- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hamurisi ve tatliyla aram iyi baya onlardan vazgececem insallah temmuz itibariyle çünkü bu sefer gerçekten cok istiyorum incelmeyiIki senedir gece bir şeyler yemeyi kestiğim için kilo almıyorum sanırım. Eğer sen de kilo vermek istiyorsan mutlaka gece yemeklerini hayatından çıkarmalısın, yoksa yaptığın spor sadece mevcut kilonu korumanda yardimci olur.
canimm cok zorlama llutfen olur mu hafif hafif yap sağlığın daha önemli24 Haziran Spor Listesi
1. Kedikedi84 17/30 shred
Döndüm kızlar bileğim hala şiş ama acısı geçti zıplarken yavaş yavaş yapıyorum. Bayram da olsa seyran da olsa yapıcam.
sigarayi birakmak saglam psikoloji ister Harikasın canim.Kızlar bir şey danışacağım size de
Şimdi ben sigarayı bıraktım
Bugün 5. gün
Çok güzel gidiyor şükür öyle 1 defa dışında pek kriz mriz olmadı
Psikolojik olarak da kendimi bu illetten kurtardığım için çok mutluyum
Ama kilom yukarı gidiyor?
Bugün +400 gram çıktım mesela
Anlam veremedim
Öyle bir iştah açılmam olmadı ve her zamanki gibi yiyorum
Dün 20.000 adımın üzerine +400 gram çıkması acayip değil mi
Ki hesaplarıma göre 1000-1200 kalori civarı yaktım dün
Sigara bırakmayla bağlantılı olabilir mi fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
harikasınn canimm daha dün gibiydi baslamaya karar verisimiz iyi ki bu topigi acmisim iyi ki sizi tanimisim cok guzel bir ekip oldukohhh bitirdim sonunda
Yarin ölcü alip fotolari aticam
Aynen canim hepbirlikte yapmak cok motive edici oldu. Zaman nasil gecti onu bile anlamadim. Seninde az kalmis 5 güncük hemen gecerharikasınn canimm daha dün gibiydi baslamaya karar verisimiz iyi ki bu topigi acmisim iyi ki sizi tanimisim cok guzel bir ekip olduk
Heyecanla bekliyorum sonuclari
Maşallah diyelim sana, sonuçlar harika:)Kizlar ölcüleri paylasiyorum bende; baslangic/level 1/level 2/level 3/toplam fark seklinde:
Gögüs: 93/91/88/86 -7
Bel: 76/73/71/69 -7
Göbek: 83/80/78/74 -9
Kalca: 96/93/91/90 -6
Üst bacak: 58/58/56/55 -3
Alt bacak: 36/37/36/35 -1
Kilo: 59.6/58.3/57.7/57.5 -2.1
Incelmem gözle görülür sekilde farkediyor, yallniz yedigime ictigime dikkat etmedigim icin kilom da pek fark yok.
Ripped yaparken beslenmemede dikkat edicem, öyle daha cok sonuc alicagima inaniyorum :)
waww sonuc muazzam helal olsun canim harikasinnKizlar ölcüleri paylasiyorum bende; baslangic/level 1/level 2/level 3/toplam fark seklinde:
Gögüs: 93/91/88/86 -7
Bel: 76/73/71/69 -7
Göbek: 83/80/78/74 -9
Kalca: 96/93/91/90 -6
Üst bacak: 58/58/56/55 -3
Alt bacak: 36/37/36/35 -1
Kilo: 59.6/58.3/57.7/57.5 -2.1
Incelmem gözle görülür sekilde farkediyor, yallniz yedigime ictigime dikkat etmedigim icin kilom da pek fark yok.
Ripped yaparken beslenmemede dikkat edicem, öyle daha cok sonuc alicagima inaniyorum :)
@suslucivciv dün yaptıklarını arka arkaya mı yaptın yoksa jillianı sabah platesi akşam falan mı yaptın?
Yarin baslamayi düsünüyorum canim insallahwaww sonuc muazzam helal olsun canim harikasinn
rippede ne zaman basliyosun?
tesekkür ederim :)Maşallah diyelim sana, sonuçlar harika:)
Merhaba canımm biraz geç gördüm yoğunluktan kusuruma bakma olur mu ? :) bu arada herkese iyi bayramlar diliyorumm canım evet bende Allen Carr hem izledim bi de yetmedi üzerine onun kitabını pdf olarak indirdim okudum daha iyi anlamak için çok etkili oldu gerçekten de. Tabii arada bi kriz gelmiyor değil mesela ahh şimdi şu manzarada yakmak vardı diyorum kahvenin yanına ne iyi giderdi hala diyorum. Ama aslında alışkanlığım bunu bana dedirten sigara isteğim değil çünkü canımın artık sigara istemediğini biliyorum, o hissettiğimin kriz değil de bir alışkanlıktan ibaret olduğunun farkındayım. Bence önemli olan bunun farkına varabilmek. İlk zamanlar canım sigara istediği an sırf kilo almaktan korktuğum için abur cubur dahil olmak üzere meyveyle bile ağzımı oyalamadım. Aklıma geldikçe su içtim geldikçe su içtim. 5 ayda taş çatlasın 2 kg aldım. Abur cubura abanmadım haa sporda yapmadım ayrıca. Sonrasında ramazanda işte tatlı krizi vs vs derken derken hoop kilo aldım tartılmaya korkuyorum ama hissediyorum malesefEyvah eyvah o halde yapabiliyorsun valla helal olsun
Gerçi benim de el bileğim acımasına rağmen hafif yana kaydırıp elimi devam ettim öyle bir azim varmış bizde kedi
Sigara için mi dedin canım darısı başına diye? Evet 30unda hasta olmam gerekiyor da bu kadar erken toplayabileceğini düşünmemiştim, önceden hiç dikkat etmediğim için ne kadar gram alıyorum veriyorum diye
Yeme düzenimi bozmadım bir tek sabah sabah rüyama mı girmiştir nedirr kalkıp tuzsuz yağsız kabak çekirdeği yedim bir avuç
Aynen canım da 5 gün var daha ne erken toplamış suyu
Son yandan fotomda bile var benim şişlik görmüşsündür
Bir önceki ince sonraki şiş yani bu nasıl bir sonuçtur diyor insan
Yok ya öyle pek iştahım açılmadı zaten henüz daha koku ve tat duygum yenilenmedi galiba
Ya canım iki tane app indirdim, bir de youtubeda 40 tane reklam en kötü sigara reklamları diye koymuşlar, zararlarıyla ilgili. İçim çok kötü oldu. Kriz geldiği gece onları izledim. Bir de Allen Carr ile sigarayı bırakmanın en kolay yolu diye bir şey var onu izledin mi?
Onu kesin izle.
Çünkü mantığını anlatıyor adam ve anlıyorsun, içine de siniyor.
Ben işte bir kez kriz yaşadım, onda da moral bozukluğu, depresiflik ve agresiflik oldu.
Garip garip şarkılar dinledim geçti
Ay grupta bir sigara bırakan daha vardı bak unutmuşum konuştuğumuzu önceden iyi oldu destek oluruz birbirimize
Bu koku ve tat duyguları ne zaman düzeliyor peki?
Ben de demek istiyorum vaaaauv yemeklerin tadı çok gizilmiş demek istiyorum
Ama şu an çok havalı geliyor "sigarayı bıraktım" demek
Herkes "keşke ben de yapabilsem" falan diyor çünkü