JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bulabildiğim kadarıyla haftada 3-4 diyor
Geri kalanını da diğer fitness videolarıyla karıştırın diyor
Röportajında böyle demiş yani
Nasıl yapsak ki
Neyle mixlesek
Ben level 1i izledim yorucu gibi geldi, adi abs ama bacaklara falanda epey yükleniyor, baska birseyle karistirsak zor olmazmi ki? Bu kadinin cidden kasti var bize anlasildi

Velvette bu arada killer abs ile 6 week six pack ayri programlarmis, gözden kacirmisim ben. Benim izledigim killer abs 3 levelmis, 6 week olan 2 level.

'Banish Fat, boost metabolism' diyede bi cardiosu var gün sayisi yok böyle aralarda yapmak icinmis, ama sirf su cardioyu duyunca sogudum sanki:))

Son düzenleme:
Aaa o da bir etken tabi onu dusunemedim :) ayrica bu kadar kısa surede hayatini ne guzel degistirmissin tebrik ederim canım seni inşallah bir daha da hic donmezsin o illete

Çok teşekkürler canım evet sadece kilomu ve fiziğimi değil hayat tarzımı değiştirdi...

İlk levelda şınav ilk başta olmasına rağmen o bittikten sonra spor bitmiş gibi hissediyordum. İkide ne yapacağım bilmiyorum

Level 2 ve 3 plank pozundan geçilmiyor

Ben level 1i izledim yorucu gibi geldi, adi abs ama bacaklara falanda epey yükleniyor, baska birseyle karistirsak zor olmazmi ki? Bu kadinin cidden kasti var bize anlasildi

Ben diyorum ki nefesim tükeniyor sen diyorsun ki cardio

Şaka bir yana da ben tüm levellarına göz attım o killer abs'in

Onu yaptıktan sonra bence 6packle dolaşabiliriz

Yani bunu yaptıktan sonra bence sertifika falan yaptır as duvara veya alnına yaz ben killer absi bitirdim diye

Rippedden daha felaket

Ama gaza geldim artık spor acısından zevk alıyorum

Ek: Mixlemek derken tam açıklamamışım onu. Yani haftanın 4 günü bunu yaptık diyelim, diğer günler farklı fitness programları takip etmek gibi. Ama direkt 6 gün yapıp 1 gün dinlenme veya 7 gün tam mı yapsam bilemiyorum

İlk levelda şınav ilk başta olmasına rağmen o bittikten sonra spor bitmiş gibi hissediyordum. İkide ne yapacağım bilmiyorum
Beraberiz benimde cordio da ip atlama bölümünd resmen bacaklarım kopuyordu

ahahahah korkutma beni
yok canim o cardioyu benim gö(z)üm yemiyo Ben heralde 5 gün yapip 2 gün dinlenirim.

Heee mixlemek derken önce birlikte sandiydim sonra dedim kesin ayri ayri. Ama yine de karin kasi calisirken dinlenmede fayda var. Kaslar kendine gelsin, yani 1 2 gün bisey yapmamak faydali olur.
Hazir vücut alismisken devam ettirmek en güzeli, hem daha kolay geliyor. Yalniz 2 ay fitness tarzi yaptigim icin ince kaslarida calistirmaya ihtiyac duyuyorum ben. Su Callan'le az esneyim kaslari uzatayim öyle devam fitness ile büyük kaslara

Oo Callanetics mi yapacaksın?
Callanetics bana gitmez ya, benim daha aktif sporlara ihtiyacım var
Öyle seviyorum

Bir de bence sporda biraz zorlama olmalı ki değişim gerçekleşsin
O yüzden Jillian bağımlılık bende

Bir başlayayım da o zaman bakalım kaç gün götürebiliyorum sadece bir levelı
Ona göre 5 veya 6 yaparım
Şimdiden konuşmak kolay da

Benden sonra katılırsan benim tecrübelerden faydalanırsın sen de
Ben o zaman burada olamayabilirim tabi
Ders yılı başlayınca çok girebileceğimi sanmıyorum buraya dün asistanlık pozisyonu için başvuruları açmışlar bakalım olsa ne güzel olur zaten akademisyenlik istiyorum tecrübe olur, hocalarla aram da iyi olur, çok çalışmam lazım çok

