Kızlarrr Günaydınn :)
Sporların yapıldığı, sık sık ama az az yiyebildiğimiz, göbüşlerimizin eridiği, popolarımızın sıkılaştığı, her bir hücremizi daha çok sevdiğimiz bir gün olsun
Ben bugün 3. günümde hiç mola vereden bitirebildim sporumu
Her yerim acıyor ama acı yok rocky diyorum kendime
neredesin sen? Valla bu almanya insanlarindanmidir nedir sürekli sogukKomsu ülkelerini daha cok seviyorum :) Gerci oralarda yasayanlarda sikayetci. Kimseyi memnun edemiyorlar
Kızlarrr Günaydınn :)
Sporların yapıldığı, sık sık ama az az yiyebildiğimiz, göbüşlerimizin eridiği, popolarımızın sıkılaştığı, her bir hücremizi daha çok sevdiğimiz bir gün olsun
Ay sahi mi :)) ama sanki yemek yemediğimde ohh diyorum karnım indi gibi ama sonra bakıyorum yemek yiyorum hooop tekrar göbeküff ne zaman tam değişim olcak yaaaa
Günaydın bol hareketli bir gün olsun hepimiz için hepimiz Rocky izKızlarrr Günaydınn :)
ooo italya'yi ayri bi severim :)) gecen sene venedig gezisi yapcaktik cocuk kücük diye tavsiye etmediler, bebek arabasiyla zor olur dendi. Milanoyu görmekte hayalimİtalya
Ama şu an Türkiyedeyim, Eylülde geri gideceğim
Bence insanları çok soğuk değildi ya yardımseverlerdi sanki değil mi ama şey moralimi bozmuştu hava kapalı olması ve insanların cıvıl cıvıl gülüşüp bağırmaması olayı 1 hafta sonra kendimi depresyonda hissettim melankolik falan
6 Temmuz Spor Listesi
1. gewezebidik: Shred 3/30
2. aquarius24: ripped level 2 4/6
3. Asimeleksi shred 3/30
Bu hamlıkla 3 . Günüde tamamladım
Arkadaşlar ben ip ayni atlama yada zıplamada göğüslerimi tutuyorum çok sallanıyor emzirdiğini için mi öyle
Birde dambıl alacam acaba kaç kiloluk almam lazım 1,5 iyi mi
ooo italya'yi ayri bi severim :)) gecen sene venedig gezisi yapcaktik cocuk kücük diye tavsiye etmediler, bebek arabasiyla zor olur dendi. Milanoyu görmekte hayalimBana Milanoyu anlat Just damara baglicam simdi :))
Evet evet almanya genel olarak öyle sessiz sedasiz, büyük sehirler yine idare eder tabi türkiye ile kiyaslanmaz ama benim yasadigim yerde aksam 6 dan sonra sokakta insan göremiyosunBunalim-city diyoruz buraya
6 Temmuz Spor Listesi
1. gewezebidik: Shred 3/30
2. aquarius24: ripped level 2 4/6
3. Asimeleksi shred 3/30
Bu hamlıkla 3 . Günüde tamamladım
Arkadaşlar ben ip ayni atlama yada zıplamada göğüslerimi tutuyorum çok sallanıyor emzirdiğini için mi öyle
Birde dambıl alacam acaba kaç kiloluk almam lazım 1,5 iyi mi
1,5 zorlar 0,5 ya da 1 al.. Eğer amacın ilk etapta incelmekse agırlığı cok yuksek tutma, bana spor hocası soylemişti, agırlık arttıkca kas kütleni artırırsın, tabiki kas kütlesi de iyi bir şey ama benim genel amacım kas kaybetmeden yağdan kilo vermek, o yüzden mesela ben 1 kiloluk kullanıyorum.
yaa ben emzirmiyorum ve ölçülerimden görebilirsin oyle cok da büyük degiller ama yine de cok sallanıyor, ben o yüzden spor sütyeni giyiyorum yaparken, ama sen emzirdiğin için spor sütyenini kullanabilir misin bilemedim, bir araştır istersen..
Ağırlık içim eşime söyledim bir yada bir buçuk al diye artık hangisini getirirse şansına onunla yapacağım. Eskiden bu kadar etkilemiyordu göğüslerim şimdi emzirme sütyeni kullanıyorum onlarda gevşek birde süt verirken göğüsler çok yumuşak oluyor bir elimleBen B cup ım canım ona rağmen sallanıyorlar bazen senin normaldir
Destekli giysen tutar mı acaba
Ben de 1lik kullanıyorum yetiyor bana
1,5la arasında çok büyük bir fark hissetmedim
Sen hangisi daha rahatına gelirse onu al
kesinlikle yapman lazım yıksa nasıl fit olacağızağrıdanSaat 4 gibi Jillian yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor regl ağrısı varken
Ama yapacağım tabii ki aksatamam, aksatmak kırmızı çizgim belki düşer bayılırım
Hemde çoookYeni başlayanlar olarak hepimiz arka arkaya bitircez inş. Çok heyecanlı :)