JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlarrr Günaydınn :)

Sporların yapıldığı, sık sık ama az az yiyebildiğimiz, göbüşlerimizin eridiği, popolarımızın sıkılaştığı, her bir hücremizi daha çok sevdiğimiz bir gün olsun :KK36::KK36::KK36:

Ben bugün 3. günümde hiç mola vereden bitirebildim sporumu:KK6::KK6:
Her yerim acıyor ama acı yok rocky diyorum kendime :KK76::KK76:

Acı olmadan zafer kazanılmaz demi :KK70:

neredesin sen? Valla bu almanya insanlarindanmidir nedir sürekli soguk :KK70: Komsu ülkelerini daha cok seviyorum :) Gerci oralarda yasayanlarda sikayetci. Kimseyi memnun edemiyorlar:KK12:

İtalya :halay:
Ama şu an Türkiyedeyim, Eylülde geri gideceğim
Bence insanları çok soğuk değildi ya yardımseverlerdi sanki değil mi ama şey moralimi bozmuştu hava kapalı olması ve insanların cıvıl cıvıl gülüşüp bağırmaması olayı 1 hafta sonra kendimi depresyonda hissettim melankolik falan :KK70:

Sporların yapıldığı, sık sık ama az az yiyebildiğimiz, göbüşlerimizin eridiği, popolarımızın sıkılaştığı, her bir hücremizi daha çok sevdiğimiz bir gün olsun :KK36::KK36::KK36:

Ne güzel günaydın diliyorsun öyle içim açılıyor valla okuyunca :KK70:

Benim de bacaklarımın arkası çok acıyor yürürken :bicak:

Günaydın bol hareketli bir gün olsun hepimiz için hepimiz Rocky iz

İtalya :halay:
Ama şu an Türkiyedeyim, Eylülde geri gideceğim
Bence insanları çok soğuk değildi ya yardımseverlerdi sanki değil mi ama şey moralimi bozmuştu hava kapalı olması ve insanların cıvıl cıvıl gülüşüp bağırmaması olayı 1 hafta sonra kendimi depresyonda hissettim melankolik falan :KK70:
ooo italya'yi ayri bi severim :)) gecen sene venedig gezisi yapcaktik cocuk kücük diye tavsiye etmediler, bebek arabasiyla zor olur dendi. Milanoyu görmekte hayalim:KK200: Bana Milanoyu anlat Just :KK70: damara baglicam simdi :))
Evet evet almanya genel olarak öyle sessiz sedasiz, büyük sehirler yine idare eder tabi türkiye ile kiyaslanmaz ama benim yasadigim yerde aksam 6 dan sonra sokakta insan göremiyosun:KK51: Bunalim-city diyoruz buraya:KK48:

6 Temmuz Spor Listesi

1. gewezebidik: Shred 3/30
2. aquarius24: ripped level 2 4/6
3. Asimeleksi shred 3/30

Bu hamlıkla 3 . Günüde tamamladım
Arkadaşlar ben ip ayni atlama yada zıplamada göğüslerimi tutuyorum çok sallanıyor emzirdiğini için mi öyle
Birde dambıl alacam acaba kaç kiloluk almam lazım 1,5 iyi mi

6 Temmuz Spor Listesi

3. Asimeleksi shred 3/30

Arkadaşlar ben ip ayni atlama yada zıplamada göğüslerimi tutuyorum çok sallanıyor emzirdiğini için mi öyle

1,5 zorlar 0,5 ya da 1 al.. Eğer amacın ilk etapta incelmekse agırlığı cok yuksek tutma, bana spor hocası soylemişti, agırlık arttıkca kas kütleni artırırsın, tabiki kas kütlesi de iyi bir şey ama benim genel amacım kas kaybetmeden yağdan kilo vermek, o yüzden mesela ben 1 kiloluk kullanıyorum.

yaa ben emzirmiyorum ve ölçülerimden görebilirsin oyle cok da büyük degiller ama yine de cok sallanıyor, ben o yüzden spor sütyeni giyiyorum yaparken, ama sen emzirdiğin için spor sütyenini kullanabilir misin bilemedim, bir araştır istersen..

