- 7 Ağustos 2013
- 549
- 341
Olur canim zaten karar verdim seker cikolata yok bu sefer ripped yaparkem ve 6dan sonra bisey yemicem. Dün sirf 2 yerde tatli yedimaquarius24 canım ya senle sekerorucu topiginde güzel ilerliyoduk ne dersin yine yapalim mi öyle bir sey?
Saol canim darisi sana artik. Ohh 6 week six packde iyimis. Hem onu hem de sonrasinda 4 haftalik rippedi yapinca 10 hafta sonra muhtesem durursun.aquarius24 ripped ın hayırlı olsun hayırlısıyla ben de bitirebilirsem 6 week six pack e başlayacağım inşallah sonra da ripped. Bayram'da 1 yıldır beni görmeyenlerin şok olup ne kadar incelmişsin demelerinin keyfi paha biçilemez. Henüz 82 kiloyum ama 100 den düşünce baya bi fark ediliyor.
topik açayım mi ben o zaman yine :))Olur canim zaten karar verdim seker cikolata yok bu sefer ripped yaparkem ve 6dan sonra bisey yemicem. Dün sirf 2 yerde tatli yedimonlarda sütlü tatlilardi, serbetlilere dokanmadim. Bugün de yemiycem hemen basliyabiliriz yanii:)
Saol canim darisi sana artik. Ohh 6 week six packde iyimis. Hem onu hem de sonrasinda 4 haftalik rippedi yapinca 10 hafta sonra muhtesem durursun.
Masallah iyi vermissin kilonu, insanin verdikce vereside gelir öyle güzel seyler duyunca.
Canım selam callanetics nası gidiyo27 Haziran Spor Listesi
1.gulhilal: Callanetics 14/30 +Leslie 3 mil
Allahtan kilo verdin ha işte bunlar hep sigaranın verdiği boşluğu doldurma çabasıcanım bahsettiğin app nedir ? Bende takip edeyim yahu kendimi. Ay bu arada yarın son gün çok heyecanlıyımmm çarşamba günü shred başlıcam sence devam ettirebilirmiyiiimmmm
Nenej ben hınkal yiyemem jillian abla is watching us
Kizz naptin senn neyse toparlariz toparlariz arada olur öyle :))
Ne demek canim görevimiz :))
Shredden sonra ripped yapin diyolardi ne güzel kuralına gore gidicez ve sımsıkı olcaz insalahh :))
Ben de cumartesi başlıyorum canim ne güzel beraber ilerleyecegiz
Kızlar ben dayanamadım ve bugün başladım1/1 tamamlandı ama ben bittim. Bazı hareketlerde gerçekten çok tıkandım. Nefes alamadığımı hissettim soluklandım biraz. Çünkü hem ip atlama hareketi hem diğer zıplamalı hareketler ard arda olunca tıkadı beni durakladım. 2 dakikalık boşluğum olmuştur olmuşsada. Yana doğru dambıllarla eğilme hareketlerindede yorulunca dambılları ileri doğru kaldıramadım kendi kendime sadece bacağı çalıştırdım ama sonuçta yaptım. Anlamadığım nokta benim kol ve bacaklar daha çok ağrıdı zorlandı. Karında gram ağrı hissetmedim abs hareketleri çok az gibime geldi. Gerçekten karnımı toparlar mı yaaa kafam karıştı.
Karin kaslarini calistirmanin en etkili yollarindan biri bacaklari yormak, cünkü bacaklar agriyinca ister istemez tüm kuvveti karin kaslarindan aliyorsun.Kızlar ben dayanamadım ve bugün başladım1/1 tamamlandı ama ben bittim. Bazı hareketlerde gerçekten çok tıkandım. Nefes alamadığımı hissettim soluklandım biraz. Çünkü hem ip atlama hareketi hem diğer zıplamalı hareketler ard arda olunca tıkadı beni durakladım. 2 dakikalık boşluğum olmuştur olmuşsada. Yana doğru dambıllarla eğilme hareketlerindede yorulunca dambılları ileri doğru kaldıramadım kendi kendime sadece bacağı çalıştırdım ama sonuçta yaptım. Anlamadığım nokta benim kol ve bacaklar daha çok ağrıdı zorlandı. Karında gram ağrı hissetmedim abs hareketleri çok az gibime geldi. Gerçekten karnımı toparlar mı yaaa kafam karıştı.
Canım şeker derken içine tatlı ve çikolata grubuda giriyor mu ?Kizlar beraber şekeri birakalim diyorum bi topik açtım katilmak ister misiniz :)
giriyor canım serbest olanlar meyve ve kuru meyve.Canım şeker derken içine tatlı ve çikolata grubuda giriyor mu ?Ben 5 yıldır zaten çaya kahveye şeker kullanmam da takviye alırım çikolatadan pastadan vs
Kızlar ben dayanamadım ve bugün başladım1/1 tamamlandı ama ben bittim. Bazı hareketlerde gerçekten çok tıkandım. Nefes alamadığımı hissettim soluklandım biraz. Çünkü hem ip atlama hareketi hem diğer zıplamalı hareketler ard arda olunca tıkadı beni durakladım. 2 dakikalık boşluğum olmuştur olmuşsada. Yana doğru dambıllarla eğilme hareketlerindede yorulunca dambılları ileri doğru kaldıramadım kendi kendime sadece bacağı çalıştırdım ama sonuçta yaptım. Anlamadığım nokta benim kol ve bacaklar daha çok ağrıdı zorlandı. Karında gram ağrı hissetmedim abs hareketleri çok az gibime geldi. Gerçekten karnımı toparlar mı yaaa kafam karıştı.
Haklısınız kızlar şuan cidden bacak ve kol aman allahımm diyorumama bittikten sonraki o hal o duş aldıktan sonraki huzur herşeye değer. Ben 30 günden umutluyum gerçekten dehşet çalıştırıyor. Zamanında koşu yaptım, pilates de yaptım, leslie de yaptım ama ben bu kadar kısa sürede bu kadar terlemeyi ilk defa jillian ile yaşadım. Saçlarım at kuyruğu olmasına rağmen resmen kuyruk bile sırıl sıklam olmuş bu nasıl bir terlemedir
Bu arada kilonun bi etkisi varmıdır acaba? Mesela benim kilo fazlam yok boyuka göre iyiyim ama sadce 55 kiloysam etim sıkı ve diri olmadığım için 58 gibi görünüyorumdur. Yememe de dikkat edicem kesinlikle ekmek tüketmemeye karar verdim. Acaba hızlı sonuç alır mıyım özellikle göbeğimden şikayetçiyim de ben
Kizlar beraber şekeri birakalim diyorum bi topik açtım katilmak ister misiniz :)
Canım şeker derken içine tatlı ve çikolata grubuda giriyor mu ?Ben 5 yıldır zaten çaya kahveye şeker kullanmam da takviye alırım çikolatadan pastadan vs
Başla başla bana bir yoldaş lazım burda çoğu yolu yarılamış veya bitirmiş ben daha yeniyim :))Yarın sabah tekrar başlayacağım ben de :)
Bugünlük yarım saat yürüyüş, mekik, squat ve videodan aklımda kalan bir iki kardiyo hareketini yaptım sadece)