Ne güzel yapmışsın canım tekrar başlamakla. Okuldan fırsat buldukça yaparsın haftada 3kere yapsan o da kar. Ne okuyordun bu arada?Selam kizlaaarrrr
Ben bugün yine shrede başladımm
Okulum çok yoğun, 2 ay kadar hiçbir şeye elimi atamadım valla derslerden. Anca yeni yeni toparlamaya başladı ben de firsattan istifade birinci gunumu tamamladım
Haftada 3-4 gün yapmayı planlıyorum bu sefer, en azından şimdilik... Bakalım kismeettt
18 Aralık 2017
1. Pearlweed : shred 1/30
Sizler nerelerdesinizzLezzetliCipetpet zezeozge
Hoş geldin canım iyi yaptın anan okulu ihmal etme spor hafta üç gün bile iyi gelir sana İnan bende burdayım tekrar shred başladım bende senin gibi ama vakit buldukça yapıyorum baz n sabahları yürüyüşe çıkıyorum bebeği bırakabilirken felanSelam kizlaaarrrr
Ben bugün yine shrede başladımm
Okulum çok yoğun, 2 ay kadar hiçbir şeye elimi atamadım valla derslerden. Anca yeni yeni toparlamaya başladı ben de firsattan istifade birinci gunumu tamamladım
Haftada 3-4 gün yapmayı planlıyorum bu sefer, en azından şimdilik... Bakalım kismeettt
18 Aralık 2017
1. Pearlweed : shred 1/30
Sizler nerelerdesinizzLezzetliCipetpet zezeozge
Canım sen hiç takma hep ilaçlarım verdiği şişkinliktir bebeğin arkasında koşturmaktan hepsi gider canımNe güzel yapmışsın canım tekrar başlamakla. Okuldan fırsat buldukça yaparsın haftada 3kere yapsan o da kar. Ne okuyordun bu arada?
Ben spora ara verdim, bebek düşünüyoruz. İlaçlar vs derken doktor hoplamayı zıplamayı yasakladı zaten, bol bol yatıyorum
Bu süreçte aldığım hormon haplarından sanırım bi beş kilo kadar aldım malesef ama meleğimize kavuşalım da kilo hiç yok gözümde. Verilir nolcak ki dimi
Ne güzel yapmışsın canım tekrar başlamakla. Okuldan fırsat buldukça yaparsın haftada 3kere yapsan o da kar. Ne okuyordun bu arada?
Ben spora ara verdim, bebek düşünüyoruz. İlaçlar vs derken doktor hoplamayı zıplamayı yasakladı zaten, bol bol yatıyorum
Bu süreçte aldığım hormon haplarından sanırım bi beş kilo kadar aldım malesef ama meleğimize kavuşalım da kilo hiç yok gözümde. Verilir nolcak ki dimi
Hoş geldin canım iyi yaptın anan okulu ihmal etme spor hafta üç gün bile iyi gelir sana İnan bende burdayım tekrar shred başladım bende senin gibi ama vakit buldukça yapıyorum baz n sabahları yürüyüşe çıkıyorum bebeği bırakabilirken felan
Kilo aldığın halde incelmişsin canın bence biraz beslenmene dikkat et daha fazla faydasını görürsünMerhaba arkadaşlar :)
Ben level 1i bitirdim ve ölçüm yaptım. 2 göbek 1 bel 1 kalça 1 göğüs 1 bacak olmak üzere 6 cm incelebilmişim. Kol ve basenlerde malesef bir değişim yok.
Uzun bir aradan sonra bugün tartıldım. Epey kilo almışım. Biliyordum ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Ölçüm de pek mutlu etmedi beni. Pek bi demoralize oldum bugün ben
Bende yapabildiğim kadar yazıyorum zaten öyle kasmıyorum hergün için canımHosbulduukk evet az önce gördüm tekrardan başladığını canımm, ben de yaptıkça buraya yazarım yine
Evet canım öyle yapmaya karar verdim inşallah kararlı olabilirsemKilo aldığın halde incelmişsin canın bence biraz beslenmene dikkat et daha fazla faydasını görürsün
Al benden de o kadar canım benimde bugün 7.günüm level 1 de moralim çok bozuldu bırakmak üzereyim 1200 kalori besleniyorum hatta 1200 bulmuyor bile ekmek hamur işi şeker hayatımdan çıkardım ama hiç kilo veremedim bu nasıl biley yaMerhaba arkadaşlar bugün 3. Levele gectim bu zamana kadar sadece 1 gün yapamadım kilo olarak değişiklik yok hatta +1, kilom ama gorselde fark var tabi.Bu bittikten sonra hangisine başlasam fikir verebilir misiniz tesekkurler
İnşallah seni engelleyen sağlık problemin yoksa bence devam et verince ve istediğini giymeye başlayınca çok mutlu olacaksınEvet canım öyle yapmaya karar verdim inşallah kararlı olabilirsem
Sen yediklerine dikkat ediyorsun 3 gün sonra bir ölçüm yap bakalım ne kadar fark edecek ki zaten sıkılaşmak için shred çok iyiAl benden de o kadar canım benimde bugün 7.günüm level 1 de moralim çok bozuldu bırakmak üzereyim 1200 kalori besleniyorum hatta 1200 bulmuyor bile ekmek hamur işi şeker hayatımdan çıkardım ama hiç kilo veremedim bu nasıl biley ya
Fark ettiriyor ama kilo veremiyorumSen yediklerine dikkat ediyorsun 3 gün sonra bir ölçüm yap bakalım ne kadar fark edecek ki zaten sıkılaşmak için shred çok iyi
Arkadaşlar ağırlık kullanılmadığı zaman daha mı az etki ediyor shred incelme az mı oluyor yani
Hoşgeldin canım, yine aynı performansı bekliyorum sendenSelam herkese
Ben geri geldim
Yine çok fazla vaktim yok (sınavlara çalışıyorum) ama Shred'e başladım bir tur daha hazır tatildeyken
O yüzden gün gün buraya yazmak istiyorum her ne kadar eskisi kadar takılamasam da bu topici özledim
Ölçülerimi yarın yazarım artık mezuramı bulup
Shred 1/30 tamam
Hoşgeldin canım, yine aynı performansı bekliyorum senden
Ben ikinci kere bitirip şu an ara verdim ama hala konuyu takip etmeye çalışıyorum