- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah yok canim ben ripped'deyim shred level 3 degil. Shredin 3ü benim hosuma gitmisti. Genelde ilk günler zorlaniliyor insan, sonlara dogru alisiyor güzel yapmaya basliyor :)korkutma beniii level3 o kadar mı zor... gerçi ben daha level 1 i hakkıyla yapamıyorum ıığğğyy...
Ben level 1i izledim yorucu gibi geldi, adi abs ama bacaklara falanda epey yükleniyor, baska birseyle karistirsak zor olmazmi ki? Bu kadinin cidden kasti var bize anlasildiBulabildiğim kadarıyla haftada 3-4 diyor
Geri kalanını da diğer fitness videolarıyla karıştırın diyor
Röportajında böyle demiş yani
Nasıl yapsak ki
Neyle mixlesek
Aaa o da bir etken tabi onu dusunemedim :) ayrica bu kadar kısa surede hayatini ne guzel degistirmissin tebrik ederim canım seni inşallah bir daha da hic donmezsin o illete
İlk levelda şınav ilk başta olmasına rağmen o bittikten sonra spor bitmiş gibi hissediyordum. İkide ne yapacağım bilmiyorum
Ben level 1i izledim yorucu gibi geldi, adi abs ama bacaklara falanda epey yükleniyor, baska birseyle karistirsak zor olmazmi ki? Bu kadinin cidden kasti var bize anlasildi
Velvette bu arada killer abs ile 6 week six pack ayri programlarmis, gözden kacirmisim ben. Benim izledigim killer abs 3 levelmis, 6 week olan 2 level.
'Banish Fat, boost metabolism' diyede bi cardiosu var gün sayisi yok böyle aralarda yapmak icinmis, ama sirf su cardioyu duyunca sogudum sanki:))
Beraberiz benimde cordio da ip atlama bölümünd resmen bacaklarım kopuyorduİlk levelda şınav ilk başta olmasına rağmen o bittikten sonra spor bitmiş gibi hissediyordum. İkide ne yapacağım bilmiyorum
Olacak olacakk o profilindeki kız gibi olacaksın en yakın zamanda. E yanına da oradaki gibi bi adamdan başkası yakışmazzGöbeğimdeki yan kısımlar oyuklaşmaya başladı
İşte önündeki göbek erise çok güzel kaslar çıkacak ama
Olacak olacakk o profilindeki kız gibi olacaksın en yakın zamanda. E yanına da oradaki gibi bi adamdan başkası yakışmazz
ahahahah korkutma beniBen diyorum ki nefesim tükeniyor sen diyorsun ki cardio
Şaka bir yana da ben tüm levellarına göz attım o killer abs'in
Onu yaptıktan sonra bence 6packle dolaşabiliriz
Yani bunu yaptıktan sonra bence sertifika falan yaptır as duvara veya alnına yaz ben killer absi bitirdim diye
Rippedden daha felaket
Ama gaza geldim artık spor acısından zevk alıyorum
Ek: Mixlemek derken tam açıklamamışım onu. Yani haftanın 4 günü bunu yaptık diyelim, diğer günler farklı fitness programları takip etmek gibi. Ama direkt 6 gün yapıp 1 gün dinlenme veya 7 gün tam mı yapsam bilemiyorum
ahahahah korkutma beni
yok canim o cardioyu benim gö(z)üm yemiyo Ben heralde 5 gün yapip 2 gün dinlenirim.
Heee mixlemek derken önce birlikte sandiydim sonra dedim kesin ayri ayri. Ama yine de karin kasi calisirken dinlenmede fayda var. Kaslar kendine gelsin, yani 1 2 gün bisey yapmamak faydali olur.
Hazir vücut alismisken devam ettirmek en güzeli, hem daha kolay geliyor. Yalniz 2 ay fitness tarzi yaptigim icin ince kaslarida calistirmaya ihtiyac duyuyorum ben. Su Callan'le az esneyim kaslari uzatayim öyle devam fitness ile büyük kaslara
Evet canim Callaneticsi kesin yapacagim. Ben de normalde kosmayi yorulmayi falan seviyorum ama inan Callan'de basit gibi gözüken bir hareket yapip o pozisyonda kalarak cektigin acının tadı da ayri bi güzel Kaslarını açıyosun nefesle rahatlatiyosun falan tam uyku modu sonrasiOo Callanetics mi yapacaksın?
Callanetics bana gitmez ya, benim daha aktif sporlara ihtiyacım var
Öyle seviyorum
Bir de bence sporda biraz zorlama olmalı ki değişim gerçekleşsin
O yüzden Jillian bağımlılık bende
Bir başlayayım da o zaman bakalım kaç gün götürebiliyorum sadece bir levelı
Ona göre 5 veya 6 yaparım
Şimdiden konuşmak kolay da
Benden sonra katılırsan benim tecrübelerden faydalanırsın sen de
Ben o zaman burada olamayabilirim tabi
Ders yılı başlayınca çok girebileceğimi sanmıyorum buraya dün asistanlık pozisyonu için başvuruları açmışlar bakalım olsa ne güzel olur zaten akademisyenlik istiyorum tecrübe olur, hocalarla aram da iyi olur, çok çalışmam lazım çok
Canim ben six pack six week'in yorumlarini okuyup killer abs' i izledim Saglam kafayla tekrar bi okucam yorumlari.aquarius24 Velvette
Kızlar six week six pack duydunuz mu jillianin sanki o killer absden daha etkiliydi yani onu yapan daha cok kişi biliyorum da emin olamadım şimdi
Olur etkisi merak etme, ben 2. levele alisamadan bitirmistim o turu :)) Cok zor geliyor o planklar bana.13 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil
3. Asimeleksi: shred 10/30
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
Kizlar ya ben level 2 de military mi ne o hareketi yaptiktan sonraki planklari yapamiyorum bildiğiniz kollarim titriyor dizlerimin üstünde yapiyorum mecburen. İnsallah ise yarar yaa
aquarius24 Velvette
Kızlar six week six pack duydunuz mu jillianin sanki o killer absden daha etkiliydi yani onu yapan daha cok kişi biliyorum da emin olamadım şimdi
13 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil
3. Asimeleksi: shred 10/30
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30
Kizlar ya ben level 2 de military mi ne o hareketi yaptiktan sonraki planklari yapamiyorum bildiğiniz kollarim titriyor dizlerimin üstünde yapiyorum mecburen. İnsallah ise yarar yaa
Evet canim Callaneticsi kesin yapacagim. Ben de normalde kosmayi yorulmayi falan seviyorum ama inan Callan'de basit gibi gözüken bir hareket yapip o pozisyonda kalarak cektigin acının tadı da ayri bi güzel Kaslarını açıyosun nefesle rahatlatiyosun falan tam uyku modu sonrasi
Tabi Jillian'da tam bir bagimlilik, bana 2 türlüsüde olmali mutlaka.
Sen benden önce baslarsin kesin, aynen yazarsin tecrübelerini.
Egitimin icin de bol sans, insallah istedigin gibi olur hersey. Yoğunluktan sık giremesen de ara sira bilgilendir bizleri durumundan bizi habersiz goma
ayyy vedalasir gibi oldu böyle