- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
gecmis olsun canim hayirdir? spordan dolayimi oldu, carptin mi?Ayak parmağında kan toplaması için hangi bölüme gidilir bilen var mı kızlar?
gecmis olsun canim hayirdir? spordan dolayimi oldu, carptin mi?
Canim ben türkiyenin o konuda sistemini bilemiyorum, bizim burda ilk pratisyene gidilir, eger ortopedik nedeni yoksa veya iltihap kapmamissa, cilt ile ilgili rahatsizlik da degilse, gerekli müdahaleyi kendi yapar.Spor ayakkabılarım yürüyüşe uygun değildi sanırım önleri dar mı geldi anlamadım o 20bin adım yaptığım gün oldu
Geçer dedim biraz rengi açıldı gibi ama geçmedi ben de doktora gideyim diyorum ama hangi bölüm bilemedim
Canim ben türkiyenin o konuda sistemini bilemiyorum, bizim burda ilk pratisyene gidilir, eger ortopedik nedeni yoksa veya iltihap kapmamissa, cilt ile ilgili rahatsizlik da degilse, gerekli müdahaleyi kendi yapar.
Almanya'dayim ben :)Sen de mi yurt dışındasın ben bilmiyordum
Hangi ülke
Almanya'dayim ben :)
inşallah geçer merdiven çıkamıyorum vallaBenim hala ağrıyor
O kadar 30 gün Shred yaptık
Ripped e geçtik
Ama şu anda bacaklarımın arkası acıyor
Öne eğilme hareketi çok olduğu için
gulhilal diyor ya Jilliana zalımın kızı diye çok doğru
Alışana kadar ağlatıyor
olsun gitsin gitsin sonra sıra bize gelsin valla ben yumuşacık göbek rahatsız ediyor benibiz buna on basarizsenin kücük bebek varmis senin göbüs az dursun daha. Benim 2 yil olucak dogurali önce benimki gitsin
:)))))))Benim hala ağrıyor
O kadar 30 gün Shred yaptık
Ripped e geçtik
Ama şu anda bacaklarımın arkası acıyor
Öne eğilme hareketi çok olduğu için
gulhilal diyor ya Jilliana zalımın kızı diye çok doğru
Alışana kadar ağlatıyor
neredesin sen? Valla bu almanya insanlarindanmidir nedir sürekli sogukGeçen sene geldim gezdim, güzeldi amma soğuktu
Ben senden daha güneyde kalıyorum
aynen hamur gibi ayniinşallah geçer merdiven çıkamıyorum valla
olsun gitsin gitsin sonra sıra bize gelsin valla ben yumuşacık göbek rahatsız ediyor beni
sezeryan yaptım canım acaba ondan mı daha çok oldu birde daha adet olmadımaynen hamur gibi ayniSen normal dogum mu yaptin sezaryen mi?
Ay sahi mi :)) ama sanki yemek yemediğimde ohh diyorum karnım indi gibi ama sonra bakıyorum yemek yiyorum hooop tekrar göbekŞeytanın bacağını kırıyorsun level 1i bitirdikten sonra programa bağlılığın artacak :)
benim de öyle yağ valla.Yağ mı kas mı bilemem ama kemik değil orası kesinyağdır sonuçta selülit de var
canim Ripped bittikten sonra ben 1gün callanetics bir gün killer buns thigh yapiyim diyorum yine jillianin programı. Çünkü jillian sayesinde kazandigim kondusyonumun kaybolmasini hic istemiyorum. Sen ne diyosun?Kizlar şöyle fitness yapan kadin fotolarina bakiyorum kendime katalogdan vücut secer gibiCogu 1 yila yakin sürede gelmis o hale, tam anlamiyla kusursuzlar. 3. aydan itibaren degisimler muhtesem. Hazir Jillianin 2 serisini yapmisken 2 ayi tamamlamis olucam. 1 ayda Callanetics yapinca 3 ay olmus olucak:) Sonrasi icin bana spor tavsiyelerinde bulunabilirsiniz arkadaslar
Birde sürekli 50 kilo hedefim vardi, fakat Kelsey Wells'in 63 kiloluk halinin 55 kiloluk halinden daha ince ve fit durdugunu görünce ondan da vazgectim sanirim
aa hic aklima gelmezdi yurdisinda oldugun :)Almanya'dayim ben :)
Bende sezaryenliyim. Valla cok korkutuyolar o alt bölge hep kalicak öyle diye, deriyi gerdikleri icin. Ama is arkadasim 2 sene icinde 2 kez sezaryen oldu dümdüz karni var acip gösterdi inanma öyle diyenlere diye:) Bol su tüket demisti. Gerci o russezeryan yaptım canım acaba ondan mı daha çok oldu birde daha adet olmadım
Sen ne yapiyosan bende onu yapicam sanirimbenim de öyle yağ valla.
Gecen sene yine topigim vardi callanetics yapmistim 40a yakin. Yine olculerim değişmemisti.
Ama biz inatla üstüne gittigimiz sürece degisecegine inaniyorum ben
canim Ripped bittikten sonra ben 1gün callanetics bir gün killer buns thigh yapiyim diyorum yine jillianin programı. Çünkü jillian sayesinde kazandigim kondusyonumun kaybolmasini hic istemiyorum. Sen ne diyosun?
aa hic aklima gelmezdi yurdisinda oldugun :)
Yaa benim dr da iki sezeryan yapmış. Ve taş gibi bak destana spor şart ne olursa olsun benim vücûd almayada müsait. Doktorum da baya baya sporunu yapan bir insandıBende sezaryenliyim. Valla cok korkutuyolar o alt bölge hep kalicak öyle diye, deriyi gerdikleri icin. Ama is arkadasim 2 sene icinde 2 kez sezaryen oldu dümdüz karni var acip gösterdi inanma öyle diyenlere diye:) Bol su tüket demisti. Gerci o rus
Bende 1 sene adet olmadim dogumdan sonra, emziriyorsan gecikebilir. Ben gerci mini pil kullaniyordum o yüzden de gelmediydi.
Sen ne yapiyosan bende onu yapicam sanirimhic bi fikrim yok canim valla devaminda napiyim diye. Ama Jillian programlari hosuma gitti baya, onlari iyice bi arastirip yapabilirim ard arda.
Dogma büyüme almanyaliyim ben:)
paşa paşa devam o zaman spora :))Yaa benim dr da iki sezeryan yapmış. Ve taş gibi bak destana spor şart ne olursa olsun benim vücûd almayada müsait. Doktorum da baya baya sporunu yapan bir insandı