JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bu nedir merak ettim şimdi

Erik olacağız inşallah, kütür kütür. Hadi bakalım Jillian abladan çok umutluyum. Kendisi de ergenlikte 80 kiloymuş
aynen erik güzel buldun olabilecek miyiz acaba Ben bu jillian ablayı tek yapıyorum yeter mi acaba günlük 5000 adım da atmaya çalışıyorum

Kizlar şöyle fitness yapan kadin fotolarina bakiyorum kendime katalogdan vücut secer gibi Cogu 1 yila yakin sürede gelmis o hale, tam anlamiyla kusursuzlar. 3. aydan itibaren degisimler muhtesem. Hazir Jillianin 2 serisini yapmisken 2 ayi tamamlamis olucam. 1 ayda Callanetics yapinca 3 ay olmus olucak:) Sonrasi icin bana spor tavsiyelerinde bulunabilirsiniz arkadaslar

Birde sürekli 50 kilo hedefim vardi, fakat Kelsey Wells'in 63 kiloluk halinin 55 kiloluk halinden daha ince ve fit durdugunu görünce ondan da vazgectim sanirim

Son düzenleme:
Maşallah darısı başımıza ana benim hanlık çıkıyor galiba bacaklarım baya ağrıyor

5 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: Shred 2/30
2. Gewezebidik: Shred 2/30
3. Cranial: Ripped Level1 5/6 + Tibet 7 tekrar
4. Frifri: Shred 3/30
5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30
7. aquarius24: Ripped level 2 3/6
8. Beyaz Hatun: Shred 9/30
9. Skyra shred 5/30

P90x denedin mi. Ben denemedim ama olumlu yorumlar okumuştum. Tony'nin birkaç kısa videosunu yapmıştım yıllar yıllar önce. O da az zalım değildi yanlış hatırlamıyorsam...

Bi ara da slim in 6 maceram oldu. O da gayet eğlenceli. Yalnız videolar giderek uzuyor. Zaman sıkıntısı olduğu için burn it up'a hiç geçemedim. Tahminim en etkili kısmı oydu.

5 Temmuz Spor Listesi

5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30
9. Skyra shred 5/30
10. EmiraSalih shred 4/30

Şeytanın bacağını kırıyorsun level 1i bitirdikten sonra programa bağlılığın artacak :)

5 Temmuz Spor Listesi

5. justholdmetight Ripped Level 1 - 3/6 + 23 dk koşu + 47 dk yürüyüş
6. Eceece20 shred 6/30
9. Skyra shred 5/30
10. EmiraSalih shred 4/30

-47 dk yürüyüş - 3.81 km - 198 kalori
- 23 dk koşu - 3.01 km - 311 kalori

20 merdiven çıkamayan ben koştum bugün iyi mi

Maşallah darısı başımıza ana benim hanlık çıkıyor galiba bacaklarım baya ağrıyor

Benim hala ağrıyor
O kadar 30 gün Shred yaptık
Ripped e geçtik
Ama şu anda bacaklarımın arkası acıyor
Öne eğilme hareketi çok olduğu için
gulhilal diyor ya Jilliana zalımın kızı diye çok doğru
Alışana kadar ağlatıyor

Bu abla gibi olmak için sadece evde kendi kendimize takılmak yeter mi ki? Profesyonel yardım şart sanki.
Evet kesin o sekildedir. Tam arastirmaya firsatim olmadi ne sporu yaptigini, tabi beslenmede cok önemli bu vücud icin. Ya herseyi arastircan etcen o sekilde, ya da dedigin gibi profesyonel sekilde.

P90x denedin mi. Ben denemedim ama olumlu yorumlar okumuştum. Tony'nin birkaç kısa videosunu yapmıştım yıllar yıllar önce. O da az zalım değildi yanlış hatırlamıyorsam...
tsk ederim bi arastirayim, sanirim disiplin ve süreklilik oldugu sürece bir cogu etkilidir. Yapanlarin yorumlarinida bakayim :)

Ayak parmağında kan toplaması için hangi bölüme gidilir bilen var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…