JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

30 günden sonra mi bölgesel çalıştınız. Eski efsane vücudunuza kavuşursunuz inşallah :)) jefit.hakkında bizi aydınlatsanız :)'

5 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: Shred 2/30
2. Gewezebidik: Shred 2/30
3. Cranial: Ripped Level1 5/6 + Tibet 7 tekrar
4. Frifri: Shred 3/30
5. justholdmetight Ripped Level 3/6 tamam
6. Eceece20 shred 6/30
7. aquarius24: Ripped level 2 3/6

Yine bir Rippedin ölmeden sonuna geldim bugün cok sinirlendim herzaman ki yaptigim sayfada habire reklam cikti, hadi reklamlardan sonra video kaldigi yerden devam etse anlicamda habire en basa sariyodu. Durup durup ileri sardim 35 dakikalik spor 45 dakikada bitti resmen

Adblocker yükle :) ya da videoyu indirip izle

cok sıkıldım ya 1den. Önceden 9 gün yaptım dizim sakatlanınca 10 gün kadar ara vermiştim hareketleri iyice ezberledim ya cok sıkıcı geldi:)) yok zaten 30 güne tamamlarım canim

ben de senin gibi olmustum ilk basladıgımda sakatlanıp sonra devam etmeye calısınca sıkılmıstım, tbaiki sen bilirsin nasıl devam etmek istediğini. Ben bu sıkıntıyı geçirmek için arka planda sevdiğim bir şarkı listesi açıp önde videoyu sesi kısık şekilde oynatarak çözüm bulmuştum. Hem hareketleri yaparken şu şarkı bitince 1. tur da bitecek hadi gayret sarkının bitmesine az kaldı diyerek kendimi gaza getirmiştim eğer devam etmek istersen belki sen de uygulayabilirsin diye söylemek istedim.

ayy nedir bu başımıza gelen ya (

sen dikkat ediyor musun yediklerine?
Canım özel bi diyet uygulamıyorum ama zaten ramazan başladığından beri genelde hafif şeyler yiyorum, yumurta ve eti daha çok yemeye başladım, hamur işi ekmek çook azalttım bu sıcaklarda insanın canı istemiyor zaten.

Esasında kilo vermek istemiyorum çünkü normal kilomun altındayım zaten o nedenle kilo vermeye değil incelmeye ağırlık veren egzersiz olarak callanetics seçtim ama du bakalım iki ay falan yapayım bari olmadı jillian millian allah ne verdiyse girişecem ben de :) ne göbek ne kol benim derdim şu basenler yok mu basenler

Ha ama şunu kesinlikle söyleyebilirim, sırt ve bel ağrılarınız varsa bu egzersizi yapın arkadaşlar. Normalde sırtımı tutarak gezen benim ne zaman egzersize başlasam ağrılarım yok oluyor (yıllardır düzenli olarak başlayıp bırakırım). Ofis ortamında çalışanların en azından ısınma ve esneme hareketlerini yapmalarını öneririm taş çatlasın 15 dk sürer.

Bu çok güzel bir teknik
Ben de yapıyorum bazen
Şarkıyla zaman tutma methodu daha zevkli

ah o basenler en son gidiyor

canim ellediginde yağ mi o kısım bariz olarak yoksa kemik filan mi?

İyimis sağol canım öyle yapayım bari .:)) sıcakların da etkisi olabilir sanırm ya. Sıcakta yapması çok sıkıyor :))

bende de 30 günlük zorlu fitness görevi programı var. tarzanca bir türkçesi var, hareketlerin adını falan çok komik çevirmişler. henüz kullanmadım ama inceledim, faydalı olabilir. ister tüm vücut ister bölgesel çalışabilirsiniz. harketlerin yapılışı falan da var. üstelik seviye seviye. 30 günlük program takvimi var. jillian olmasaydı bunu deneyecektim. yine de hergün aynı saatte üşenmeden uyarıyor manyak, ümidi kesmedi benden :)

Rutubedan izliyorum ben olmazsa oradan bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…