ooo italya'yi ayri bi severim :)) gecen sene venedig gezisi yapcaktik cocuk kücük diye tavsiye etmediler, bebek arabasiyla zor olur dendi. Milanoyu görmekte hayalim:KK200: Bana Milanoyu anlat Just :KK70: damara baglicam simdi :))
Evet evet almanya genel olarak öyle sessiz sedasiz, büyük sehirler yine idare eder tabi türkiye ile kiyaslanmaz ama benim yasadigim yerde aksam 6 dan sonra sokakta insan göremiyosun:KK51: Bunalim-city diyoruz buraya:KK48:

Ne kadarlıktı ki o zamanlar?
Venedik biraz inmeli çıkmalı evet ama
Milanoyu da çok sevmiyorum ben yani alışveriş yapacaksan tüm o İtalyan markaları hep orada ama onun dışında gezmek için duomosu var diğer şehirlerdeki gibi pek tarihi şeyler yok, kısacası çok modern o İtalya havası yok
En sevdiğim yer Sicilya benim, yaşamak isterdim ama iş imkanları çok çok düşük ve fakirler, tatil ve turizm için birebir sen gidecek olduktan sonra bana sor ben sana derim nerede ne yenir nereye gidilir hele Romaysa adres bile veririm :KK70:
Ben Romadaydım kuzum, şimdi İsviçre sınırında bir şehire taşınacağım bakalım soğukla nasıl baş edeceğim Alpler ve yemyeşil ama soğuktur kesin :deli:
Sen Almanyanın neresindesin peki?
Ben Nordrhein Westfalen ı gezmiştim daha çok bir de Frankfurt :halay:

6 Temmuz Spor Listesi

3. Asimeleksi shred 3/30

Ben B cup ım canım ona rağmen sallanıyorlar bazen senin normaldir
Destekli giysen tutar mı acaba
Ben de 1lik kullanıyorum yetiyor bana
1,5la arasında çok büyük bir fark hissetmedim
Sen hangisi daha rahatına gelirse onu al

6 Temmuz Spor Listesi

3. Asimeleksi shred 3/30
4. Frifri: Shred 4/30

Bacım başlanmış onun güncellemesini de ben yapacağım bugün :cry: Friiiiii n'olursun geri dönnnn sensiz yapamıyoooooommm :KK61:

1,5 zorlar 0,5 ya da 1 al.. Eğer amacın ilk etapta incelmekse agırlığı cok yuksek tutma, bana spor hocası soylemişti, agırlık arttıkca kas kütleni artırırsın, tabiki kas kütlesi de iyi bir şey ama benim genel amacım kas kaybetmeden yağdan kilo vermek, o yüzden mesela ben 1 kiloluk kullanıyorum.

yaa ben emzirmiyorum ve ölçülerimden görebilirsin oyle cok da büyük degiller ama yine de cok sallanıyor, ben o yüzden spor sütyeni giyiyorum yaparken, ama sen emzirdiğin için spor sütyenini kullanabilir misin bilemedim, bir araştır istersen..

Ben B cup ım canım ona rağmen sallanıyorlar bazen senin normaldir
Destekli giysen tutar mı acaba
Ben de 1lik kullanıyorum yetiyor bana
1,5la arasında çok büyük bir fark hissetmedim
Sen hangisi daha rahatına gelirse onu al
Ağırlık içim eşime söyledim bir yada bir buçuk al diye artık hangisini getirirse şansına onunla yapacağım. Eskiden bu kadar etkilemiyordu göğüslerim şimdi emzirme sütyeni kullanıyorum onlarda gevşek birde süt verirken göğüsler çok yumuşak oluyor bir elimle :halay:artık zıplıyorum tabii vardiyalı olarak

Saat 4 gibi Jillian yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor regl ağrısı varken :ruh:

Ama yapacağım tabii ki aksatamam, aksatmak kırmızı çizgim belki düşer bayılırım:ruh:
kesinlikle yapman lazım yıksa nasıl fit olacağızağrıdan :ruh:olsanda yapacaz yapınca en sonunda iyiki yapmışız diceksin

6 Temmuz Spor Listesi

3. Asimeleksi shred 3/30
4. Frifri: Shred 4/30
5. EmiraSalih shred 5/30
6. Skyra shred 6/30
7.Beyaz Hatun 10/30 level 1 bitti kızlar yarın level 2 ye geçiyorum :KK76: (ama bugün hamburger yedim ve kendimi hiç affedemiyorum. Birde onun üstüne spor yapınca mide spazmı geçiriyorum sandım korktum bi an ama bitti :ruh: 9 gündür kahvaltıda bile ekmek yemiyordum ama arada kaçamak da olsun o kdar değil mi yaaa :süslü: )

X