bende de 30 günlük zorlu fitness görevi programı var. tarzanca bir türkçesi var, hareketlerin adını falan çok komik çevirmişler. henüz kullanmadım ama inceledim, faydalı olabilir. ister tüm vücut ister bölgesel çalışabilirsiniz. harketlerin yapılışı falan da var. üstelik seviye seviye. 30 günlük program takvimi var. jillian olmasaydı bunu deneyecektim. yine de hergün aynı saatte üşenmeden uyarıyor manyak, ümidi kesmedi benden :)
aynen erik güzel buldun olabilecek miyiz acaba Ben bu jillian ablayı tek yapıyorum yeter mi acaba günlük 5000 adım da atmaya çalışıyorumErik olacağız inşallah, kütür kütür. Hadi bakalım Jillian abladan çok umutluyum. Kendisi de ergenlikte 80 kiloymuş
onuda denedim hic acilmadi, bugün vardi bi negatif enerji etrafimda sanirimRutubedan izliyorum ben olmazsa oradan bak
Bizdedir olur mu benim göbek tabii baya fark atar bunaSu farka bakarmisiniz :) ilk resim 65kg Eki Görüntüle 2016965 2. 55kg 3. resim 63 kg
Maşallah darısı başımıza ana benim hanlık çıkıyor galiba bacaklarım baya ağrıyor5 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: Shred 2/30
2. Gewezebidik: Shred 2/30
3. Cranial: Ripped Level1 5/6 + Tibet 7 tekrar
4. Frifri: Shred 3/30
5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30
7. aquarius24: Ripped level 2 3/6
8. Beyaz Hatun: Shred 9/30 ohh son bir gün kaldı level 2'ye
Dördüncü günden itibaren geçiyor, pes etme sakın:)Maşallah darısı başımıza ana benim hanlık çıkıyor galiba bacaklarım baya ağrıyor
Bu abla gibi olmak için sadece evde kendi kendimize takılmak yeter mi ki? Profesyonel yardım şart sanki.Su farka bakarmisiniz :) ilk resim 65kg Eki Görüntüle 2016965 2. 55kg 3. resim 63 kg
P90x denedin mi. Ben denemedim ama olumlu yorumlar okumuştum. Tony'nin birkaç kısa videosunu yapmıştım yıllar yıllar önce. O da az zalım değildi yanlış hatırlamıyorsam...Kizlar şöyle fitness yapan kadin fotolarina bakiyorum kendime katalogdan vücut secer gibiCogu 1 yila yakin sürede gelmis o hale, tam anlamiyla kusursuzlar. 3. aydan itibaren degisimler muhtesem. Hazir Jillianin 2 serisini yapmisken 2 ayi tamamlamis olucam. 1 ayda Callanetics yapinca 3 ay olmus olucak:) Sonrasi icin bana spor tavsiyelerinde bulunabilirsiniz arkadaslar
Birde sürekli 50 kilo hedefim vardi, fakat Kelsey Wells'in 63 kiloluk halinin 55 kiloluk halinden daha ince ve fit durdugunu görünce ondan da vazgectim sanirim
5 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: Shred 2/30
2. Gewezebidik: Shred 2/30
3. Cranial: Ripped Level1 5/6 + Tibet 7 tekrar
4. Frifri: Shred 3/30
5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30
7. aquarius24: Ripped level 2 3/6
8. Beyaz Hatun: Shred 9/30 ohh son bir gün kaldı level 2'ye
Maşallah darısı başımıza ana benim hanlık çıkıyor galiba bacaklarım baya ağrıyor
Evet kesin o sekildedir. Tam arastirmaya firsatim olmadi ne sporu yaptigini, tabi beslenmede cok önemli bu vücud icin. Ya herseyi arastircan etcen o sekilde, ya da dedigin gibi profesyonel sekilde.Bu abla gibi olmak için sadece evde kendi kendimize takılmak yeter mi ki? Profesyonel yardım şart sanki.
tsk ederim bi arastirayim, sanirim disiplin ve süreklilik oldugu sürece bir cogu etkilidir. Yapanlarin yorumlarinida bakayim :)P90x denedin mi. Ben denemedim ama olumlu yorumlar okumuştum. Tony'nin birkaç kısa videosunu yapmıştım yıllar yıllar önce. O da az zalım değildi yanlış hatırlamıyorsam...
biz buna on basarizBizdedir olur mu benim göbek tabii baya fark atar buna