JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

26 Haziran Spor Listesi
1.kedikedi84 shred 19/30
2. justholdmetight: 15.788 adım - 11.47 km - 591 kalori
3. aquarius24: Ripped level 1 1/6
4.gulhilal: Callanetics 13/30
5. C cranial : Shred 27/30 + 100 ic bacak hareketi + tibet 5 tekrar
6. suslucivciv : shred 11/39 + leslie3mil + ebru sallı pilates

Bayram seyran demeden spor yapan kızlar harikasınız. Eskiden olsa yok şu var yok bu var diyip yapmazdım iyi ki katılmışım size

aquarius24 canım ya senle sekerorucu topiginde güzel ilerliyoduk ne dersin yine yapalim mi öyle bir sey?
Olur canim zaten karar verdim seker cikolata yok bu sefer ripped yaparkem ve 6dan sonra bisey yemicem. Dün sirf 2 yerde tatli yedim onlarda sütlü tatlilardi, serbetlilere dokanmadim. Bugün de yemiycem hemen basliyabiliriz yanii:)
Saol canim darisi sana artik. Ohh 6 week six packde iyimis. Hem onu hem de sonrasinda 4 haftalik rippedi yapinca 10 hafta sonra muhtesem durursun.
Masallah iyi vermissin kilonu, insanin verdikce vereside gelir öyle güzel seyler duyunca.

topik açayım mi ben o zaman yine :))

Kizlaar katilmak isteyen olur mu??

Kızlar ben dayanamadım ve bugün başladım 1/1 tamamlandı ama ben bittim. Bazı hareketlerde gerçekten çok tıkandım. Nefes alamadığımı hissettim soluklandım biraz. Çünkü hem ip atlama hareketi hem diğer zıplamalı hareketler ard arda olunca tıkadı beni durakladım. 2 dakikalık boşluğum olmuştur olmuşsada. Yana doğru dambıllarla eğilme hareketlerindede yorulunca dambılları ileri doğru kaldıramadım kendi kendime sadece bacağı çalıştırdım ama sonuçta yaptım. Anlamadığım nokta benim kol ve bacaklar daha çok ağrıdı zorlandı. Karında gram ağrı hissetmedim abs hareketleri çok az gibime geldi. Gerçekten karnımı toparlar mı yaaa kafam karıştı.

Valla içimde bir boşluk var sanki yedikçe yiyesim var dolduramıyorum
Tabii ki de ettirebilirsin
Fazla kiloyla ve şekilsiz bir vücutla mı yaşamak daha zor yoksa günde 25 dk Shred yapmak mı
Bunu düşün :)

Nenej ben hınkal yiyemem jillian abla is watching us

Ahahahah

Aynen beraber acı çekeceğiz bakalım

Zamanla daha rahat edeceksin
Ben de ilk leveldaki atlama zıplamalarda ölüp bittim
İşte sigara pişmanlıktır
Tabii ki de toparlar
Sen hele diğer levellara gel de karın ağrısını o zaman gör yani benim fotoları gördün
Göbektim ben sırf

Karin kaslarini calistirmanin en etkili yollarindan biri bacaklari yormak, cünkü bacaklar agriyinca ister istemez tüm kuvveti karin kaslarindan aliyorsun.
Level 2 ve 3 de daha cok farkedersin karninin calistigini

Haklısınız kızlar şuan cidden bacak ve kol aman allahımm diyorum ama bittikten sonraki o hal o duş aldıktan sonraki huzur herşeye değer. Ben 30 günden umutluyum gerçekten dehşet çalıştırıyor. Zamanında koşu yaptım, pilates de yaptım, leslie de yaptım ama ben bu kadar kısa sürede bu kadar terlemeyi ilk defa jillian ile yaşadım. Saçlarım at kuyruğu olmasına rağmen resmen kuyruk bile sırıl sıklam olmuş bu nasıl bir terlemedir

Bu arada kilonun bi etkisi varmıdır acaba? Mesela benim kilo fazlam yok boyuka göre iyiyim ama sadce 55 kiloysam etim sıkı ve diri olmadığım için 58 gibi görünüyorumdur. Yememe de dikkat edicem kesinlikle ekmek tüketmemeye karar verdim. Acaba hızlı sonuç alır mıyım özellikle göbeğimden şikayetçiyim de ben

Canım şeker derken içine tatlı ve çikolata grubuda giriyor mu ? Ben 5 yıldır zaten çaya kahveye şeker kullanmam da takviye alırım çikolatadan pastadan vs
giriyor canım serbest olanlar meyve ve kuru meyve.
yasak her türlü paketli gida kek cikolata serbetlo tatli
denemeni tavsiye ederim :)

Başlarda öyle oluyor 3 veya 4. Günden sonra kad ağrıları da kayboluyor alışıyorsun level de kolay gelmeye başlıyor. Ben bazı hareketleri meğer yanlış yapıyormuşum yaptıkça farkettim (squatta sürekli dizlerimi kırarak alçalıp da bu hareket pek kolay aslında diyordum mesela sonra doğrusunu farkedince aman tanrım )

Kilosu olmayan biri olarak bizden daha hızlı sonuç alırsın
Çünkü ben mesela hem yağ yakmak hem kas oluşturmak zorundayım
Senin yağ yakma problemin yok
Dolayısıyla sende sıkılaşma daha çok olacak, kilo verme değil
O yüzden 10 kilo vermezsen bozulma
Çünkü kilon zaten çok iyi

Kizlar beraber şekeri birakalim diyorum bi topik açtım katilmak ister misiniz :)

Ben sizinle bir oluşuma katılmayı çok isterim ama bunu cidden şu ara yapamam
Yani yaparım ama çok mutsuz olurum
Çünkü zaten sigarayı bıraktım, fast foodu bıraktım her şeyi bıraktım darlanıyorum bu aralar
Bazen mutsuz hissediyorum

Canım şeker derken içine tatlı ve çikolata grubuda giriyor mu ? Ben 5 yıldır zaten çaya kahveye şeker kullanmam da takviye alırım çikolatadan pastadan vs

Aynen ben de kahveyi falan şekersiz ama çikolata yiyorum ya bitter
Ama pasta olmaz o çok kalorili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…