- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Canım ya ben 3 aydır tedavi görüyorum bebiş için, bu ay umutluyum, şans getirsin diye yaptım takvimiŞimdi gördüm, hayırlı olsun canım ee artık normal ara vermen
Artık havalar ısınınca yürüyüş yaparsın sen de temiz hava alırsın hem :)
Nasıl gitti sonuçlar nasıldı?
Hoşgeldin topiğin emektarlarından olduğun için seni burda gördüğüme sevindim. Tecrübeye ihtiyacımız oluyor bazen :)Selam herkese
Ben geri geldim
Yine çok fazla vaktim yok (sınavlara çalışıyorum) ama Shred'e başladım bir tur daha hazır tatildeyken
O yüzden gün gün buraya yazmak istiyorum her ne kadar eskisi kadar takılamasam da bu topici özledim
Ölçülerimi yarın yazarım artık mezuramı bulup
Shred 1/30 tamam
Hadi bakalım canım inşallah ben de heyecanlandımCanım ya ben 3 aydır tedavi görüyorum bebiş için, bu ay umutluyum, şans getirsin diye yaptım takvimiİnşallah silmem gerekmez, böyle devam eder
Sonuçlar baya güzeldi, ikinci turun da faydasını görmüştüm ama şu üç aylık tedavide 4-5 kilo kadar aldım geri.. Olsun, bebeğim gelsin de kiloları geri veririm, hiç gözümde yok inan ki
Canım ya ben 3 aydır tedavi görüyorum bebiş için, bu ay umutluyum, şans getirsin diye yaptım takvimiİnşallah silmem gerekmez, böyle devam eder
Sonuçlar baya güzeldi, ikinci turun da faydasını görmüştüm ama şu üç aylık tedavide 4-5 kilo kadar aldım geri.. Olsun, bebeğim gelsin de kiloları geri veririm, hiç gözümde yok inan ki
Canım ya ben 3 aydır tedavi görüyorum bebiş için, bu ay umutluyum, şans getirsin diye yaptım takvimiİnşallah silmem gerekmez, böyle devam eder
Hoşgeldin topiğin emektarlarından olduğun için seni burda gördüğüme sevindim. Tecrübeye ihtiyacımız oluyor bazen :)
20 Aralık spor listesi
Vanillav shred level 1 1/10
Sidelya shred level 2 1/10
Zalım jillian nın diğer programları çok sert yaa ben çok zorlanıyorum
İnşallah canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinYaa canım takvimi görünce öyle sevindim ki, mesajını okuyana kadaarinsallah en kısa süredee
Normalde iki hafta sonraya çağırmıştı doktor, 3 Ocaktı ama bu akşam biraz sorun oldu gibi, mail attım doktora haftaya gel demiş kan tahlili için. Tarih öne çekilmiş oldu.Yine de sevindim umut olmasına, ne zaman belli olacak tam olarak?
Bir kutlama yaparız artık
Evet canım ben yenilerdenYine de sevindim umut olmasına, ne zaman belli olacak tam olarak?
Bir kutlama yaparız artık
Hoşbuldum
Hatırlandığıma sevindim sen de aramıza yeni katılan Jillian yoldaşlarından mısın?
Listeyi de belirttiğin iyi oldu Sidelya95 bundan sonra onu takip ederim demek ki eskisi gibi listeyle yazıyoruz
İnşallah canım, çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinHamile olursam ilk burada haberini veririm inşallah
Normalde iki hafta sonraya çağırmıştı doktor, 3 Ocaktı ama bu akşam biraz sorun oldu gibi, mail attım doktora haftaya gel demiş kan tahlili için. Tarih öne çekilmiş oldu.
Kutlarız tabi ya bi olsun da göbek atacağım göbek
Evet canım ben yenilerden
Liste olmuyor genelde ben yapınca yazıyorum ama sen geldin ya yazılır umarım artık
Doktor aynen devam dedi ilaca ve beklemeye. Hadi bakalım hayırlısıÇok büyük bir sorun değildir umarım?
Çok da şey göbek atma hafif sallanma dansı yap yana yana
Olsun biz ikimiz götürürüz olmadı başlangıçta da 3 kişiydik zaten bakarsın insanlar toplaşır
Gerçi kış vakti çok uğraşan olmuyor diyetle sporla ama beslenme düzeni de oluşturdun mu
Level 1de dikkat etmedim gayet kilo alma ayarında yedim içtimOlsun biz ikimiz götürürüz olmadı başlangıçta da 3 kişiydik zaten bakarsın insanlar toplaşır
Gerçi kış vakti çok uğraşan olmuyor diyetle sporla ama beslenme düzeni de oluşturdun mu
Doktor aynen devam dedi ilaca ve beklemeye. Hadi bakalım hayırlısı
Ben de Leslie, eliptik filan yapar katılırım listeye, hele bi müjdeyi alalım da
Level 1de dikkat etmedim gayet kilo alma ayarında yedim içtimama 6 cm kadar falan inceldim şimdi birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama tam oturtamadım ya. Genelde akşama kadar iyi gidip akşam saçmalıyorum.
Kaç kalori yiyordun ben de öyle yapayım bariUmarım güzel haberlerini alırız hadi portakal suları benden, en sağlıklısından
İncelme kesin olur zaten belki kilo verme olmaz dikkat etmedi mi
Ben ilk yaptığımda kalori sayıyordum şimdi sayamıyorum ama normal yiyorum abartmadan işte bazen arka planda kestirmeye çalışıyorum kalorisini
Kaç kalori yiyordun ben de öyle yapayım bari
Ben de 1,5 ayda 6 kilo vermiştim. Ama geri aldım malesefCanım ben şaşırtmacalı yapıyordum
1200-1500 arası değişiyordu
Bir gün 1200se diğer gün 800 diğer gün 1100 gibi
Bir de app indirmiştim her şeyi hesaplıyordum
15 kilo gitti işte 2,5 ayda
Ben de 1,5 ayda 6 kilo vermiştim. Ama geri aldım malesefşimdi kilo o kadar önemli değil ölçümlere bakcaz artık. Yanlız Sana sorayım. Ben bacak ve kollarımın kalınlığından rahatsızım çok. Bu jillianda kalınlaşıyor mu acaba
Ben de 1,5 ayda 6 kilo vermiştim. Ama geri aldım malesefşimdi kilo o kadar önemli değil ölçümlere bakcaz artık. Yanlız Sana sorayım. Ben bacak ve kollarımın kalınlığından rahatsızım çok. Bu jillianda kalınlaşıyor mu acaba
Tamam canım bakıyorum hemen :)Seni takip ettim istersen bakabilirsin cm olarak incelme tablom ve öncesi sonrası fotoğraflarım var albümümde
Hoşgeldin canımben 2. takımdan geliyorum, ben de yarın sabahtan itibaren başlıyorum 30 day shred e