JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

8 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 5/30
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet (109.2 kcal)
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30

Bisiklet çevirdim evde ama bu bisiklet çevirmeyi hafife almışım ben baya terletti
2 saate de akşam yemeğini yiyip koşmaya gideceğim

Bu hafta kararlıyım çok iyi kilo vereceğim

Katılıyorum ben hiç gitmedim spor salonuna ama insanın içinde disiplin olduktan sonra burada zaten dayanışma oluşturduk
Kişi de disiplinli oldu mu çok güzel sonuçlar alabiliriz evde
Belki büyük ağırlıklar kaldırıp kas yapmak isteyenler için spor salonu iyi olabilir ama zayıflamak ve fit olmak için çok da lüzmu yok işte iki tane ağırlık ve bir deli zalim Jillian yetiyor

Kızlar bişey sorcam ya bu Killer Abs kaç level ve her level kaç gün sürüyor bileniniz var mı ?

3 Level canım yine

Ek spor yapabilirsin ama bir gün sporu bırakıp ertesi gün 1 saat yapmak yerine her gün düzenli yapmak daha iyi sonuç verir
Gittiğin yerde yapamaz mısın

3 Level canım yine

Ek spor yapabilirsin ama bir gün sporu bırakıp ertesi gün 1 saat yapmak yerine her gün düzenli yapmak daha iyi sonuç verir
3 Level canım yine

10 gün mü canım yine levellar

İnşallah 30 günün sonunda dal gibi olacağız yeter ki istikrarli bir sekilde yapalım :)
İnşallah pestilimiz çıkıyor yani

olmadı biz önceden bakarız teşekkür ederiz

maşallah sana ya ben de cok istiyorum yürüyüm kosuyum ama yok ki şöyle cekici bir yürüyüş yolu

Ara da versen yine 10 günü tamamla
aynen ara versek de gerekli gün sayisini tamamlayalim hayat bu mutlaka yapamadığımiz zamanlar olur önemli olan amaan diyip salmamak S skyra

Benim koştuğum yer de çok çekici değil ya ama olsun yok mu şöyle küçük de olsa bir park bir dağ yolu falan :)

8 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 5/30
2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 + 30 dk bisiklet + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30
5. Skyra shred 7/30

Arttırıyorum

30 dk koşu - 3.67 km - 423 kalori (Aslında 29 dk 9 sn ama 30 dedim artık )
45 dk yürüyüş - 3.76 km - 210 kalori

Bende bugün dışarda yürüyüşe çıktım bebek arabasıyla uzun sürdü ama tamamladım parkuru

Kızlar merhaba, bugün fırsat bulup da bi yazamadım.
Sabah eşimle Emirgan'a gittik, piknik yaptık. Bi 30-40 dakika da yürüyüş yaptık.
Az önce de ütü yaptım. Eşimin gömlekleri, takım elbisesi derken tam iki saat hiç oturmadan, müzikle bir yandan dans ederek
Biraz ayaklarımı dinlendirdikten sonra da shred yapacağım, hazırlandım. Güzel bir gün oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…