1. Aquarius24: Ripped level 2 2/6
2. Frifri: Shred 2/30
3. gewezebidik: Shred 1/30
4. justholdmetight: Ripped Level 2/6 + 11.201 adım
5. Beyaz Hatun: Shred 8/30
6. Pearlweed _ shred 4/30
7. EmiraSalih: shred 3/30
8. Skyra shred 4/30
9. Mihail Zoscenko: Callanetics 27/30[/
10 eceece20 shred 5/30
Bir öncekini yanlış yazmisim :))
Ooo 11bin adım mı görüyorum orada
Kilonu yazmamışsın canım, seninle de ölçülerimiz benziyormuş, inşallah beraber inceleceğizGünaydın kızlar ben misafirliğe gideceğim için erken kalkıp yaptım sporumu
Ölçülerim
Göbek 103
Bel 83
Kalça 108
Baçak 65
Boy 161
Kilonu yazmamışsın canım, seninle de ölçülerimiz benziyormuş, inşallah beraber inceleceğiz
Aynen tombişler grubunu 3ledik. Ben de kendime derim, çok hoşuma giderAy ben kendime böyle tombiş diyorum ama umarım alınmaz kimse şakalaşıyorum vücut yapınızı görmeden tombik denemez tabii ki
Canım kilom 76Kilonu yazmamışsın canım, seninle de ölçülerimiz benziyormuş, inşallah beraber inceleceğiz
aynen inşallah toparlarız benim üst bacak kaslarım çok ağrıyor oturup kalkarken canım yanıyorOo 3lü tombişler mi olduk şimdi
Aynen tombişler grubunu 3ledik. Ben de kendime derim, çok hoşuma giderDün yazarken bir tereddüt ettim ben de. iki tombiş diye ama Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok
Tombiş fıstıklarken fit fıstıklar olacağız
Canım kilom 76üçümüz arasında bende göbüşlü tombiğim
aynen inşallah toparlarız benim üst bacak kaslarım çok ağrıyor oturup kalkarken canım yanıyor
Canım kilom 76üçümüz arasında bende göbüşlü tombiğim
aynen inşallah toparlarız benim üst bacak kaslarım çok ağrıyor oturup kalkarken canım yanıyor
Evet bayabi benim ayva göbekDimi bence de tatlı bir hitap şekli tombiş
Ahahaha bu kısma çok güldüm her şey zaten ortada valla benim göbek baya ortada saklanamıyor artık
Ben de 73 ve göbekliyim bak işte benziyoruz 3ümüz
Hele dün öncesi fotolarımı çektim sporcu sutyeniyle göbek açıkta ya aman aman açıkken böyle görünüyormuş göbeğim demek ki
ben çok acele etmiyorum hamile kalmadan önce 5 kilo almıştım 70 kaldım eski kıyafetlerime girsem yeter acelem Yok oda gevşek göbek yüzünden giremiyorumTatlım senin bebeğin daha çok küçük merak etme toparlayacaksin ama kendine kısa vadeli hedef koyma emziriyorsun sonucta. Nasil ki hamileyken kilolari bir ayda almadiysak simdi de bir ayda vermeyecegiz. Mesela diyelim 8 kilo fazlan var ayda 1 kilodan 8ayda çok rahat verirsin. Hele bide minnoş yürümeye başlasın pesinde kosarken eriyip gideceksin
Evet bayabi benim ayva göbekBu jillian abla ile inşallah olacak istediğimiz.
ben çok acele etmiyorum hamile kalmadan önce 5 kilo almıştım 70 kaldım eski kıyafetlerime girsem yeter acelem Yok oda gevşek göbek yüzünden giremiyorum