Kızlar selaam bugün misafirler vardı pek giremedim nasılsınız bakalımm
Bugün shred da 15.günü mü yapacağım fakat ben neden göbeğimde bir değişiklik göremiyorum acaba arkadaş anlamıyorum hareketleri hakkını vererek de yapmaya çalışıyorum. Yemek desek çoğu günler ekmek yemeden kahvaltımı yapıyorum ekmeksiz akşam yemeğimi de yiyip bıl su tüketiyorum. Kaçamak yaptığım günlerde bu zaman zarfında 3 kere falandır yani oda nişanlımla dışarda yediğimiz fast foodlar. Ama neden yaaaa nedennnnnnnn bende shred işe yaramayacak mı acabası sizce bu bitince başa alsam bu programı etkisi olur mu ? Yoksa başka karın programını mı yapmalıyım aiy bilemedim

13 Temmuz Listesi

1. Frifri: Shred 10/30
2. Suslucivciv: Shred 28/30 + leslie5mil
3. Asimeleksi: shred 10/30
4.eceece20 shred 12/30
5.EmiraSalih shred 12/30

Kizlar ya ben level 2 de military mi ne o hareketi yaptiktan sonraki planklari yapamiyorum bildiğiniz kollarim titriyor dizlerimin üstünde yapiyorum mecburen. İnsallah ise yarar yaa

Evet canim Callaneticsi kesin yapacagim. Ben de normalde kosmayi yorulmayi falan seviyorum ama inan Callan'de basit gibi gözüken bir hareket yapip o pozisyonda kalarak cektigin acının tadı da ayri bi güzel Kaslarını açıyosun nefesle rahatlatiyosun falan tam uyku modu sonrasi
Tabi Jillian'da tam bir bagimlilik, bana 2 türlüsüde olmali mutlaka.

Sen benden önce baslarsin kesin, aynen yazarsin tecrübelerini.

Egitimin icin de bol sans, insallah istedigin gibi olur hersey. Yoğunluktan sık giremesen de ara sira bilgilendir bizleri durumundan bizi habersiz goma
ayyy vedalasir gibi oldu böyle

aquarius24 Velvette
Kızlar six week six pack duydunuz mu jillianin sanki o killer absden daha etkiliydi yani onu yapan daha cok kişi biliyorum da emin olamadım şimdi
Canim ben six pack six week'in yorumlarini okuyup killer abs' i izledim Saglam kafayla tekrar bi okucam yorumlari.

Ama anladigim kadari ile Killer abs 3 level
Six pack 2 level degil mi?

Sen kiyasladin mi ikisini?

Olur etkisi merak etme, ben 2. levele alisamadan bitirmistim o turu :)) Cok zor geliyor o planklar bana.

aquarius24 Velvette
Kızlar six week six pack duydunuz mu jillianin sanki o killer absden daha etkiliydi yani onu yapan daha cok kişi biliyorum da emin olamadım şimdi

Benim 6 haftam yok ki eylülün 10-11 i gidiyorum ben :/
1 aylık bir program daha sığdırabilirim ama
Gittiğimde bir sürü ıvır zıvırla uğraşmam gerekecek
Taşınma, yerleşme, oturum izni, sigorta vs vs
Sonra hop diye dersler başlayacak zaten

Normaldir canım şu an rippedde ona benzer bir cardio var bazen ben shred yapmış olsam da orada salıp dinleniyorum 1-2 sn :)
Sen elinden geldiği kadar yapmaya çalış, kendini zorla değişim olacak :)

Mutlaka zorluğu vardır onun da ama zaten benim kilomun da hızlı gitmesi lazım az vaktim kaldı
Bir de ben Jillian bağırınca motive oluyorum ahahah

Yazarım canım buralarda olursam ama hesabımı kapatmayı bile düşünüyorum çok gözüm korkuyor bu artık son radde çünkü PhD iyi bir yer kazanmam lazım araştırmacı olabilmek için

Bakalım, ay evet üzücü hissettirdi şimdi böyle deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…