13 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil
3. Asimeleksi: shred 10/30
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
6. Vanillav: Ripped in 30, Level 2, 4/6 + 180 dk bisiklet çevirdim
Bugün hepten kırdım 3 saat bisiklet
Ayaklarımın altında hala bisiklet sürüyormuşum hissi var
Allah kolaylik versin gercekten zordur, isteyince yaparsin ama sen eminimBenim 6 haftam yok ki eylülün 10-11 i gidiyorum ben :/
1 aylık bir program daha sığdırabilirim ama
Gittiğimde bir sürü ıvır zıvırla uğraşmam gerekecek
Taşınma, yerleşme, oturum izni, sigorta vs vs
Sonra hop diye dersler başlayacak zaten
Normaldir canım şu an rippedde ona benzer bir cardio var bazen ben shred yapmış olsam da orada salıp dinleniyorum 1-2 sn :)
Sen elinden geldiği kadar yapmaya çalış, kendini zorla değişim olacak :)
Mutlaka zorluğu vardır onun da ama zaten benim kilomun da hızlı gitmesi lazım az vaktim kaldı
Bir de ben Jillian bağırınca motive oluyorum ahahah
Yazarım canım buralarda olursam ama hesabımı kapatmayı bile düşünüyorum çok gözüm korkuyor bu artık son radde çünkü PhD iyi bir yer kazanmam lazım araştırmacı olabilmek için
Bakalım, ay evet üzücü hissettirdi şimdi böyle deyince
anamm bu nee çıtayı fazla yükseltiyosun ama olmuyor böyle13 Temmuz Listesi
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
Bugün hepten kırdım 3 saat bisiklet
Ayaklarımın altında hala bisiklet sürüyormuşum hissi var
Kızlar selaam bugün misafirler vardı pek giremedim nasılsınız bakalımm
Bugün shred da 15.günü mü yapacağım fakat ben neden göbeğimde bir değişiklik göremiyorum acabaarkadaş anlamıyorum hareketleri hakkını vererek de yapmaya çalışıyorum. Yemek desek çoğu günler ekmek yemeden kahvaltımı yapıyorum ekmeksiz akşam yemeğimi de yiyip bıl su tüketiyorum. Kaçamak yaptığım günlerde bu zaman zarfında 3 kere falandır yani oda nişanlımla dışarda yediğimiz fast foodlar. Ama neden yaaaa nedennnnnnnn bende shred işe yaramayacak mı acabası sizce bu bitince başa alsam bu programı etkisi olur mu ? Yoksa başka karın programını mı yapmalıyım aiy bilemedim
İnşallah canım ama asıl mesele tartıdaki o rakam değil ama. İkimizin arasında, görüntüde çok fark var rakamlar yakın olsa da. Sende kas yoğunluğu çok artmış olmalı, ben yumoş yumoşum. Sen çok daha iyi bir shapetesin.
Şu an hemen hemen aynı kilodayız şu yaz sonuna 60ı bulsak seninle ne güzel olur
ben kiyaslamadim da sanki six week six pack daha cok talep görmüş gibi.Canim ben six pack six week'in yorumlarini okuyup killer abs' i izledimSaglam kafayla tekrar bi okucam yorumlari.
Ama anladigim kadari ile Killer abs 3 level
Six pack 2 level degil mi?
Sen kiyasladin mi ikisini?
