JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Benim kollarım çok güçsüz ya bir de üstüne bebeği tutarken bileklerimi incitmistim sinav yaparken aşırı sızlıyor :KK43:

Simdiden hayırlı olsun düğünün canım fıstık gibi bir gelin olacaksin insallah :KK68:

Sarkık kolar icin bir hareket var anlatabilecek miyim bilmiyorum da deneyeyim: dambıli bir eline alıp havaya kaldir, dirseğini kırarak başının arkasina dogru indir. Bunu 10 taneden 3 set seklinde iki kolunla yap. Zamanla 15-20 ye kadar arttirabilirsin. Sarkık kollara birebir :p

.iki hafta eksiksiz yaparsan baya faydasını görürsün canım @EmiraSalih dediği gibi yada sırf oraya yönelik hareket araştır ve ekstra olarak yap bence düğünde kesin :halay: halay başısın
@EmiraSalih evet o hareketi biliyorum zezeozge zezeozge özellikle o bölgeye yönelik egzersizleri araştırdım dün onları yapmaya başladım ben de jilliandaki dambıllı bütün hareketler aynı zamanda benim istediğim bölgeyi de çalıştırıyor anldığım kadarıyla ona eskisinden daha sıkı devam edeceğim bu yüzden + olrak da bölgesel egzersizleri yapacağım. Hiç yoktan iyidir :)

Teşekkür ederim ikinze de :)

inşallah bebek emzirdiğini için öyle katı diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. 70 indiğimde rahat girerim en azından tabi su göbüş biraz toplansa baya mutlu edecek beni biz erik gibi olacağız inşallah

Bence sıkıntı yok
Süt yapıcı besinleri koy diyetine
Sadece abur cubur gibi şeylerden kısarsın ki onlar çöp zaten sana ve sütüne hiçbir faydası olmayan şeyler

Kızlar slm :KK70:

Ben de geleyim mi. Jillian ripped level 1 e başladım bugün ve bir set yaptim.adminlere selam ederim :))

Oo takımdaşım gelmiş, hoşgeldin :KK70:

9 Temmuz Spor Listesi
1.gulhilal: Callanetics 21/30
2.Beyaz Hatun: Shred 12/30
3.eceece20 shred 8/30
4.asimeleksi shred 6/30
5.EmiraSalih shred 8/30

Ya level 1in bitmesine 2 gün kaldı ama ben çok alismistim cok sevmistim hic bitmesin istiyorummm :p

Ay level 1e lanet ediyordum ben bitmesin diyorsun o jumping jackler belalım olmuştu :confused:

Level 2 çok eğlenceli bence gel bir an önce :KK50: ama daha zor tabiii :KK12: lakin ben bunda daha güzel sonuçları alacağıma inanıyorum canlaar :KK55:

Evet 2 ve 3 çok daha etkili olacak :ıslık:

İnşallah canım ya :) ben de bi göz gezdirdim ama sanki cok fazla kol hareketi var :KK43: ben level 1 de en cok şınav çekerken zorlanıyorum :KK43:

O konuda rahatlatıcı bir şey diyemeyeceğim çünkü level 2de ve 3te bacaklarım keşkül gibi titriyordu benim :KK70:

hoşgeldin canimm shred yapmadan mi Rippede basladin?

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu bizim diyet takımında canım o Shred yapmıştı hatta biraz çılgındır kendisi arka arkaya 2 set falan shred yapıyordu bir günde 2 kez yani :KK70: Üstüne insanity max falan yapıyordu :confused:

9 Temmuz Spor Listesi
3.eceece20 shred 8/30
4.asimeleksi shred 6/30
5.EmiraSalih shred 8/30
6.Vanillav 38 dk koşu + 54 dk yürüyüş

37 dk 31 sn koşu - 4.73 km - 557 kalori :rolleyes:
54 dakika yürüyüş - 6.54 km - 198 kalori
Yürüyüşü yavaş yaptığımdan az gitti, koşudan sonra biraz tükendim de :ıslık::KK31:

Bugün Rippedde boş gün zaten
Yarın Level 2ye başlıyorum bakalım

Bugün insanlık için küçük benim için büyük bir gün :KK70:

Çünkülüm bugün baldırlarımdan yukarı geçiremediğim kırmızı adidas eşofmanımı giy-dim!! Ve onunla bir güzel koştum!! :KK73::rolleyes:

Bacaklarımın inceldiğini hissediyordum zaten ama içine giremediğin bir kıyafeti yeniden giyebilmenin mutluluğu!!

