JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Zalım jillian nın diğer programları çok sert yaa ben çok zorlanıyorum

Valla güzel tespit, cidden zalım

Şöyle ki aslında bugün yapılan sporun etkisi hemen bugün ortaya çıkmıyor. 1 Hafta falan oldu 3. levelı yapmayalı ve sonuçlarını net bir şekilde gördüğüm için devam etme hevesi oluştu.

Yoganın yarım saat olduğu dünler yapmam, o da çok nadir zaten. Ama geç de olsa bitmiş olur hem daha önce sizlerin dediği gibi :)

Ben bilmiyorum videoları ama eminim çok zalımcadır boşver canım açıkçası ben sadece vücudum şekle girsin ve incelsin diye yapıyorum jilliani. O videolar bence biraz da kasa yöneliktir.
Olsun sen yüne yapabildiğin gün kaldığın yerden yap bence ki bende öyle bazen yapamıyorsun işin çıkıyor felan sen sonuna kadar yap ölçü aldın mı bu arada
Aldım canım. 1. Levelin sonunda ölçmeyi düşünüyorum ama sanki az da olsa farkediyor gibi geliyor.

Birinci levrek sonunda bile ufaktan fark eder ama bir ay sonunda baya gözle görülür fotoğraf çekseydin karsılaştırırdın

Aynen canım zalımm o programlar baya sporcular için sanki ben çok zorlanıyorum

Emin ol, herhangi bir şeyi yapıyor olmak hiçbir şey yapmamaktan kat be kat iyidir.
Benim en büyük problemim bu, ya hep ya hiç mantığı.. Bi lokma kötü mü beslendim, tamam öldüm bittim cozutmaya devam. Ya da spora başladığımda, acaba bu yeterli mi? DAha fazlasını mı yapmalıyım? Ya da tam tersi 3 gün ara verdim kesin her şey mahvoldu bırakayım düşünceleri. Halbuki yapa yapa olacak bunların hepsi. Her seferinden baştan başlamak değil ufak aksaklıklar olsa da devam etmek önemli olan. Yoksa sürekli başa sarıyor.

Eğer yediklerine de bi nebze olsa bile dikkat edebilirsen farkı daha iyi hissedersin :)

Aynen canım zalımm o programlar baya sporcular için sanki ben çok zorlanıyorum

Kesinlikle, sonra insan kendini yetersiz hissediyor şu aşamada gerek yok o yüzden :)

Çok haklısın canım. Zaten bir ara kilo. Almaya başlayınca aynen söylediğin gibi ' aman zaten alacağım kadar aldım' mantığıyla deli gibi yemek yiyordum. Şimdi spor yapmanın da etkisiyle daha normale yakın yiyiyorum diyebilirim :)

Merhaba arkadaşlar bugün 3. Levele gectim bu zamana kadar sadece 1 gün yapamadım kilo olarak değişiklik yok hatta +1, kilom ama gorselde fark var tabi.Bu bittikten sonra hangisine başlasam fikir verebilir misiniz tesekkurler

Merhaba arkadaşlar bugün 3. Levele gectim bu zamana kadar sadece 1 gün yapamadım kilo olarak değişiklik yok hatta +1, kilom ama gorselde fark var tabi.Bu bittikten sonra hangisine başlasam fikir verebilir misiniz tesekkurler
Canım jillian mı yapmak istiyorsun

Bende Çarşamba başladım bakalım dün oruçluydum yapamadım bugün devam ederim inşallah
Hadi bakalım canım. Ben de yapacağım inşallah.Sen de yaz liste uzasın biraz :) Eşim sıkılaştığımı farketti çok mutlu oldum. Level sonunda tekrar ölçüm yapacağım bakalım nasıl çıkacak sonuçlarım :)

Sen yapamıyor musun canım?Bebek düşünüyordun galiba dimi :)
Evet canım spora ara verdim, arada eliptik yapıyorum sadece
Doktor bu aralar hiçbir şey yapma dedi, zaten bi sürü ilaç içiyorum devamlı uyutuyorlar

Sen de maşallah bitirdin neredeyse. Heyecanka belkiyorum ölçü farklarını

Yani jilian yapsam diyorum ama vücut alışır mı iyice onuda bilemiyorum ama jilian çok etkili olduğu için en olmadı haftada bı kaç gün jilian bı kaç gün platese olabilir

Allah hayırlısıyla bi bebek versin inşallah sana canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Evet canım 1. Level bitmek üzere. Ben yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum ama şimdiden etkisini ciddi derecede gösteremeye başladı gibi geliyor bana. Ölçüm yapınca göreceğiz bakalım ne olmuş ne bitmiş

Yani jilian yapsam diyorum ama vücut alışır mı iyice onuda bilemiyorum ama jilian çok etkili olduğu için en olmadı haftada bı kaç gün jilian bı kaç gün platese olabilir
Olabilir canım istersen öyle yap. Ya da arkadaşların yaptığı diğer jillian videolarını yapmayı denesen. Zor diyorlardı ama farklı birsey istiyorsan onlar da olabilir.

15 kasım spor listesi

1. Sekerportakalımm Shrek levrek 1 2/10

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…