JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kitaplarını bilmiyordum bak
Bir daha öyle bir kriz gelirse bakayım ben onlara da ama şu anlık benim aklıma yattı mantığı
Aramıyorum yani

Ben de iki gecedir farkındayım
Böyle birden bir ağzıma her şeyi tıkma isteği geliyor
Tabii ki yiyemiyorum ama böyle içimde bir boşluk var sanki yesem yesem tepsem dolacak gibi

Ben de kilo verdim tey tey
Ama tabi canım biz spor ve diyet yapıyoruz şu an kilo almayız
Sen zaten almazsın 6 ay dolmuş da
App e göre senin akciğerler artık koşarken falan normal soluma moduna geçmiş

Bu arada ben de dün gece rüyamda sigara içiyordum
Böyle pis çamurlu bir yerde buluyorum tütünü
Sarıp içeceğim falan
Sonra midem bulanıyor, öğürüyorum falan
Bilinçaltıma işlemiş, iyi iyi

Ben bugün 7 tane baklava yedim
Bir anda oldu her şey Anlamadım
Yarım tabak sarma da yemiş olabilirim
Bakalım yarına ne olacak kilo
Korkudan 11 km yürüdüm ama bakalım
Arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış ya
Hani böyle biraz yüksek kalori verip şaşırtınca daha çok yakıyormuş

Velvette Ripped 1. gün tamamlandi

Tek kelimeyle ba-yil-dimm ama yorgunluktan degil aradigim spor buymus gercekten
Shred'i yaptiktan sonra mutlaka yapilmasi gerekiyor bence Ripped. Sende de oluyormuydu bilmiyorum ben shred yaptiktan sonra mutlaka kaslari esnetmeye ihtiyac duyuyordum, bu ripped ise kaslari uzatip esneten türden, dinlendiriyor resmen. Arada yine kardiolar var fakat öyle asiri yorucu degil.

Diger levellerde bu türdeyse eger 4 hafta sonra istedigim gibi hem ince hem de uzun kaslara sahip olup esnek olurum tahminim
Bu arada dambillarla cok calisiliyor bence 2 kiloluklar güzel ise yarar.

Sirf 1 kez tikandim yavas hareket ettim onun disinda shred level 1deki hareketlere benzeyenler var.
Biraz önyargili davrandim Ripped icin, Shredde bu kadar yorulup incelmisken Ripped daha ne kadar ise yarayip yorcakki diye düsündüm ama bittiginde atletim camasir makinasindan cikmis gibi sirilsiklamdi Tuhaf ki kendimi hicte yorgun hissetmiyorum aksine kaslarim dinlenmis bir sekilde

C cranial Ripped'i yapmamda israr ettigin icin cok tisikkir idirim

Canimm naptin ya 7 baklava ne dimek
Bende gittigim yerlerde böreklere abandim onlardan bahsetmiyim...Ama saat 6dan sonra birsey yemedlm.

Bol su ic oda dengeler bi miktar

İzlemiştim bana da çok yorucu görünmemişti ama izlemekle yapmak bir olmuyor işte şimdi ilk ağızdan duyduğum iyi oldu
Valla heyecanlandırdın beni
Ben de ripped e önyargılıydım
Hani shred kadar iyi gelmez diye düşünüyordum ama demek ki yarıyormuş
İyi ki benim de aklıma sokmuşsunuz
Cumartesi gelse de başlasam

Canimm naptin ya 7 baklava ne dimek
Bende gittigim yerlerde böreklere abandim onlardan bahsetmiyim...Ama saat 6dan sonra birsey yemedlm.

Bol su ic oda dengeler bi miktar

Neyse bakalım yarın belli olur o artı mı eksi mi çıkacağım

Sana da iyi bayramlar Mihicim

Kaçamak olur da 7 tane de olmaz ya

Daha hinkal yapacağdı anneannem nasıl kaçtığımı ben biliyorum yani dedim 1 ay sonra falan yaparsın, lütfen yapma etme asdfghjk

Sana da iyi bayramlar Mihicim

Kaçamak olur da 7 tane de olmaz ya

Daha hinkal yapacağdı anneannem nasıl kaçtığımı ben biliyorum yani dedim 1 ay sonra falan yaparsın, lütfen yapma etme asdfghjk
Allahtan kilo verdin ha işte bunlar hep sigaranın verdiği boşluğu doldurma çabası canım bahsettiğin app nedir ? Bende takip edeyim yahu kendimi. Ay bu arada yarın son gün çok heyecanlıyımmm çarşamba günü shred başlıcam sence devam ettirebilirmiyiiimmmm

26 Haziran Spor Listesi
1.kedikedi84 shred 19/30
2. justholdmetight: 15.788 adım - 11.47 km - 591 kalori
3. aquarius24: Ripped level 1 1/6
4.gulhilal: Callanetics 13/30
5. C cranial : Shred 27/30 + 100 ic bacak hareketi + tibet 5 tekrar

Kizz naptin senn neyse toparlariz toparlariz arada olur öyle :))

Ne demek canim görevimiz :))

Shredden sonra ripped yapin diyolardi ne güzel kuralına gore gidicez ve sımsıkı olcaz insalahh :))

Ben de cumartesi başlıyorum canim ne güzel beraber ilerleyecegiz

aquarius24 ripped ın hayırlı olsun hayırlısıyla ben de bitirebilirsem 6 week six pack e başlayacağım inşallah sonra da ripped. Bayram'da 1 yıldır beni görmeyenlerin şok olup ne kadar incelmişsin demelerinin keyfi paha biçilemez. Henüz 82 kiloyum ama 100 den düşünce baya bi fark ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…