Sizinle de bir hayalimi paylaşmak istiyorum
Buraya gelip sadece yaptım deyip gitmek istemiyorum
Aramızda güzel arkadaşlıklar oluştu ne de olsa
Paylaşabilir miyim litfin litfin

Bu resimdeki kız gibi olacağım
Sonra arkasındaki gibi yağuşuklu bir aday bulacağım
Sonra beraber fitness ve spor yapacağız
Sonra sonsuza kadar mutlu yaşadılar :KK70: :KK37:

Eklentiler

• abbs-black-and-white-blond-body-Favim.com-3200776.jpg
    abbs-black-and-white-blond-body-Favim.com-3200776.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 33

vuvvvv hadi bakalım kendini ne güzel.motive etmissin süpersin .. Ordaki yagusuklu delikanlıyı bulursun inşallah :halay:

vuvvvv hadi bakalım kendini ne güzel.motive etmissin süpersin .. Ordaki yagusuklu delikanlıyı bulursun inşallah :halay:

Umarım ya yeni arkadaşlarım ve sevdiceğim de spor ve fitnessla ilgilenen insanlar olur
Bu sporu bırakasım yok hiç, kendimi çok iyi hissediyorum çünkü spor yaparken
E güzel sonuçlar da cabası :KK37:

9 Temmuz Spor Listesi
3.eceece20 shred 8/30
4.asimeleksi shred 6/30
5.EmiraSalih shred 8/30
6.Vanillav 38 dk koşu + 54 dk yürüyüş
7.Skyra shred 8/30

İzledim az önce Level 2yi
Başlamadan önceki gün izlerim mutlaka zaten
Bana daha insaflı göründü
Yani cardiolar bakımından
Zaten bana cardio kolay olduktan sonra gerisi zor olsa da çok dokunmuyor
En büyük korkum cardio yani :KK70:
Shredde de böyle olmuştu herkes Level 2 çok zor, ölümcül falan yazmış
Ama bana Level 1den kolay geldi çünkü cardioları insaflıydı :deli:
Yok yok cardiolarda kesinlikle zorluk yok, zaten yaparken nefes nefese kalmalik bi bölüm degil ama incelme ve kas calistirma yönünden cok etkili. Beni yoran zorlandigim kisim oydu, karin kaslarim en cok bu levelda agridi mesela shredle de kiyasliyinca.

Yarin level 3 bakalim o nasil gecicek:)

wuuhuuuu harika, canim bu azimle o kiz gibi olursun o kesin. O arkadaki bey gibiside pesinden kosa kosa sportmen olur zaten merak etme :KK70:

@EmiraSalih evet o hareketi biliyorum zezeozge zezeozge özellikle o bölgeye yönelik egzersizleri araştırdım dün onları yapmaya başladım ben de jilliandaki dambıllı bütün hareketler aynı zamanda benim istediğim bölgeyi de çalıştırıyor anldığım kadarıyla ona eskisinden daha sıkı devam edeceğim bu yüzden + olrak da bölgesel egzersizleri yapacağım. Hiç yoktan iyidir :)

Teşekkür ederim ikinze de :)
aferin sana bütün hareketleri yaptıktan sonra esneme hareketlerini yap istersen senin için daha iyi olur

