdi hesapladım ilk günün protein değeri 67 g mesela
Soğuk yaklamıştım ama ben şu an alamıyorum 67 g protein
Ki günlük almam gereken 70 g kas yapmak için
Jillian sporumu ve kasları sekteye uğratmaz o zaman bu?
Bak profil fotoğrafıma öncesi sonrası yaptım. Bi bu kadar da birlikte olacak inşallahAa sen beni görmüştün sahi resimde
Merak ettim şimdi nasıl durduğunu bak sen de bize öncesi sonrası yap
Canım ama dikkat et ilk 3 gün halsizlik fazla oluyor ve 3 öğün yani. Ama kesersen ancak 6.günde kesebilirsin canım. Ağır evet ama protein değeri fazla ve sağlıklı (bana göre) bir diyet. Sonucu evet oda güzel ben her bunu yaptığımda zayıflar incelirdim homili gırtlak yemedikten sonrada alınmıyor
Bak profil fotoğrafıma öncesi sonrası yaptım. Bi bu kadar da birlikte olacak inşallah