JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

korkutma beniii level3 o kadar mı zor... gerçi ben daha level 1 i hakkıyla yapamıyorum ıığğğyy...

Bugün bende birinci level sonuna geliyorum acaba ölçüm yapmalı mıyım spordan öncemi yoksa sonramı yaparsam da fikri olma var mı

Bugün bende birinci level sonuna geliyorum acaba ölçüm yapmalı mıyım spordan öncemi yoksa sonramı yaparsam da fikri olma var mı

Ben cok merak ettigim icin spor biter bitmez ölçtum sen acele etmezsen sabah ac karnına ölç canım

13 Temmuz Listesi

1. Frifri: Shred 10/30

Kızlar bugün benim level 1 bitti ölçülerde çok bi değişim beklemiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum. Bi duygulandım niyeyse, alışmış ya ilk levela

Harikasinn darısı diğer levellere inşallah.
Dur daha yarin 2. Leveli yap o zaman cokkkk daha iyi anlayacaksın level 1in kıymetini

korkutma beniii level3 o kadar mı zor... gerçi ben daha level 1 i hakkıyla yapamıyorum ıığğğyy...

O rippedden bahsediyor merak etme
Shred değil

Canım ben de Emira SY in dediği gibi yapıyordum
Level 1in etkisi görülecekse zaten spordan yaklaşık 15 saat sonraya kadar yağ yakımı devam eder
Hemen spor esnasında olmaz yani
O yüzden bir gün bekleyip ertesi gün sabahtan aç karınla ölçüyordum

Teşekkürler usta ben yavru çekirğe

Arkadaşlar sizde nasıl bir akciğer var

Level 1e daha kolay diyorsunuz

Onca hoplamayı zıplamayı nasıl kaldırıyorsunuz

Ben level 1 i son yaptığım gün terlemedim bile gerci ben hep Anita nin yaptigi gibi yapiyorum belki sen Natalie gibi yapiyordun

Teşekkürler usta ben yavru çekirğe

Ay utandım

Yardımcı olabilirsem ne mutlu herkesi motive edeceğim herkes dal gibi olacak bu topicten zayıflamadan bırakmam

Ben level 1 i son yaptığım gün terlemedim bile gerci ben hep Anita nin yaptigi gibi yapiyorum belki sen Natalie gibi yapiyordun

Yok nerede Natalie gibi yapacağım ben ahahah

Hep Anita yaptım

Ama Rippedde kardiyolar hariç hep zor yapan kız gibi yapıyorum

Ya bence benim o sigaradan kaynaklı

Yani önceye göre çok daha iyi dayanıyorum ama ne de olsa hemen düzelmiyor ciğerler Shredden sonra bıraktım sigarayı ben zaten

Kamu spotu: Sigara pişmanlıktır

Aaa o da bir etken tabi onu dusunemedim :) ayrica bu kadar kısa surede hayatini ne guzel degistirmissin tebrik ederim canım seni inşallah bir daha da hic donmezsin o illete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…