JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bugün daha iyiyim çok şükür. Ama canım acayip şekilde tatlı çekiyor Hurmayla geçiştirmeye çalışacağım
Sen nasıl oldun?

Benim hemen hemen hic agrim kalmadi şükür :) ben de habire hurma yiyorum valla emziriyorum bahanesiyle

Psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi simdiden sekillenmeye baslamis gibi hissediyorum. Bu arada kilo da vermisim 51.7 çıktım

Evet diger eyaletlere kiyasla pahali, egitim sistemi de daha zor. Bizim burda okulu zor okuyup sinifta kalma tehlikesi olanlar NRW'de yüksek okullari basardilar baya sasirmistik

Fransizlar asiri milliyetci, trafikte bile en cok kendi ürettikleri Peugeot arabalari vardi. Ingilizceyi en cok dilenenler kullaniyordu sanirim onlarda yabanci uyruklu zaten. Biz Rehberle gitmistik ve o da 1 2 fransizca yol sormayla ilgili cümleler ögretmisti, ingilizce konusursaniz pek yardim eden cikmaz diye, sanirim takiklar gercekten dil konusuna.

Kuzey isiklarini görmekte güzel ani olur, gidersin insallah

Benim hemen hemen hic agrim kalmadi şükür :) ben de habire hurma yiyorum valla emziriyorum bahanesiyle

Psikolojik mi bilmiyorum ama kendimi simdiden sekillenmeye baslamis gibi hissediyorum. Bu arada kilo da vermisim 51.7 çıktım
Valla rakamlar yalan söylemez. Tebrik ederim

7 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi shred 4/30

Dambılla yapmak dahacokyoruyor adamı temem pestilim çıktı ama yinedepes etmek Yok devam

Öff en sinir olduğum şey madem turist istiyorsun turistle İngilizce konuş yani, evrensel dil yani herkes biliyor artık

Kendileri öğrenememiş mıyk mıyk yapıyorlar

Her gezmeye gittiğimiz ülkenin dilini mi öğreneceğiz

Paris dışında öyle değilmiş ama insanları kibarmış, yardımsevermiş

Ben de gidersem Paris dışı giderim muhtemelen

Ama önce Kuzey Işıkları, Auroralar

Ben sebep olduysam çok pardon

Üsluptan dolayı... Benim gibi tatlış ve tontiş bi insana hiç yakışmadı
Şaa bi yana ilk defa banlandım, çok kötüymüş ya

Kesin BDVdendir o zaman Zaten çabucak geldin 1 günde

Ohoo ben saymadım artık kaç kere oldu, bir ara af çıktı bütün cezalar silindi falan oradan iyi kurtardım

Benim de yapmam lazım şeker orucunu ya. Meyveye izin olduğunu bilmiyordum. Bu ay adet de olamadım zaten, o kadar şişim ki.. Bir şeyler yapmam lazım

Benim de yapmam lazım şeker orucunu ya. Meyveye izin olduğunu bilmiyordum. Bu ay adet de olamadım zaten, o kadar şişim ki.. Bir şeyler yapmam lazım

Aynen bir tek meyve şekerine izin var kuru veya yaş olması önemli değildi sanırım
Kuru kayısı önemli çünkü benim için wc problemine engel oluyor
Takım listelerine bakıyorum insanlar 3-4 kilo veriyorlar ben 1.2 kilo
Bu nedir
Ben de yapacağım
Akşam da koşacağım zaten 5 km hedefim var
Sabah Jillian akşam koşu + yürüyüş haftaya bomba gibi gireceğim
O kilo 6lı rakamlara inecek o kadar
Yetti be

Kesin BDVdendir o zaman Zaten çabucak geldin 1 günde

Ohoo ben saymadım artık kaç kere oldu, bir ara af çıktı bütün cezalar silindi falan oradan iyi kurtardım
Ben genelde pek yorum yapmıyorum. Düşündüğümü yazan olmuşsa, sadece konuyu okuyup çıkıyorum ama bu sefer sert çıkıştım galiba

Oo süpersin. Ben Jillian'ın yanında bi de 5km koşmayı düşünemiyorum bile

Harika bi karar
Ben de 3 gündür kalorili beslenme yapiyorum, valla hergün son anda ne pisirsem diye düsünme derdi de bitti, 1 gece önceden oturup yazip hesapliyorum senin yaptigin gibi. Insanin hayati bile düzene giriyo

2 ögün yapmama ragmen aclik hissetmiyorum, birde 1000 kcal i gecirmiyorum, gecerse extradan Leslie yapicam.

Bizim türkiyede pazardakiler bile ingilizce konusmaya calisiyor, bence misafir perverlige isaret
Gezilip görülmesi gereken o kadar güzel yerler var ki, bazen keske evlenmeden iyice turlasaymisim diyorum Ailece olunca pahaliya kaciyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…