baya aktif bir gün olmus harikasin canim shredi de yap bir güzel dinlen :)Kızlar merhaba, bugün fırsat bulup da bi yazamadım.
Sabah eşimle Emirgan'a gittik, piknik yaptık. Bi 30-40 dakika da yürüyüş yaptık.
Az önce de ütü yaptım. Eşimin gömlekleri, takım elbisesi derken tam iki saat hiç oturmadan, müzikle bir yandan dans ederek
Biraz ayaklarımı dinlendirdikten sonra da shred yapacağım, hazırlandım. Güzel bir gün oldu yani
Süpersin Emirgan'da serindir missler gibiKızlar merhaba, bugün fırsat bulup da bi yazamadım.
Sabah eşimle Emirgan'a gittik, piknik yaptık. Bi 30-40 dakika da yürüyüş yaptık.
Az önce de ütü yaptım. Eşimin gömlekleri, takım elbisesi derken tam iki saat hiç oturmadan, müzikle bir yandan dans ederek
Biraz ayaklarımı dinlendirdikten sonra da shred yapacağım, hazırlandım. Güzel bir gün oldu yani
Canim telefondan acinca cikiyor bende reklamlar sürekli, tv'den acinca cikmiyor. Ondada oglum cizgi film bakiyo vermiyo tv yi. https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ burdan dene birde.aquarius24 ay canım level2nin bize surprizi mi bu reklamlar ya sürekli karsima çıktı sinir oldum hâlâ çıkıyor mu senin karşına?
Belki de reklamlar yüzünden dogru duzgun terlemedim bile garip bir başlangıç oldu
Canim telefondan acinca cikiyor bende reklamlar sürekli, tv'den acinca cikmiyor. Ondada oglum cizgi film bakiyo vermiyo tv yi. https://rutube.ru/video/4a6b10d845b2ae0df620f5e0447470d8/ burdan dene birde.
Kesik kesik yaptigin icin bisey anlamamissindir cok sinir bozucu öyle insan konsantre olamiyor.
Genel olarak nasil buldun hareketleri:)
canım verdigin link acilmadi bende hep böyle reklamla bogusacaksam cok zor ya televizyona bağlama sansim da yok
Yaptım canım, çok iyi gitti :)baya aktif bir gün olmus harikasin canim shredi de yap bir güzel dinlen :)
Harikaydı gerçekten, boğaz da turkuazken gidip tadını çıkartmak istiyorduk. Çok güzel olduSüpersin Emirgan'da serindir missler gibi
Sağolun kızlar. Allah'tan bi mani gelmezse bırakmayı düşünmüyorum zaten...
Evet kardiolar genel olarak rippedde insafli:)canım verdigin link acilmadi bende hep böyle reklamla bogusacaksam cok zor ya televizyona bağlama sansim da yok
Hareketler ile ilgili genel yorumum ise dediğim gibi dogru duzgun terlemedim bile. Kardiyolari daha insafli geldi. Sanki ben cok zorlanmadim ya yoksa hareketleri mi kavrayamadim supheye düştüm simdi :))
kesik kesik yaptığım icin de olabilir canım bilemedim valla.Evet kardiolar genel olarak rippedde insafli:)
Yok canim bence kesik kesik yaptigin icindir yada yaparken karin kaslarini falan sıkmıyomusun acaba? 10 dakikada basliyor bende terler akmaya. Gerci shred level 2 de sana cok eglenceli gelmisti bana eziyet gibiydiBen mi beceremedim de o kadar ter döktüm acep
Senin de yorumlarini merak ettimVelvette pazartesiyi bekliyorum bakalim :)
Günaydın kızlar bol terli gün olsunbirşey soracağım size ben jillianı biliyorum ama diğer programları hiç bilmiyorum onlarla ilgili bilgi nerden öğrenebilirim ve nerden izliyorsunuz onlar acaba
Peki biz zalıım jillian abladan sonra hangisini yapmamız lazımGoogledan aratarak öyle yüksek bir tekniğim yok benim
Peki biz zalıım jillian abladan sonra hangisini yapmamız lazım