JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

21 Aralık spor listesi

Sidelya shred level 2 2/10
Vanillav Shred Level 1 2/10
Sekerportakalımm 1 saat yürüyüş

Evet bak dedim sen geldin bereket geldi topice :KK19:
zezeozge zezeozge nerelerde acaba:KK37:
Burdayım canım güya 3 tura başlayacaktım kayınvalidemler geldi bende evde spor yapamadığım için yürüyüşe başladım bende en azından közüm sabah uyurken erken kalkıyorum hava buz gibi oluyor valla ama gittim buğün mesela

günaydın kızlar sabah jillian michaels biggest loser last chance workout yaptım 40 dk akşam 30 day shred level 1 başlıyorum

Ben baktım ama bulamadım canım bide 40 dk zor değil mi
cnm youtube da var aslında 1 saat ama 34 dk cardio gerisi üst bölge alt bölge çalışmalar ben 34 dk cardio kısmını yapıp 5-6 dk da esneme yapıyorum, çok zor değil, cardio kısımlar arasına ağırlık çalışmaları eklenmiş, aslında 30day shred deki hareketlere çok benziyor.

cnm youtube da var aslında 1 saat ama 34 dk cardio gerisi üst bölge alt bölge çalışmalar ben 34 dk cardio kısmını yapıp 5-6 dk da esneme yapıyorum, çok zor değil, cardio kısımlar arasına ağırlık çalışmaları eklenmiş, aslında 30day shred deki hareketlere çok benziyor.
Onu da yapsam agır gelir mi acaba

Şimdi baktım çok eglenceli geldi bana

X