- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
Merhaba canımm biraz geç gördüm yoğunluktan kusuruma bakma olur mu ? :) bu arada herkese iyi bayramlar diliyorummcanım evet bende Allen Carr hem izledim bi de yetmedi üzerine onun kitabını pdf olarak indirdim okudum daha iyi anlamak için çok etkili oldu gerçekten de. Tabii arada bi kriz gelmiyor değil mesela ahh şimdi şu manzarada yakmak vardı diyorum kahvenin yanına ne iyi giderdi hala diyorum. Ama aslında alışkanlığım bunu bana dedirten sigara isteğim değil çünkü canımın artık sigara istemediğini biliyorum, o hissettiğimin kriz değil de bir alışkanlıktan ibaret olduğunun farkındayım. Bence önemli olan bunun farkına varabilmek. İlk zamanlar canım sigara istediği an sırf kilo almaktan korktuğum için abur cubur dahil olmak üzere meyveyle bile ağzımı oyalamadım. Aklıma geldikçe su içtim geldikçe su içtim. 5 ayda taş çatlasın 2 kg aldım. Abur cubura abanmadım haa sporda yapmadım ayrıca. Sonrasında ramazanda işte tatlı krizi vs vs derken derken hoop kilo aldım tartılmaya korkuyorum ama hissediyorum malesef
Şu tat olayına da gelecek olursak vallahi inan anlamıyorum evet iştahım açıldı yemek yemek bir eğlence oldu benim için ama sigarayı bıraktım diyemi iştahım açıldı yoksaa tat alma duyum geliştikçe mi yiyorum inan bilemedimm
Bayram gezmesinden anca geldim simdi cocugu uyuttum yapmaya gidiyorum :)) bitince rapor vericemaquarius24 Başladın mı kuzu ripped e
Ben de 1 temmuzda başlayacağım
Haftaya cuma gidip bir vücudumu şoklayacağım yemekle sonra
Bayram gezmesinden anca geldim simdi cocugu uyuttum yapmaya gidiyorum :)) bitince rapor vericem
Hadi bakalim bana kolay gelsin
Canimm naptin ya 7 baklava ne dimekBen bugün 7 tane baklava yedim
Bir anda oldu her şeyAnlamadım
Yarım tabak sarma da yemiş olabilirim
Bakalım yarına ne olacak kilo
Korkudan 11 km yürüdüm ama bakalım
Arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış ya
Hani böyle biraz yüksek kalori verip şaşırtınca daha çok yakıyormuş
Velvette Ripped 1. gün tamamlandi
Tek kelimeyle ba-yil-dimm ama yorgunluktan degil aradigim spor buymus gercekten
Shred'i yaptiktan sonra mutlaka yapilmasi gerekiyor bence Ripped. Sende de oluyormuydu bilmiyorum ben shred yaptiktan sonra mutlaka kaslari esnetmeye ihtiyac duyuyordum, bu ripped ise kaslari uzatip esneten türden, dinlendiriyor resmen. Arada yine kardiolar var fakat öyle asiri yorucu degil.
Diger levellerde bu türdeyse eger 4 hafta sonra istedigim gibi hem ince hem de uzun kaslara sahip olup esnek olurum tahminim
Bu arada dambillarla cok calisiliyor bence 2 kiloluklar güzel ise yarar.
Sirf 1 kez tikandim yavas hareket ettim onun disinda shred level 1deki hareketlere benzeyenler var.
Biraz önyargili davrandim Ripped icin, Shredde bu kadar yorulup incelmisken Ripped daha ne kadar ise yarayip yorcakki diye düsündüm ama bittiginde atletim camasir makinasindan cikmis gibi sirilsiklamdiTuhaf ki kendimi hicte yorgun hissetmiyorum aksine kaslarim dinlenmis bir sekilde
C cranial Ripped'i yapmamda israr ettigin icin cok tisikkir idirim
Canimm naptin ya 7 baklava ne dimek
Bende gittigim yerlerde böreklere abandimonlardan bahsetmiyim...Ama saat 6dan sonra birsey yemedlm.
Bol su ic oda dengeler bi miktar
Bayram arası bu kaçamaklar normal ama ya panik yapmayın kızlar :))
Çok yoğun geçiyo bayram bitse de sporuma dönsem diyorum, bu arada daha önce demiş miydim bilmiyorum herkesin bayramı mübarek olsun kızlar love ya
Allahtan kilo verdin ha işte bunlar hep sigaranın verdiği boşluğu doldurma çabasıSana da iyi bayramlar Mihicim
Kaçamak olur da 7 tane de olmaz ya
Daha hinkal yapacağdı anneannem nasıl kaçtığımı ben biliyorum yani dedim 1 ay sonra falan yaparsın, lütfen yapma etme asdfghjk
Nenej ben hınkal yiyemem jillian abla is watching usSana da iyi bayramlar Mihicim
Kaçamak olur da 7 tane de olmaz ya
Daha hinkal yapacağdı anneannem nasıl kaçtığımı ben biliyorum yani dedim 1 ay sonra falan yaparsın, lütfen yapma etme asdfghjk
Kizz naptin senn neyse toparlariz toparlariz arada olur öyle :))Ben bugün 7 tane baklava yedim
Bir anda oldu her şeyAnlamadım
Yarım tabak sarma da yemiş olabilirim
Bakalım yarına ne olacak kilo
Korkudan 11 km yürüdüm ama bakalım
Arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış ya
Hani böyle biraz yüksek kalori verip şaşırtınca daha çok yakıyormuş
Ne demek canim görevimiz :))Velvette Ripped 1. gün tamamlandi
Tek kelimeyle ba-yil-dimm ama yorgunluktan degil aradigim spor buymus gercekten
Shred'i yaptiktan sonra mutlaka yapilmasi gerekiyor bence Ripped. Sende de oluyormuydu bilmiyorum ben shred yaptiktan sonra mutlaka kaslari esnetmeye ihtiyac duyuyordum, bu ripped ise kaslari uzatip esneten türden, dinlendiriyor resmen. Arada yine kardiolar var fakat öyle asiri yorucu degil.
Diger levellerde bu türdeyse eger 4 hafta sonra istedigim gibi hem ince hem de uzun kaslara sahip olup esnek olurum tahminim
Bu arada dambillarla cok calisiliyor bence 2 kiloluklar güzel ise yarar.
Sirf 1 kez tikandim yavas hareket ettim onun disinda shred level 1deki hareketlere benzeyenler var.
Biraz önyargili davrandim Ripped icin, Shredde bu kadar yorulup incelmisken Ripped daha ne kadar ise yarayip yorcakki diye düsündüm ama bittiginde atletim camasir makinasindan cikmis gibi sirilsiklamdiTuhaf ki kendimi hicte yorgun hissetmiyorum aksine kaslarim dinlenmis bir sekilde
C cranial Ripped'i yapmamda israr ettigin icin cok tisikkir idirim
Ben de cumartesi başlıyorum canim ne güzel beraber ilerleyecegizİzlemiştim bana da çok yorucu görünmemişti ama izlemekle yapmak bir olmuyor işte şimdi ilk ağızdan duyduğum iyi oldu
Valla heyecanlandırdın beni
Ben de ripped e önyargılıydım
Hani shred kadar iyi gelmez diye düşünüyordum ama demek ki yarıyormuş
İyi ki benim de aklıma sokmuşsunuz
Cumartesi gelse de başlasam
Neyse bakalım yarın belli olur o artı mı eksi mi çıkacağım