etkili olduguna cok sevindim canim :)Tüm vücutta etkili, herşeyi geçtim sırt ağrılarına birebir, bedeni rahatlatıyor gerçi sporun her türü rahatlatır, bel kenarındaki muffinleri azaltıyor beli inceltiyor, bacaklara güzel şekil veriyor (bunu çok sevdim). Bunlar bir aylık etkiler. Gelgelelim basene, basen kaslarını da güzel çalıştırıyor ama ben ciddi iddialarda olmadığım için şu kadar cm inceldim diyemeyeceğim çünkü basenden henüz pek incelmedim sadece mayıs başındaki şiş popom yok :) S/M beden iken bölgesel incelmek uzun zaman alıyormuş bunu anladım. Bilmiyorum ya beklentilerim yüksek sanırım, sıfır selülit falan olmak istiyorum o günleri görür müyüz acaba :)
Ben zamanla iyi olacağına inanıyorum, sonuçta bu fazlalıkları da zamanla yaptık :)etkili olduguna cok sevindim canim :)
callanetics benim ilk göz agrim .
ve gercekten hakkinda mucizevi yorumlar okuyunca bazen kendi vucudumuzda o kadar degisim goremeyince moral bozabiliyoruz. insan düşünüyor bu spor benim vucuduma mi uygun degil yoksa daha zamanla iyi olur mu?
Yok canım almadım ama dediğin doğru olabilir yanlardan inceliyorum gibi ben. BU arada şeker hiç yemedim başladığımdan beri 2 kere dondurma yemiştim sadece o kadarölcü almismiydin sen farka baktinmi hic? birde tatli türü yiyomusun? ben shred yaparken göbegim baya toparlandi 3 gün sirf cikolata yememistim 4. gün yiyince yine yayiliyor gibi olmustu, malum sekerin yerlestigi bölge.
Birde eger incelmeye yanlardan basladiysan öndeki göbek bi süre göze batar ama santim olarak fark eder.
Aa süper fikir, zaten tatile cikicam bi 9 günlük o zaman gidene kadar klasik yapiyim 21 gün oluyor. Yeterli olur heralde.Ben devam edeceğim canım, günlük rutinime bi şekilde yerleştirmek istiyorum bu sporu çünkü etkilerini çok seviyorum. Yerinde olsam 10 saatte 10 yıl gençleş ile başlardım. Super callaneticsi yapamayacağından değil, muhakkak yaparsın ama pilates de yaptıysan asıl amacın derindeki kasları çalıştırmayı ve minik bi hareketin bile belli bir kas grubunu hedeflediğini biliyosundur. Yüzeysel hareketleri olan bi spor değil yani callanetics, videolarda kitabında falan sürekli söylüyor hareketlerin yerini değiştirmeyin, bir kası çalıştırırken bir diğerini hazırlıyoruz diye. Yani callan teyze klasik olan ile başlayın diyosa vardır bi bildiği :) ama ne biliyim mesela bi 15 gün falan yaparsın fazla uzatmazsın (altyapın var çünkü), daha sonra super callaneticse geçersin.
Seker yememen iyi gercekten faydasi olur, ölcü almak böyle durumlarda iyi oluyor tam net görebilirsin farki. Orta karin bölgesinde ki yaglar cok zor gidiyor, tam olarak sorunlu bölgen neresi bilmiyorum ama, hepsi birden gitmiyor genelde.Yok canım almadım ama dediğin doğru olabilir yanlardan inceliyorum gibi ben. BU arada şeker hiç yemedim başladığımdan beri 2 kere dondurma yemiştim sadece o kadar
hey maşallah... takdir ediyorum efenim.... bravo...
Allah kolaylik versin gercekten zordur, isteyince yaparsin ama sen eminimSite bos zaman degerlendirme zaten, sende büyük ihtimal olmaz. Alanın ney bu arada ne kadar sürcek?
anamm bu nee çıtayı fazla yükseltiyosun ama olmuyor böyle
İnşallah canım ama asıl mesele tartıdaki o rakam değil ama. İkimizin arasında, görüntüde çok fark var rakamlar yakın olsa da. Sende kas yoğunluğu çok artmış olmalı, ben yumoş yumoşum. Sen çok daha iyi bir shapetesin.
Ama inşallah sonunda harika olacağız
ben kiyaslamadim da sanki six week six pack daha cok talep görmüş gibi.
ben cok kararsiz kaldim Ripped bittikten 5 gjn sonra filan yaklasik 10 günlük tatilin olcak spor yapamiycam ona uzuluyorum ama kondusyonum da kaybolsun istemiyorum
aa biz sensiz ne yapariz bizi tamamen birakma lütfen
ölcü almismiydin sen farka baktinmi hic? birde tatli türü yiyomusun? ben shred yaparken göbegim baya toparlandi 3 gün sirf cikolata yememistim 4. gün yiyince yine yayiliyor gibi olmustu, malum sekerin yerlestigi bölge.
Birde eger incelmeye yanlardan basladiysan öndeki göbek bi süre göze batar ama santim olarak fark eder.
Aynen canım sorunlu bölgem alt karın ve genel olarak biraz kaslı bir görüntü oluşmasını istiyorum elbette. Günaydınlar bu arada :))Seker yememen iyi gercekten faydasi olur, ölcü almak böyle durumlarda iyi oluyor tam net görebilirsin farki. Orta karin bölgesinde ki yaglar cok zor gidiyor, tam olarak sorunlu bölgen neresi bilmiyorum ama, hepsi birden gitmiyor genelde.
Ripped'e basla bence Shred arkasindan yapilmali mutlaka.
Kızlar sabah ölçüm yaptım pek fark Yok bir kollar çalışmış galiba
Bel 82-82
Göbek 106 -105
Kalça 108-108
Sağ bacak 66-65
Sol bacak 67-66
Sağ kol 31-30
Sol kol 32- 30
Ripped ne kadar süre yapılıyor? Youtubeda yok sanırım o da
Harikaaaa nasıl verdin anlatsana gıııız1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur
Vücudumun %11inden kurtulmuşum
1.5 ayda 9 kilo vermişim
heheh yok canim niye kiziyimBuradayken cevap vereyim dedim görmezden gelmeyeyim
Aquariusa sormuşsun ama umarım kızmazaquarius24
Ripped 4 hafta sürüyor
Tercihe göre her levelı haftada 5 gün+2 gün dinlenme / 6 gün + 1 gün dinlenme olarak yapıyorsun
Biz 6 gün + 1 gün dinlenme yapıyoruz
Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsunRipped ne kadar süre yapılıyor? Youtubeda yok sanırım o da
Süperrr1.5 ayda 9 kilo vermişim
Harikaaaa nasıl verdin anlatsana gıııız