Bence sıkıntı yok
Süt yapıcı besinleri koy diyetine
Sadece abur cubur gibi şeylerden kısarsın ki onlar çöp zaten sana ve sütüne hiçbir faydası olmayan şeyler
Öyle yapmaya çalışıyorum süt veriyorsun yeyeye diyenlere inat yemiyorum öyle her önü e geleni yemedim 94 kilo ile Doğuma gittim ve sürekli kan ilaçları kullandım Doğum sonrası bile onlar acayip kilo aldırıyor net yani ana artık şükür normal hayata döndüm bolbol bitki çayları doğal şekerler yiyorum

Velvette Velvette maşallah darısı başınıza bizde giyemediklerimizi giymeyi hatta Yen'i 38 bedenler almayı nasip et inşallah hayalin gerçek olur sende bu azim varken olur bence maşallah

Oo takımdaşım gelmiş, hoşgeldin :KK70:

Ay level 1e lanet ediyordum ben bitmesin diyorsun o jumping jackler belalım olmuştu :confused:

Evet 2 ve 3 çok daha etkili olacak :ıslık:

O konuda rahatlatıcı bir şey diyemeyeceğim çünkü level 2de ve 3te bacaklarım keşkül gibi titriyordu benim :KK70:

Yuzlesmegunu Yuzlesmegunu bizim diyet takımında canım o Shred yapmıştı hatta biraz çılgındır kendisi arka arkaya 2 set falan shred yapıyordu bir günde 2 kez yani :KK70: Üstüne insanity max falan yapıyordu :confused:
vaaay bu arkadaş o kadar spora hayatta mi masallah :))

Çünkülüm bugün baldırlarımdan yukarı geçiremediğim kırmızı adidas eşofmanımı giy-dim!! Ve onunla bir güzel koştum!! :KK73::rolleyes:

Bacaklarımın inceldiğini hissediyordum zaten ama içine giremediğin bir kıyafeti yeniden giyebilmenin mutluluğu!!
ayy cok sevindimm canimm darisi bikinilere insallah :))

oyyy ne de cook benim hayallere benziyoor:))

ya biz senle fit olduktan sonra cekelim bikinileri sahillerin tozunu artirip yakisikli kasli beyefendiler bulalim ne dersin :))

Yok shredi geçen hafta bitirdim :) rippede başladım simdi
o zamaaan aramiza hosgeldiinn :))

9 Temmuz Spor Listesi
1. gulhilal: Callanetics 21/30
2. Beyaz Hatun: Shred 12/30
3. eceece20 shred 8/30
4. asimeleksi shred 6/30
5. EmiraSalih shred 8/30
6. Vanillav 38 dk koşu + 54 dk yürüyüş
7. Skyra shred 8/30
8. Frifri: Shred 7/30
9. C cranial : Ripped level2 2/6 + Tibet 9 tekrar

Benim kollarım çok güçsüz ya bir de üstüne bebeği tutarken bileklerimi incitmistim sinav yaparken aşırı sızlıyor :KK43:

Simdiden hayırlı olsun düğünün canım fıstık gibi bir gelin olacaksin insallah :KK68:

Sarkık kolar icin bir hareket var anlatabilecek miyim bilmiyorum da deneyeyim: dambıli bir eline alıp havaya kaldir, dirseğini kırarak başının arkasina dogru indir. Bunu 10 taneden 3 set seklinde iki kolunla yap. Zamanla 15-20 ye kadar arttirabilirsin. Sarkık kollara birebir :p
Çok Geçmiş olsun dikkatli ol ama spor yaparken böyle bir durum var madem bileklerine yüklenme isterden bir sıkıntı problem yaşama :KK43: sağlık her şeyin başı.

Tebrikler :KK50:
Bu azim ve kararlılıkla hayallerinin gerçek olacağına ben inanıyorum:KK76:

vaaay bu arkadaş o kadar spora hayatta mi masallah :))

ayy cok sevindimm canimm darisi bikinilere insallah :))

oyyy ne de cook benim hayallere benziyoor:))

ya biz senle fit olduktan sonra cekelim bikinileri sahillerin tozunu artirip yakisikli kasli beyefendiler bulalim ne dersin :))

o zamaaan aramiza hosgeldiinn :))

Ay çok mersi. :)

Velvette Velvette :*

X