olmadı öyle yapayım deneyim bakalım kollarım hangisini kaldırırİstersen 1litrelik şişelerle alıştırarak başla canım birden çok zorlama. Ben yarım litrelik şişelerle onları bulamazsam kitaplarımı kullanarak yapıyordum dün bir litreyi denedim baya zorlandım
Vaay çok iyi fikirmiş kitaplarla yapmakİstersen 1litrelik şişelerle alıştırarak başla canım birden çok zorlama. Ben yarım litrelik şişelerle onları bulamazsam kitaplarımı kullanarak yapıyordum dün bir litreyi denedim baya zorlandım
Bir hayli kalın kitaplardı cilt ciltVaay çok iyi fikirmiş kitaplarla yapmak
Sporda bile kültür yüklemesi diyosun ilber hoca görse gurur duyardı :))Bir hayli kalın kitaplardı cilt cilt
maşallah daha ne olsun :))Ben çok yoruldum bugün ya
Dizim de acıyor çok yürüyemedim bırakıp döndüm eve
Dün çok koşup, yürüdüm ondan belki
Alışkın değilim sonuçta Jillian + yürüyüş ve koşu vs
Bu akşam yatıp dinleneceğim
6 Temmuz Spor Listesi
1. gewezebidik: Shred 3/30
2. aquarius24: ripped level 2 4/6
3. Asimeleksi shred 3/30
4. Frifri: Shred 4/30
5. EmiraSalih shred 5/30
6. justholdmetight - Ripped Level 1 4/6 + 30 dk yürüyüş
4159 adım - 2.93 km - 152 kalori
10 aylikti daha.Ne kadarlıktı ki o zamanlar?
Venedik biraz inmeli çıkmalı evet ama
Milanoyu da çok sevmiyorum ben yani alışveriş yapacaksan tüm o İtalyan markaları hep orada ama onun dışında gezmek için duomosu var diğer şehirlerdeki gibi pek tarihi şeyler yok, kısacası çok modern o İtalya havası yok
En sevdiğim yer Sicilya benim, yaşamak isterdim ama iş imkanları çok çok düşük ve fakirler, tatil ve turizm için birebir sen gidecek olduktan sonra bana sor ben sana derim nerede ne yenir nereye gidilir hele Romaysa adres bile veririm
Ben Romadaydım kuzum, şimdi İsviçre sınırında bir şehire taşınacağım bakalım soğukla nasıl baş edeceğim Alpler ve yemyeşil ama soğuktur kesin
Sen Almanyanın neresindesin peki?
Ben Nordrhein Westfalen ı gezmiştim daha çok bir de Frankfurt
10 aylikti daha.
Gidenler de genelde görülmeye deger ama öyle ahim sahim hep gitmek isteyecegin yerler degil diyor. Zaten göreyim orda bulunayim yeter bana
Paris icin de can atmistim gitmeye mesela oraya tekrar gitmek isterim, ayri bi havasi vardi.
Ben bayern eyaletindeyim, Frankfurt 250km bize:)
Sicilya'dan almanya'ya göc etmis bi hastamiz vardi bizim, o da bahsetmisti cok güzel yer diye, param olsa kosa kosa geri giderdim oraya ama fakirlik cok diyodu, hakliymis demekki.
Valla yolum düserse yazacagim sana gidilcek yerler tavsiye et vesaire diye
Oyy sağol kuzummmm, bak döndüm bilee6 Temmuz Spor Listesi
1. gewezebidik: Shred 3/30
2. aquarius24: ripped level 2 4/6
3. Asimeleksi shred 3/30
4. Frifri: Shred 4/30
Bacım başlanmış onun güncellemesini de ben yapacağım bugünFriiiiii n'olursun geri dönnnn sensiz yapamıyoooooommm
Kızlar günaydınnn
Dün banlıydım, giremedim, sizi çok özledimherkes iyidir inşallah
Oyy sağol kuzummmm, bak döndüm bilee
Bugün daha iyiyim çok şükür. Ama canım acayip şekilde tatlı çekiyorHoşgeldin fıstıkağrılar ne alemde