JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

etkili olduguna cok sevindim canim :)

callanetics benim ilk göz agrim .

ve gercekten hakkinda mucizevi yorumlar okuyunca bazen kendi vucudumuzda o kadar degisim goremeyince moral bozabiliyoruz. insan düşünüyor bu spor benim vucuduma mi uygun degil yoksa daha zamanla iyi olur mu?

Ben zamanla iyi olacağına inanıyorum, sonuçta bu fazlalıkları da zamanla yaptık :)

13 Temmuz Listesi

1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil
3. Asimeleksi: shred 10/30
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
6. Vanillav: Ripped in 30, Level 2, 4/6 + 180 dk bisiklet çevirdim
7. Btlbetul : Shred 4/30
8. Beyaz Hatun : Shred 15/30
.9. C cranial : Ripped Level2 6/6 + tibet 9 tekrar
10. aquarius24: leslie 3 mil + Ripped 4/6 L3
11.gulhilal: Callanetics 25/30

Yok canım almadım ama dediğin doğru olabilir yanlardan inceliyorum gibi ben. BU arada şeker hiç yemedim başladığımdan beri 2 kere dondurma yemiştim sadece o kadar

Aa süper fikir, zaten tatile cikicam bi 9 günlük o zaman gidene kadar klasik yapiyim 21 gün oluyor. Yeterli olur heralde.
Gelincede Süper Callan'le devam ederim.

Yok canım almadım ama dediğin doğru olabilir yanlardan inceliyorum gibi ben. BU arada şeker hiç yemedim başladığımdan beri 2 kere dondurma yemiştim sadece o kadar
Seker yememen iyi gercekten faydasi olur, ölcü almak böyle durumlarda iyi oluyor tam net görebilirsin farki. Orta karin bölgesinde ki yaglar cok zor gidiyor, tam olarak sorunlu bölgen neresi bilmiyorum ama, hepsi birden gitmiyor genelde.

anamm bu nee çıtayı fazla yükseltiyosun ama olmuyor böyle

Ay çok da suyunu çıkarmamak lazım ama artık normale döneceğim yeter

Aa sen beni görmüştün sahi resimde
Merak ettim şimdi nasıl durduğunu bak sen de bize öncesi sonrası yap

Ben de topici bırakmak istemiyorum ama vakit bulamayacağımı da biliyorum akşama kadar ders var zaten akşam eve gelip yarım saat sporumu yapsam duş ve hemen ders tekrarı vs derken

Aynen bu çok doğru
Ne zaman belden incelsem simitlerim çıktı gibi geliyor
Ama spor yaparken simit çıkması gibi saçma bir durum olamaz tabii ki

Aynen canım sorunlu bölgem alt karın ve genel olarak biraz kaslı bir görüntü oluşmasını istiyorum elbette. Günaydınlar bu arada :))

Kızlar sabah ölçüm yaptım pek fark Yok bir kollar çalışmış galiba

Bel 82-82

Göbek 106 -105

Kalça 108-108

Sağ bacak 66-65

Sol bacak 67-66

Sağ kol 31-30

Sol kol 32- 30

Kollar, bacaklar ve göbekten gitmiş tebrikler

Beslenmen nasıl canım

Ripped ne kadar süre yapılıyor? Youtubeda yok sanırım o da

Buradayken cevap vereyim dedim görmezden gelmeyeyim
Aquariusa sormuşsun ama umarım kızmaz aquarius24
Ripped 4 hafta sürüyor
Tercihe göre her levelı haftada 5 gün+2 gün dinlenme / 6 gün + 1 gün dinlenme olarak yapıyorsun
Biz 6 gün + 1 gün dinlenme yapıyoruz

heheh yok canim niye kiziyim
Ripped ne kadar süre yapılıyor? Youtubeda yok sanırım o da
Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsun Evet youtube'da yok. Google'e yaz Ripped in level 1 diye ilk dailymotion'dan cikiyor. Ama onda genelde reklam giriyor araya, birde Rutube diye bir sayfadan cikiyor, ordan da takip edebilirsin.
6 sar gün yapip 1 gün dinlenince daha cabuk geciyor günler bu arada:) 2 gün ara verirsen uzaklasirsin belki spordan yine de sen bilirsin ama bence yap mutlaka :)

Harikaaaa nasıl verdin anlatsana gıııız

Sporu aksatmadım hiç
Tatile gittim arkadaşıma ama orada bile kovdum insanları odadan çıkın Shred yapacağım dedim
Kaçamak 2 kez yaptım
Kaçamak da denmez aslında planlıydı onlar
Şoklama günü gibi
İstediğim şeyleri azar azar yedim
Ben 1200-1500 arası kalori alıyorum
Spor ağır olduğu için
1200 altında kilo veremiyorum, vücudum depoluyor
O yüzden az yemek ve hele ara öğünleri atlamak metabolizma için çok kötü
Galibası diyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…