- 27 Ocak 2010
- 1.938
- 4.853
ben 2. takımdan geliyorum, ben de yarın sabahtan itibaren başlıyorum 30 day shred e
Evet bak dedim sen geldin bereket geldi topiceHoşgeldin
Haydi 3 kişi olduk
Vaay kızlar sizi yeniden görmek ne güzel :)
Bende tam tersi şiştiğimi hissesiyorum kilo veremiyorumLevel 1de dikkat etmedim gayet kilo alma ayarında yedim içtimama 6 cm kadar falan inceldim şimdi birkaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama tam oturtamadım ya. Genelde akşama kadar iyi gidip akşam saçmalıyorum.
Burdayım canım güya 3 tura başlayacaktım kayınvalidemler geldi bende evde spor yapamadığım için yürüyüşe başladım bende en azından közüm sabah uyurken erken kalkıyorum hava buz gibi oluyor valla ama gittim buğün mesela
Canım kilo veremesen de inceliyorsundur. Ölçülerini almamış mıydın ?1200 kalorilik besleniyorum level 1 8.günüm bitti ben sanki şiştim gram kilo verememişim
Maşallah sana canımBurdayım canım güya 3 tura başlayacaktım kayınvalidemler geldi bende evde spor yapamadığım için yürüyüşe başladım bende en azından közüm sabah uyurken erken kalkıyorum hava buz gibi oluyor valla ama gittim buğün mesela
Aldım ölçülerimi canım cumartesi 1.level bitiyor pek değişiklik yok gibi ödem oluştu sanırımCanım kilo veremesen de inceliyorsundur. Ölçülerini almamış mıydın ?
Aldım ölçülerimi canım cumartesi 1.level bitiyor pek değişiklik yok gibi ödem oluştu sanırım
Ben baktım ama bulamadım canım bide 40 dk zor değil migünaydın kızlar sabah jillian michaels biggest loser last chance workout yaptım 40 dk akşam 30 day shred level 1 başlıyorum
cnm youtube da var aslında 1 saat ama 34 dk cardio gerisi üst bölge alt bölge çalışmalar ben 34 dk cardio kısmını yapıp 5-6 dk da esneme yapıyorum, çok zor değil, cardio kısımlar arasına ağırlık çalışmaları eklenmiş, aslında 30day shred deki hareketlere çok benziyor.Ben baktım ama bulamadım canım bide 40 dk zor değil mi
Onu da yapsam agır gelir mi acabacnm youtube da var aslında 1 saat ama 34 dk cardio gerisi üst bölge alt bölge çalışmalar ben 34 dk cardio kısmını yapıp 5-6 dk da esneme yapıyorum, çok zor değil, cardio kısımlar arasına ağırlık çalışmaları eklenmiş, aslında 30day shred deki hareketlere çok benziyor.
Şimdi baktım çok eglenceli geldi banacnm youtube da var aslında 1 saat ama 34 dk cardio gerisi üst bölge alt bölge çalışmalar ben 34 dk cardio kısmını yapıp 5-6 dk da esneme yapıyorum, çok zor değil, cardio kısımlar arasına ağırlık çalışmaları eklenmiş, aslında 30day shred deki hareketlere çok benziyor.