Haftasonu olunca sporumuzu erken yaptık şükür :)
Şaka maka 1 hafta bitti bile. Daha önce spor salonuna gidip spor aletleriyle de çalışmıştım. Haftada 3-4 gün 1bucuk saat calisarak 1ayda elde ettiğim sonuca suan 1 haftada ulaştım sanki
İyi ki varsınız kızlar sizin sayenizde tanıdık Jillian bacimizi
Kızlar bişey sorcam ya bu Killer Abs kaç level ve her level kaç gün sürüyor bileniniz var mı ?
Dün elde olmayan sebeplerle ara vermek zorunda kaldım, çok üzgünüm. Telafi etmek için ne yapmalıyım bi akıl verin... Haftaya da haftasonu şehir dışında olcam. Mecburi iki gün ara da o zaman görünüyor
3 Level canım yine
Ek spor yapabilirsin ama bir gün sporu bırakıp ertesi gün 1 saat yapmak yerine her gün düzenli yapmak daha iyi sonuç verir
Gittiğin yerde yapamaz mısın
3 Level canım yine
Ek spor yapabilirsin ama bir gün sporu bırakıp ertesi gün 1 saat yapmak yerine her gün düzenli yapmak daha iyi sonuç verir
İnşallahİnşallah 30 günün sonunda dal gibi olacağız yeter ki istikrarli bir sekilde yapalım :)
olmadı biz önceden bakarız teşekkür ederiz8 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: shred 5/30
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30 tamamdır arkadaşlar öldümm bu Level 2 ilk etapta ne zor geldi ya siz siz olun benim gibi yapmayın önden hareketleri izleyip aşina olun ben çok yabancı kaldığım için adam akıllı yapamadım pek ama olsun 30 günde olmasında 40 günde 60 günde olsun muhteşem değişim
Maalesef yapmaya pek uygun değil gittiğim yer...3 Level canım yine
Ara da versen yine 10 günü tamamlaDün elde olmayan sebeplerle ara vermek zorunda kaldım, çok üzgünüm. Telafi etmek için ne yapmalıyım bi akıl verin... Haftaya da haftasonu şehir dışında olcam. Mecburi iki gün ara da o zaman görünüyor
aynen canim 9 gibi yapacagim ama cok korkuyorum elimi tutmak ister misin
maşallah sana ya ben de cok istiyorum yürüyüm kosuyum ama yok ki şöyle cekici bir yürüyüş yolu8 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: shred 5/30
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet (109.2 kcal)
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30
Bisiklet çevirdim evde ama bu bisiklet çevirmeyi hafife almışım ben baya terletti
2 saate de akşam yemeğini yiyip koşmaya gideceğim
Bu hafta kararlıyım çok iyi kilo vereceğim
aynen ara versek de gerekli gün sayisini tamamlayalim hayat bu mutlaka yapamadığımiz zamanlar olur önemli olan amaan diyip salmamak S skyraAra da versen yine 10 günü tamamla
Bende bugün dışarda yürüyüşe çıktım bebek arabasıyla uzun sürdü ama tamamladım parkuru8 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: shred 5/30 7 km yürüyüş
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30
5. Skyra shred 7/30
Arttırıyorum
30 dk koşu - 3.67 km - 423 kalori
45 dk yürüyüş - 3.76 km - 210 kalori
Bende bugün dışarda yürüyüşe çıktım bebek arabasıyla uzun sürdü ama tamamladım parkuru
Teşekkürlerİmkanı değerlendirip ne güzel yürüyüş yapmışsın tebrik ederim
Teşekkürlercanım inşallah devamı gelir