JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

evt bir de nispeten kilolu insanların yapıyor olması beni rahatlattı niyeyse ben de kiloluyum ben de yaparım dedim kendime

Bugünkü listeyi de ben açayım madem

22 Aralık Spor Listesi

Vanillav - 30 Days Shred Level 1 3/10

Ölçülerime baktım en son bıraktığım noktadaki gibiler değişmemiş o yüzden onları baz alacağım tekrar yazayım

Göğüs - 95
Bel - 77
Kalça - 104
Göbek - 92

Bacak ve kol yazmıyorum artık çok ıncık cıncık oluyor en son yazarım farkı

Merhaba

Bu jillianda bacak kalınlaşması yani kaslanma olduğu yazıyor bazı yerlerde. Yapanlarda da oldu mu aranızda? En büyük korkum bacaklarımı incecik yapmak isterken tam tersi fitness antrenörleri gibi kalın ve erkeksi bi bacağım olması.
Sonuç alanlar yazabilir mi acaba kaçae kilo gitti? Veya kaçar cm incelmeler oldu? konu 300 küsur sayfa olunca okuması imkansız gibi bişy

Valla ben tek tek okudum canım üşenmeden bir bayan vardı çok incelmişti hemde epey tam hatırlanıyorum ama kilo olarak 2 kilo vermişti benim yarın 1.level bitiyor kilomu ve ölçülerimi yazıcam dediğin gibi bacakları kalınlaştırıyor gibi geldi aynada bakınca gözüme çarpıyır

Saol cvp verdiğin için canım. Benim 32.5 33 cm şuan baldırlarım. Bunları 31e inceltmeye çalışıyorken bir de kalınlaşırsa yıkılıeım. En iyisi yoga ve pilatese devam

Saol cvp verdiğin için canım. Benim 32.5 33 cm şuan baldırlarım. Bunları 31e inceltmeye çalışıyorken bir de kalınlaşırsa yıkılıeım. En iyisi yoga ve pilatese devam
Rica ederim ne demek arkadaşlarda görse yazarlardı bildipin gibi yap canım ben bütün hepsini denediğimden sıkıldım değişiklik arıyordum araştırdım hemeb herkes memnun incelme çok oluyormuş bakalım en azından denemedim demem

evet bence de fazla olur ben önce 30 gün shred yapayım sabahları, akşama doğru da hafif yürüyüş yaparım, shred bitince diğerine başlarım

Bugün benim level3 de son gündü ama yapamadım yapmayı da düşünmüyorum.pazartesiden itibaren cardio kickbox ve pilates yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…