JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

aquarius24 aquarius24 ay canım level2nin bize surprizi mi bu reklamlar ya sürekli karsima çıktı sinir oldum hâlâ çıkıyor mu senin karşına?

Belki de reklamlar yüzünden dogru duzgun terlemedim bile garip bir başlangıç oldu :KK43:

Kızlar merhaba, bugün fırsat bulup da bi yazamadım.
Sabah eşimle Emirgan'a gittik, piknik yaptık. Bi 30-40 dakika da yürüyüş yaptık. :KK36:
Az önce de ütü yaptım. Eşimin gömlekleri, takım elbisesi derken tam iki saat hiç oturmadan, müzikle bir yandan dans ederek :KK71:
Biraz ayaklarımı dinlendirdikten sonra da shred yapacağım, hazırlandım. Güzel bir gün oldu yani :KK6:
baya aktif bir gün olmus harikasin canim shredi de yap bir güzel dinlen :)

8 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 5/30
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30
5. Skyra shred 7/30
6. C cranial : Ripped level2 1/6 + tibet 7 tekrar

Kızlar merhaba, bugün fırsat bulup da bi yazamadım.
Sabah eşimle Emirgan'a gittik, piknik yaptık. Bi 30-40 dakika da yürüyüş yaptık. :KK36:
Az önce de ütü yaptım. Eşimin gömlekleri, takım elbisesi derken tam iki saat hiç oturmadan, müzikle bir yandan dans ederek :KK71:
Biraz ayaklarımı dinlendirdikten sonra da shred yapacağım, hazırlandım. Güzel bir gün oldu yani :KK6:
Süpersin Emirgan'da serindir missler gibi

aquarius24 aquarius24 ay canım level2nin bize surprizi mi bu reklamlar ya sürekli karsima çıktı sinir oldum hâlâ çıkıyor mu senin karşına?

Belki de reklamlar yüzünden dogru duzgun terlemedim bile garip bir başlangıç oldu :KK43:
Canim telefondan acinca cikiyor bende reklamlar sürekli, tv'den acinca cikmiyor. Ondada oglum cizgi film bakiyo vermiyo tv yi. https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ burdan dene birde.

Kesik kesik yaptigin icin bisey anlamamissindir cok sinir bozucu öyle insan konsantre olamiyor.

Genel olarak nasil buldun hareketleri:)

Canim telefondan acinca cikiyor bende reklamlar sürekli, tv'den acinca cikmiyor. Ondada oglum cizgi film bakiyo vermiyo tv yi. https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ burdan dene birde.

Kesik kesik yaptigin icin bisey anlamamissindir cok sinir bozucu öyle insan konsantre olamiyor.

Genel olarak nasil buldun hareketleri:)

Evet C cranial nasıldı hareketler lütfen yorumla :KK53:

Benim de pazartesi başlıyor :KK17:
canım verdigin link acilmadi bende hep böyle reklamla bogusacaksam cok zor ya televizyona bağlama sansim da yok :KK43:

Hareketler ile ilgili genel yorumum ise dediğim gibi dogru duzgun terlemedim bile. Kardiyolari daha insafli geldi. Sanki ben cok zorlanmadim ya yoksa hareketleri mi kavrayamadim supheye düştüm simdi :))

maşallah sana ya ben de cok istiyorum yürüyüm kosuyum ama yok ki şöyle cekici bir yürüyüş yolu

aynen ara versek de gerekli gün sayisini tamamlayalim hayat bu mutlaka yapamadığımiz zamanlar olur önemli olan amaan diyip salmamak S skyra
Sağolun kızlar. Allah'tan bi mani gelmezse bırakmayı düşünmüyorum zaten...
Ripped videolarını indirebileceğiniz bi yer yok mu peki. Sürekli internetten yapamam çünkü evde internet yok :KK43:

canım verdigin link acilmadi bende hep böyle reklamla bogusacaksam cok zor ya televizyona bağlama sansim da yok :KK43:

Hareketler ile ilgili genel yorumum ise dediğim gibi dogru duzgun terlemedim bile. Kardiyolari daha insafli geldi. Sanki ben cok zorlanmadim ya yoksa hareketleri mi kavrayamadim supheye düştüm simdi :))
Evet kardiolar genel olarak rippedde insafli:)
Yok canim bence kesik kesik yaptigin icindir yada yaparken karin kaslarini falan sıkmıyomusun acaba? 10 dakikada basliyor bende terler akmaya. Gerci shred level 2 de sana cok eglenceli gelmisti bana eziyet gibiydi :KK53: Ben mi beceremedim de o kadar ter döktüm acep :olamaz:

Senin de yorumlarini merak ettim Velvette Velvette pazartesiyi bekliyorum bakalim :)

8 Temmuz Spor Listesi

2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş
3. Beyaz Hatun: Shred 11/30
5. Skyra shred 7/30
7. Frifri: Shred 6/30
8.umayy09: shred 6/30, 7818 adım, 10dk bisiklet

Evet kardiolar genel olarak rippedde insafli:)
Yok canim bence kesik kesik yaptigin icindir yada yaparken karin kaslarini falan sıkmıyomusun acaba? 10 dakikada basliyor bende terler akmaya. Gerci shred level 2 de sana cok eglenceli gelmisti bana eziyet gibiydi :KK53: Ben mi beceremedim de o kadar ter döktüm acep :olamaz:

Senin de yorumlarini merak ettim Velvette Velvette pazartesiyi bekliyorum bakalim :)
kesik kesik yaptığım icin de olabilir canım bilemedim valla.

dogrusunu söylemek gerekirse bütün program boyunca karin kaslarimi sikamiyorum ya saliyorum gidiyor :))

bence beceremeyen benim ya :))

8 Temmuz Spor Listesi

3. Beyaz Hatun: Shred 11/30
5. Skyra shred 7/30
7. Frifri: Shred 6/30
8.umayy09: shred 6/30, 7818 adım, 10dk bisiklet
9.gulhilal: Callanetics 20/30

Günaydın kızlar bol terli gün olsun :KK76: birşey soracağım size ben jillianı biliyorum ama diğer programları hiç bilmiyorum onlarla ilgili bilgi nerden öğrenebilirim ve nerden izliyorsunuz onlar acaba

X