- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
Tamam kesinlikle ben varım bugün zaten ağzıma ne ekmek koydum ne şekerli bir gıda azıcık kiraz yedim şekeri de ondan almış oldum. Çünkü jillian yaptıktan sonra abur cubur tüketmek içimden gelmedi açıkçası zoruma gider yani yaptığım tüm emekler :)giriyor canım serbest olanlar meyve ve kuru meyve.
yasak her türlü paketli gida kek cikolata serbetlo tatli
denemeni tavsiye ederim :)
Benim için de iyi olur buBaşla başla bana bir yoldaş lazım burda çoğu yolu yarılamış veya bitirmiş ben daha yeniyim :))
tamam canim kendini ne zaman hazir hissedersen bekleriz :))Kilosu olmayan biri olarak bizden daha hızlı sonuç alırsın
Çünkü ben mesela hem yağ yakmak hem kas oluşturmak zorundayım
Senin yağ yakma problemin yok
Dolayısıyla sende sıkılaşma daha çok olacak, kilo verme değil
O yüzden 10 kilo vermezsen bozulma
Çünkü kilon zaten çok iyi
Ben sizinle bir oluşuma katılmayı çok isterim ama bunu cidden şu ara yapamam
Yani yaparım ama çok mutsuz olurum
Çünkü zaten sigarayı bıraktım, fast foodu bıraktım her şeyi bıraktım darlanıyorum bu aralar
Bazen mutsuz hissediyorum
Aynen ben de kahveyi falan şekersiz ama çikolata yiyorum ya bitter
Ama pasta olmaz o çok kalorili
süpeer seni hemen etiketliyorum topikte o zaman :)Tamam kesinlikle ben varım bugün zaten ağzıma ne ekmek koydum ne şekerli bir gıda azıcık kiraz yedim şekeri de ondan almış oldum. Çünkü jillian yaptıktan sonra abur cubur tüketmek içimden gelmedi açıkçası zoruma gider yani yaptığım tüm emekler :)
Gayet güzel gidiyor:)Canım selam callanetics nası gidiyo
Ben bayramda yapamadım ve çok yedimGayet güzel gidiyor:)
Senin nasıl gidiyor?
canim zararin neresinden dönülürse kardir :)Ben bayramda yapamadım ve çok yedim
Suçluluk hisleri içindeyim
Level 1/2 yapıldıııı ayy amanın ne kadar çabuk bitiyor buuu
canlarim spor listesi yapıyoruzLevel 1/1 tamam ayrıca bugün 8400 adım atmışım yürüyerek gittim her yere akşam hava serinleyince de kardeşimi ikna edebilrisem yürüyüşe çıkmak istiyorum
Merhaba tabiki, hosgeldin aramiza :)Merhaba,
Bende katılabilir miyim