Yok yok cardiolarda kesinlikle zorluk yok, zaten yaparken nefes nefese kalmalik bi bölüm degil ama incelme ve kas calistirma yönünden cok etkili. Beni yoran zorlandigim kisim oydu, karin kaslarim en cok bu levelda agridi mesela shredle de kiyasliyinca.
Yarin level 3 bakalim o nasil gecicek:)
wuuhuuuu harika, canim bu azimle o kiz gibi olursun o kesin. O arkadaki bey gibiside pesinden kosa kosa sportmen olur zaten merak etme
aferin sana bütün hareketleri yaptıktan sonra esneme hareketlerini yap istersen senin için daha iyi olur
Öyle yapmaya çalışıyorum süt veriyorsun yeyeye diyenlere inat yemiyorum öyle her önü e geleni yemedim 94 kilo ile Doğuma gittim ve sürekli kan ilaçları kullandım Doğum sonrası bile onlar acayip kilo aldırıyor net yani ana artık şükür normal hayata döndüm bolbol bitki çayları doğal şekerler yiyorum
Velvette maşallah darısı başınıza bizde giyemediklerimizi giymeyi hatta Yen'i 38 bedenler almayı nasip et inşallah hayalin gerçek olur sende bu azim varken olur bence maşallah
vaaay bu arkadaş o kadar spora hayatta mi masallah :))
ayy cok sevindimm canimm darisi bikinilere insallah :))
oyyy ne de cook benim hayallere benziyoor:))
ya biz senle fit olduktan sonra cekelim bikinileri sahillerin tozunu artirip yakisikli kasli beyefendiler bulalim ne dersin :))
o zamaaan aramiza hosgeldiinn :))
ahahah aldım sözü seneyee Ispanyadayiz hayatım :))Yapalım valla İspanya plajlarına açılalım hatta
vaay nasıl motive edici bir haber yaa harikkaa cok sevindimBir de bir güzel haber daha
Sizzi de motive eder belki
Beni üst bacaklarda selülitler çatlaklar var zaten kabullenmiştim de alt bacakta bir kırık şeklinde çıkmıştı bu yıl
Onun rengi solmuş kapanıyor gibi onu fark ettim
Sıkılaştıkça işte
Zaten selülitin temel sebebi o bölgeye yeterince kan gitmemesi kızlar
Jilliana devam
Level 2 hakkındaki yorumum:
Level 1e göre daha güzeldi.
Kolaydı demiyorum, daha güzeldi.
Kol ve bacak kaslarını cidden zorluyor ama ben nasılsa seviyorum sporda acı çekmeyi bana bakmayın
Kardiyoları insaflı buldum, kalp hızını arttırıyor ama yapılabilir olmuş
Son hareketi her levelda olduğu gibi yine öldürücü (killer) bir hareket koymuş Jillian sağ olsun karnım çıktı yaparken
İlgililere duyrulur
Her levelde ölçü ve foto alıyor musun canim?
Shredde almıştım o nasılsa 10 gündü ama bunda 2. ve 4. level sonu almayı düşünüyorum
6 gün çok az geliyor ölçü ve foto tantanası için
10 Temmuz Spor Listesi
1. Vanillav: Ripped in 30 - Level 2 - 1/6
2. Asimeleksi shred 7/30
Bir hafta geçmiş yahu
70 e de inersem oh değmeyin keyfime valla bakalım on günün sonunda nasıl ölçülerimÇabucak bitecek anlamayacaksın bile