Canım 161 boyum 65 istiyorum ama 75 kiloyumilk başta 70 ineyim eski pantolonlara gireyim istiyorum
Evet kardiolar genel olarak rippedde insafli:)
Yok canim bence kesik kesik yaptigin icindir yada yaparken karin kaslarini falan sıkmıyomusun acaba? 10 dakikada basliyor bende terler akmaya. Gerci shred level 2 de sana cok eglenceli gelmisti bana eziyet gibiydiBen mi beceremedim de o kadar ter döktüm acep
Senin de yorumlarini merak ettimVelvette pazartesiyi bekliyorum bakalim :)
inşallah bebek emzirdiğini için öyle katı diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. 70 indiğimde rahat girerim en azından tabi su göbüş biraz toplansa baya mutlu edecek beni biz erik gibi olacağız inşallahAynı boydayız
Ben de 79dum neredeyse 80 işte başladığımda
Shred bittiğinde 74tüm
Ama bence 6dan çok verirsin
Son hafta ara öğünleri salladığım için böyle oldu
Bence Shred bittiğinde 70-68 civarı olacaksın
Üzerine bizim gibi Ripped yaparsan hedefine haydi haydi ulaşır
Üstelik de sıkılaşır, incecik fıstık gibi olursun
2yi ben de cok sevdim :)) daha eğlenceli geldi bana9 Temmuz Spor Listesi
1.gulhilal: Callanetics 21/30
2.Beyaz Hatun: Shred 12/30sevdim ben bu level 2 yi
Canım sen baya yoğun yapıyorsun maşallah sana :)) tibet hakkında çok güzel şeyler okudum. Sen nasıl hissediyorsun ise yarıyor mu sence. (Daha önce yazdın mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim )
evet öyle oldu sanırım :)) bacaklarının ağrısı geçmedi mi canım9 Temmuz Spor Listesi
2.Beyaz Hatun: Shred 12/30
3.eceece20 shred 8/30
4.asimeleksi shred 6/30
Aynı ana denk geldik galiba
Level 2 çok eğlenceli bence gel bir an önce9 Temmuz Spor Listesi
2.Beyaz Hatun: Shred 12/30
3.eceece20 shred 8/30
4.asimeleksi shred 6/30
5.EmiraSalih shred 8/30
Ya level 1in bitmesine 2 gün kaldı ama ben çok alismistim cok sevmistim hic bitmesin istiyorummm
Level 2 çok eğlenceli bence gel bir an önceama daha zor tabiii lakin ben bunda daha güzel sonuçları alacağıma inanıyorum canlaar
Kardiyodan galiba beni bitiriyor baya sırtımdan ter çıkıyor dün birde baya yürüdüm belki oda etkilemiştirevet öyle oldu sanırım :)) bacaklarının ağrısı geçmedi mi canım
Aynen o şınav kısmını tam olarak yapamıyorum ben o yüzden dün bir karar aldım akşamları uyumadan önce içinde şınavın da olduğu bazı hareketleri tekrar yapacağım setler halinde. Şuan en çok rahatsız olduğum bölge koktukaltı yağları, karın ve sırt. İki hafta sonra düğünüm var karınve sırt elbiseden dolayı belli olmuyor ama koltukaltı yağları hareket ettikçe benim gözüme batıyor :İnşallah canım ya :) ben de bi göz gezdirdim ama sanki cok fazla kol hareketi varben level 1 de en cok şınav çekerken zorlanıyorum
hoşgeldin canimm shred yapmadan mi Rippede basladin?Kızlar slm
Ben de geleyim mi. Jillian ripped level 1 e başladım bugün ve bir set yaptim.adminlere selam ederim :))
canım daha 7 tekrardayim bi etkisini gormedim henüz ama bakalim :)Canım sen baya yoğun yapıyorsun maşallah sana :)) tibet hakkında çok güzel şeyler okudum. Sen nasıl hissediyorsun ise yarıyor mu sence. (Daha önce yazdın mi bilmiyorum kaçırmış olabilirim )
Aynen o şınav kısmını tam olarak yapamıyorum ben o yüzden dün bir karar aldım akşamları uyumadan önce içinde şınavın da olduğu bazı hareketleri tekrar yapacağım setler halinde. Şuan en çok rahatsız olduğum bölge koktukaltı yağları, karın ve sırt. İki hafta sonra düğünüm var karınve sırt elbiseden dolayı belli olmuyor ama koltukaltı yağları hareket ettikçe benim gözüme batıyor :
.iki hafta eksiksiz yaparsan baya faydasını görürsün canımAynen o şınav kısmını tam olarak yapamıyorum ben o yüzden dün bir karar aldım akşamları uyumadan önce içinde şınavın da olduğu bazı hareketleri tekrar yapacağım setler halinde. Şuan en çok rahatsız olduğum bölge koktukaltı yağları, karın ve sırt. İki hafta sonra düğünüm var karınve sırt elbiseden dolayı belli olmuyor ama koltukaltı yağları hareket ettikçe benim gözüme batıyor :