30 günden sonra mi bölgesel çalıştınız. Eski efsane vücudunuza kavuşursunuz inşallah :)) jefit.hakkında bizi aydınlatsanız :)'Bende bu videoya göre spordsporda disiplin sağladım sonra bir uygulama var jefit diye oradan bölgesel çalıştım
Efsane bir vücudum oldu.
Ama sonradan bıraktım.
Okul evlilik falan zor geldi.
Disiplin kazanincaya kadar yapıcam.
Eski vücudumu özledim.. .
Neredeyse iki ay çalıştım sonra ısınma hareketleri aynıydı ama ordaki programla devam ettim30 günden sonra mi bölgesel çalıştınız. Eski efsane vücudunuza kavuşursunuz inşallah :)) jefit.hakkında bizi aydınlatsanız :)'
programı indirdim ben de bakacağım teşekkürler :))Neredeyse iki ay çalıştım sonra ısınma hareketleri aynıydı ama ordaki programla devam ettim
Yine bir Rippedin ölmeden sonuna geldimbugün cok sinirlendim herzaman ki yaptigim sayfada habire reklam cikti, hadi reklamlardan sonra video kaldigi yerden devam etse anlicamda habire en basa sariyodu. Durup durup ileri sardim 35 dakikalik spor 45 dakikada bitti resmen
evet bi bakmam lazim, kac gündür yapiyorum bisey cikmiyodu, bugün beni yildirmaya calistiAdblocker yükle :) ya da videoyu indirip izle
daha önce yapip birakmisti o yuzden demistim :)Acaba değil canım öyle gitmesi gerekir zaten en iyi sonuç için
o ne canim nasil bir seyprogramı indirdim ben de bakacağım teşekkürler :))
daha önce yapip birakmisti o yuzden demistim :)
cok sıkıldım ya 1den. Önceden 9 gün yaptım dizim sakatlanınca 10 gün kadar ara vermiştim hareketleri iyice ezberledim ya cok sıkıcı geldi:)) yok zaten 30 güne tamamlarım canim
Canım özel bi diyet uygulamıyorum ama zaten ramazan başladığından beri genelde hafif şeyler yiyorum, yumurta ve eti daha çok yemeye başladım, hamur işi ekmek çook azalttım bu sıcaklarda insanın canı istemiyor zaten.ayy nedir bu başımıza gelen ya(
sen dikkat ediyor musun yediklerine?
ben de senin gibi olmustum ilk basladıgımda sakatlanıp sonra devam etmeye calısınca sıkılmıstım, tbaiki sen bilirsin nasıl devam etmek istediğini. Ben bu sıkıntıyı geçirmek için arka planda sevdiğim bir şarkı listesi açıp önde videoyu sesi kısık şekilde oynatarak çözüm bulmuştum. Hem hareketleri yaparken şu şarkı bitince 1. tur da bitecek hadi gayret sarkının bitmesine az kaldı diyerek kendimi gaza getirmiştimeğer devam etmek istersen belki sen de uygulayabilirsin diye söylemek istedim.
ah o basenler en son gidiyorCanım özel bi diyet uygulamıyorum ama zaten ramazan başladığından beri genelde hafif şeyler yiyorum, yumurta ve eti daha çok yemeye başladım, hamur işi ekmek çook azalttım bu sıcaklarda insanın canı istemiyor zaten.
Esasında kilo vermek istemiyorum çünkü normal kilomun altındayım zaten o nedenle kilo vermeye değil incelmeye ağırlık veren egzersiz olarak callanetics seçtim ama du bakalım iki ay falan yapayım bari olmadı jillian millian allah ne verdiyse girişecem ben de :) ne göbek ne kol benim derdim şu basenler yok mu basenler
Yağ mı kas mı bilemem ama kemik değil orası kesinah o basenler en son gidiyor
canim ellediginde yağ mi o kısım bariz olarak yoksa kemik filan mi?
jefit diye bir program canım. Ama ingilizce olduğu icn henüz tam.çözemedim. Arkadaş onunla bölgesel çalışma yaptım demiş. Bi bak istersen.. Kızım fırsat verirse uzun uzun bakacağım :))o ne canim nasil bir sey
İyimis sağol canım öyle yapayım bari .:)) sıcakların da etkisi olabilir sanırm ya. Sıcakta yapması çok sıkıyor :))ben de senin gibi olmustum ilk basladıgımda sakatlanıp sonra devam etmeye calısınca sıkılmıstım, tbaiki sen bilirsin nasıl devam etmek istediğini. Ben bu sıkıntıyı geçirmek için arka planda sevdiğim bir şarkı listesi açıp önde videoyu sesi kısık şekilde oynatarak çözüm bulmuştum. Hem hareketleri yaparken şu şarkı bitince 1. tur da bitecek hadi gayret sarkının bitmesine az kaldı diyerek kendimi gaza getirmiştimeğer devam etmek istersen belki sen de uygulayabilirsin diye söylemek istedim.
Yine bir Rippedin ölmeden sonuna geldimbugün cok sinirlendim herzaman ki yaptigim sayfada habire reklam cikti, hadi reklamlardan sonra video kaldigi yerden devam etse anlicamda habire en basa sariyodu. Durup durup ileri sardim 35 dakikalik spor 45 dakikada bitti resmen