aa biz sensiz ne yapariz bizi tamamen birakma lütfenBenim 6 haftam yok ki eylülün 10-11 i gidiyorum ben :/
1 aylık bir program daha sığdırabilirim ama
Gittiğimde bir sürü ıvır zıvırla uğraşmam gerekecek
Taşınma, yerleşme, oturum izni, sigorta vs vs
Sonra hop diye dersler başlayacak zaten
Normaldir canım şu an rippedde ona benzer bir cardio var bazen ben shred yapmış olsam da orada salıp dinleniyorum 1-2 sn :)
Sen elinden geldiği kadar yapmaya çalış, kendini zorla değişim olacak :)
Mutlaka zorluğu vardır onun da ama zaten benim kilomun da hızlı gitmesi lazım az vaktim kaldı
Bir de ben Jillian bağırınca motive oluyorum ahahah
Yazarım canım buralarda olursam ama hesabımı kapatmayı bile düşünüyorum çok gözüm korkuyor bu artık son radde çünkü PhD iyi bir yer kazanmam lazım araştırmacı olabilmek için
Bakalım, ay evet üzücü hissettirdi şimdi böyle deyince
harikaaasinn :))13 Temmuz Listesi
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
7. Btlbetul : Shred 4/30
8.Beyaz Hatun : Shred 15/30 (program yarılandı kızlar
.9. C cranial : Ripped Level2 6/6 + tibet 9 tekrar
10. Mihail Zoscenko: Callanetics 30/30
Ve bitti :)
Bu egzersizi seviyorum <3
Tüm vücutta etkili, herşeyi geçtim sırt ağrılarına birebir, bedeni rahatlatıyor gerçi sporun her türü rahatlatır, bel kenarındaki muffinleri azaltıyor beli inceltiyor, bacaklara güzel şekil veriyor (bunu çok sevdim). Bunlar bir aylık etkiler. Gelgelelim basene, basen kaslarını da güzel çalıştırıyor ama ben ciddi iddialarda olmadığım için şu kadar cm inceldim diyemeyeceğim çünkü basenden henüz pek incelmedim sadece mayıs başındaki şiş popom yok :) S/M beden iken bölgesel incelmek uzun zaman alıyormuş bunu anladım. Bilmiyorum ya beklentilerim yüksek sanırım, sıfır selülit falan olmak istiyorum o günleri görür müyüz acaba :)harikaaasinn :))
simdi güzel bir yorum alalim senden callaneticse baslayalim mi kalcada etkili mi :))
ölcü almismiydin sen farka baktinmi hic? birde tatli türü yiyomusun? ben shred yaparken göbegim baya toparlandi 3 gün sirf cikolata yememistim 4. gün yiyince yine yayiliyor gibi olmustu, malum sekerin yerlestigi bölge.
Ripped'e basla bence Shred arkasindan yapilmali mutlaka.Kızlar shred bitiyor benim bundan sonra ne yapmalıyım sizce ne tavsiye edersiniz?
Devam edicenmi spora?Tüm vücutta etkili, herşeyi geçtim sırt ağrılarına birebir, bedeni rahatlatıyor gerçi sporun her türü rahatlatır, bel kenarındaki muffinleri azaltıyor beli inceltiyor, bacaklara güzel şekil veriyor (bunu çok sevdim). Bunlar bir aylık etkiler. Gelgelelim basene, basen kaslarını da güzel çalıştırıyor ama ben ciddi iddialarda olmadığım için şu kadar cm inceldim diyemeyeceğim çünkü basenden henüz pek incelmedim sadece mayıs başındaki şiş popom yok :) S/M beden iken bölgesel incelmek uzun zaman alıyormuş bunu anladım. Bilmiyorum ya beklentilerim yüksek sanırım, sıfır selülit falan olmak istiyorum o günleri görür müyüz acaba :)
Ben devam edeceğim canım, günlük rutinime bi şekilde yerleştirmek istiyorum bu sporu çünkü etkilerini çok seviyorum. Yerinde olsam 10 saatte 10 yıl gençleş ile başlardım. Super callaneticsi yapamayacağından değil, muhakkak yaparsın ama pilates de yaptıysan asıl amacın derindeki kasları çalıştırmayı ve minik bi hareketin bile belli bir kas grubunu hedeflediğini biliyosundur. Yüzeysel hareketleri olan bi spor değil yani callanetics, videolarda kitabında falan sürekli söylüyor hareketlerin yerini değiştirmeyin, bir kası çalıştırırken bir diğerini hazırlıyoruz diye. Yani callan teyze klasik olan ile başlayın diyosa vardır bi bildiği :) ama ne biliyim mesela bi 15 gün falan yaparsın fazla uzatmazsın (altyapın var çünkü), daha sonra super callaneticse geçersin.Devam edicenmi spora?
Birde ben super callanetics cd'si ismarlamistim dün izlemeye firsat buldum. Dvd basinda kendiside diyor diger videolari yapmadan yapmayin diye. Fakat bana yapilabilir geldi, zor oldugunu düsündüklerimi denedim 100e kadar gayette gittim:) Uzun zaman pilates yapmistim belki onunda etkisi vardir.
Ne yapsam ki simdi? Super'lemi basliyim yada o 10 yas gencles mi neydi onlami? sanirim ilk baslangic o