12 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 9/30
2. Suslucivciv: Shred 27/30 + leslie5mil
3. Beyaz Hatun: Shred 14/30
4. Vanillav: Ripped in 30 Level 2 3/6 + 120 dk bisiklet çevirme
5- Btlbetul : Shred 3/30 + 10 dk bisiklet
6. Asimeleksi shred 9/10 5000 adım
7. Mihail Zoscenko: Callanetics 29/30
8. EmiraSalih shred 11/30
9. C cranial : Ripped Level2 5/6 + Tibet 9 tekrar
10. Skyra shred 11/30
11.eceece20 shred 11/30
12. aquarius24: leslie 3 mil +ripped 3/6 level 3
bugün kollarim da cok agridi, yapmadan önce totomda aciyodu zaten, zavalli ben.
Suan level 4ü izliyorum<- bu sekilde. Alisilmisin disinda hareketler var, gerci yapmadan zorlugu anlasilmaz zannimca (teselliye bak) o kadar levellara akla gelmicek egzersizler sokmus zati normal yani son vurusu da bu sekilde yapmasi
Level 3ü sevmedim sanirim, fiziksel siddet gibi
selam canım başla bence.. Ben 10günde bile değişimi görebiliyorum
ah ah o yağlar olmasa :))benim 3. gün tabi geçen senede yapmışlığım var karın kaslarım belli olmaya başladı bile yağlar olmasa süper olacak oofff :)
Bugün bende birinci level sonuna geliyorum acaba ölçüm yapmalı mıyım spordan öncemi yoksa sonramı yaparsam da fikri olma var mı
O kadar kötü olduğunu sanmıyorum Bende robot yok. Yapamadım. Ama yapan arkadaşlarım memnun.Artık gözü kapatıp burnu tıkayıp dikilir herhalde
13 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 10/30
Kızlar bugün benim level 1 bittiölçülerde çok bi değişim beklemiyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum. Bi duygulandım niyeyse, alışmış ya ilk levela
Yarın mı diyorsun yani ölçeyimmBen cok merak ettigim icin spor biter bitmez ölçtumsen acele etmezsen sabah ac karnına ölç canım
Yarın mı diyorsun yani ölçeyimm
korkutma beniii level3 o kadar mı zor... gerçi ben daha level 1 i hakkıyla yapamıyorum ıığğğyy...
Bugün bende birinci level sonuna geliyorum acaba ölçüm yapmalı mıyım spordan öncemi yoksa sonramı yaparsam da fikri olma var mı
Teşekkürler usta ben yavru çekirğeO rippedden bahsediyor merak etme
Shred değil
Canım ben deEmira SY in dediği gibi yapıyordum
Level 1in etkisi görülecekse zaten spordan yaklaşık 15 saat sonraya kadar yağ yakımı devam eder
Hemen spor esnasında olmaz yani
O yüzden bir gün bekleyip ertesi gün sabahtan aç karınla ölçüyordum
Arkadaşlar sizde nasıl bir akciğer var
Level 1e daha kolay diyorsunuz
Onca hoplamayı zıplamayı nasıl kaldırıyorsunuz
Teşekkürler usta ben yavru çekirğe
Ben level 1 i son yaptığım gün terlemedim bilegerci ben hep Anita nin yaptigi gibi yapiyorum belki sen Natalie gibi yapiyordun
Ay utandım
Yardımcı olabilirsem ne mutlu herkesi motive edeceğim herkes dal gibi olacak bu topicten zayıflamadan bırakmam
Yok nerede Natalie gibi yapacağım ben ahahah
Hep Anita yaptım
Ama Rippedde kardiyolar hariç hep zor yapan kız gibi yapıyorum
Ya bence benim o sigaradan kaynaklı
Yani önceye göre çok daha iyi dayanıyorum ama ne de olsa hemen düzelmiyor ciğerler Shredden sonra bıraktım sigarayı ben zaten
Kamu spotu: Sigara pişmanlıktır
13 Temmuz Listesi
1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil