Evet canım ya 3 gün önce çok kötü burktum bileğimi high knees kısmında. Şişti bayağı hala şiş ama geçti acısı.
Eyvah eyvah o halde yapabiliyorsun valla helal olsun
Gerçi benim de el bileğim acımasına rağmen hafif yana kaydırıp elimi devam ettim öyle bir azim varmış bizde kedi
Helal olsun sana darısı başıma inşallah. Herzamanki gibi yiyorsan ondan değildir ya az su içmiş ödem yapmıştır hastalanacaksan ondan olur ama sigaradan değildir.
Sigara için mi dedin canım darısı başına diye? Evet 30unda hasta olmam gerekiyor da bu kadar erken toplayabileceğini düşünmemiştim, önceden hiç dikkat etmediğim için ne kadar gram alıyorum veriyorum diye
Yeme düzenimi bozmadım bir tek sabah sabah rüyama mı girmiştir nedirr kalkıp tuzsuz yağsız kabak çekirdeği yedim bir avuç
Bencede sigarayla alakali degil. Sicaklarda artti vücutta su birikmis olabilir. Birde gecen aydan biliyorum adet tarihlerimiz yakindi senle. Bende suan sislik var mesela hastalanicam. Sende de ondan dolayidir. Yediklerini bozmadigin ve yürüyüse devam ettigin sürece kalici kilo almazsin, ödemin gittiginde hepsi bir kaybolur.
Aynen canım da 5 gün var daha ne erken toplamış suyu
Son yandan fotomda bile var benim şişlik görmüşsündür
Bir önceki ince sonraki şiş yani bu nasıl bir sonuçtur diyor insan
Yok ya öyle pek iştahım açılmadı zaten henüz daha koku ve tat duygum yenilenmedi galiba
Öncelikle seni kutluyorum ve azminin devamını diliyorum canım başlama sakın gelsede arada bir o krizler
ben bırakalı 6 ay oldu. Okuduğum ve araştırdığım kadarıyla nikotin vücuttan çıkmaya başladığında taş çatlasın dikkat etsen bile 2-3 kilo alındığını biliyorum. Asıl olması gereken kilomuza ulaşıyormuşuz fakat biz sigara içerek bunu engelliyormuşuz. Mesela ben 5 aydır 1 kilo aldım oda çok korkuyordum almaktan aklıma sigara geldikçe su içtim. Ama ramazan ayında mübarek yedim içtim uyudum derken sanırım bi 3-4 kilo almışımdır. Tartılamıyorum bayramın hemen ardından tartılıp jilliana başlicağım için şimdilik moral bozmamaya çalışıyorum
çok kasma yani olur öyle şeyler yalnız bol bol su iç ve spor yaparak o nikotini çar çabuk at
Ya canım iki tane app indirdim, bir de youtubeda 40 tane reklam en kötü sigara reklamları diye koymuşlar, zararlarıyla ilgili. İçim çok kötü oldu. Kriz geldiği gece onları izledim. Bir de Allen Carr ile sigarayı bırakmanın en kolay yolu diye bir şey var onu izledin mi?
Onu kesin izle.
Çünkü mantığını anlatıyor adam ve anlıyorsun, içine de siniyor.
Ben işte bir kez kriz yaşadım, onda da moral bozukluğu, depresiflik ve agresiflik oldu.
Garip garip şarkılar dinledim geçti
Ay grupta bir sigara bırakan daha vardı bak unutmuşum konuştuğumuzu önceden iyi oldu destek oluruz birbirimize
Bu koku ve tat duyguları ne zaman düzeliyor peki?
Ben de demek istiyorum vaaaauv yemeklerin tadı çok gizilmiş demek istiyorum
Ama şu an çok havalı geliyor "sigarayı bıraktım" demek
Herkes "keşke ben de yapabilsem" falan diyor çünkü