- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
Fazlasıyla evet ölücem sandım ama canıma tak etmişti mecburdum iddiaya girmiştim
ayy o zaman zor yaa ben zaten fazlasıyla halsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazlasıyla evet ölücem sandım ama canıma tak etmişti mecburdum iddiaya girmiştim
Çok geçmiş olsun canım aman fazla yüklenme o kaval kemiği ağrımasını bilirim çok pis bi acı ya14 Temmuz listesi
1. Asimeleksi shred 2 1/10
2. Beyaz Hatun: Shred Level 2/6 tamamdır
3. Suslucivciv: Shred 29/30 + leslie5mil + 70 ip atlama
4. Vanillav: Ripped in 30 Level 2 5/6 + 4880 adım (45 dk)
3.47 km, 173 kalori yakmış
Dahasını atardım biliyorsunuz ama kaval kemiğindeki kaslar acımaya başladı seke seke geri döndüm eve
Geçen hafta koşuyordum ya o zaman çok yüklendim hala geçmedi
Çok geçmiş olsun canım aman fazla yüklenme o kaval kemiği ağrımasını bilirim çok pis bi acı ya
Elli kere yazmışım ahhh internet ahhBu arada özele attım kızlar shred 1.ve 15.günümün fotolarını
Bu arada özele attım kızlar shred 1.ve 15.günümün fotolarını
Demekki gerçekten karşıdan başkası bakınca daha net yorumlar alabiliyoruz bende mesela sizdeki farkları daha çok gördüm ben niye bu kdar değişemedim diye kendi kendimi yiyordumGördüm gördüm
Bir de diyor ki fark göremiyorum
Resmen yarı yarıya kesilmiş gibi olmuş
Canım keşke 2 gün filan diyebilsem ama kemik olduğu için 4 gün filan sürer benimki öyleydi yaniNe zaman geçer biliyor musun
Demekki gerçekten karşıdan başkası bakınca daha net yorumlar alabiliyoruz bende mesela sizdeki farkları daha çok gördüm ben niye bu kdar değişemedim diye kendi kendimi yiyordum
Canım keşke 2 gün filan diyebilsem ama kemik olduğu için 4 gün filan sürer benimki öyleydi yani
Sanırım zor geçen bir bölgemizBenim 4 günü geçti
Sanırım zor geçen bir bölgemiz
Ayy öyle mi dersiiiin beni şuan mutlu ettin ama shred dan sonra benim acilinden güzel ve etkili bir karın egzersizi bulmam lazımki şekillensin kaslansınAvatarındaki kız gibi olmana az kalmış yalnız
Yeni gelen kızlar siz de foto paylaşmak isterseniz sizi de alayım konferansa sonra teklif etmedi demeyin
Ben tesettürluyum amaa
Canım burada avatarına koymuşsun ya onun gibi demek istedim
Yoksa cıbıl foto istemiyoruz kimseden
Atmayadabilirsin sıkıntı yok
Avatarima ben koymadim ki frifri koydu tamam giyinik olarak ben de atarim onda problem yok