- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
Vernalagnia cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım :)
Aslında benim de sizlerezezeozge ve diğer bu programla incelen kızlara sormak istediğim buydu. Yediklerinize ne kadar dikkat ediyorsunuz ? Diyet listesi mi uyguluyorsunuz ? Ben artık diyet yapmak istemiyorum
Ay ne güzel uzun uzun yazmışsınız :) teşekkür ederim.Öncelikle rica ederim :)
Beslenme konusuna gelince, ben genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yediğim şeyler vücuduma faydalı mı zararlı mı bunun muhakemesini yapıyorum biraz. İşte zaman zaman aile buluşmaları, arkadaş buluşmaları vs olduğunda kendimi sıkmıyorum. Eğer canım isterse yiyorum. Ancak faydası olmayacağını bildiğim şeyleri de dediğim gibi çok fazla tüketmiyorum.
Zaten kötü beslendiğimde direkt enerjime yansıyor, modum düşüyor vs. Benim spora başladığımdan beri bu arada sırada sıkmama olayı biraz aşırıya kaçtı. O sebeple daha iyi verim alabilecekken spordan, daha az verim alıyorum haliyle :)
Yani her yerde her zaman aynı şey söyleniyor ancak diyetin bir devamlılığı yok. Eğer özümsemez, kendi içinizde sindirmezseniz olayı, diyet bitti hurraa moduna girer ve verdiklerinizi kat be kat geri alırsınız. Mesela bu aralar 'bağırsak floramı iyileştirmek için neler yapabilirim'i araştırıyorum. Çünkü bağırsak resmen ikinci beyin, bağışıklığın olayı orada, e bunun yolu da beslenmeden geçiyor haliyle. :)
Sözün özü klasik diyet listeleri falan bir yana, sağlıklı beslenmek şart. Vücudunuza ihtiyacı olanı verin. %90 oranında iyi beslendiğimiz zaman vücut %10'luk kısmı tolere eder ancak tam tersi bir durumda kendimizi kandırmış oluruz sadece.
Kesinlikle katılıyorum benim Bebeğim var bende sağlıklı beslenmeyi yaşamı ma uygulamayı hedefleyen ve o şekilde beslenmeye çalışıyorum ki bence öyle yapmak gerekiyor uzun vadede sağlıklı bir yaşlılık için şartÖncelikle rica ederim :)
Beslenme konusuna gelince, ben genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yediğim şeyler vücuduma faydalı mı zararlı mı bunun muhakemesini yapıyorum biraz. İşte zaman zaman aile buluşmaları, arkadaş buluşmaları vs olduğunda kendimi sıkmıyorum. Eğer canım isterse yiyorum. Ancak faydası olmayacağını bildiğim şeyleri de dediğim gibi çok fazla tüketmiyorum.
Zaten kötü beslendiğimde direkt enerjime yansıyor, modum düşüyor vs. Benim spora başladığımdan beri bu arada sırada sıkmama olayı biraz aşırıya kaçtı. O sebeple daha iyi verim alabilecekken spordan, daha az verim alıyorum haliyle :)
Yani her yerde her zaman aynı şey söyleniyor ancak diyetin bir devamlılığı yok. Eğer özümsemez, kendi içinizde sindirmezseniz olayı, diyet bitti hurraa moduna girer ve verdiklerinizi kat be kat geri alırsınız. Mesela bu aralar 'bağırsak floramı iyileştirmek için neler yapabilirim'i araştırıyorum. Çünkü bağırsak resmen ikinci beyin, bağışıklığın olayı orada, e bunun yolu da beslenmeden geçiyor haliyle. :)
Sözün özü klasik diyet listeleri falan bir yana, sağlıklı beslenmek şart. Vücudunuza ihtiyacı olanı verin. %90 oranında iyi beslendiğimiz zaman vücut %10'luk kısmı tolere eder ancak tam tersi bir durumda kendimizi kandırmış oluruz sadece.
Bitirilebiliyorsan bitire shredi en azında ne kadar fark yaratmış onu görürsünKızlar merhaba,
Ben Shred'e devam etmeyeceğim. Biraz sıkıldım sanırım. Belki sonrasında başka programlarını yaparım ancak şu anda biraz farklı şeylere yönelmek istiyorum. :)
Alışkanlık kazanma konusunda epey faydalı oldu ama bana. Şimdi 3 günden fazla spor yapmadan geçirmeme kuralını yerleştireceğim hayatıma bakalım :)
Aslında 1 ve 2 neredeyse bitmiş gayret edip 3ü bitirseniz iyi olurdu ama siz bilirsiniz. Yarım bırakmamış olurdunuz.Kızlar merhaba,
Ben Shred'e devam etmeyeceğim. Biraz sıkıldım sanırım. Belki sonrasında başka programlarını yaparım ancak şu anda biraz farklı şeylere yönelmek istiyorum. :)
Alışkanlık kazanma konusunda epey faydalı oldu ama bana. Şimdi 3 günden fazla spor yapmadan geçirmeme kuralını yerleştireceğim hayatıma bakalım :)
Bitirilebiliyorsan bitire shredi en azında ne kadar fark yaratmış onu görürsün
Aslında 1 ve 2 neredeyse bitmiş gayret edip 3ü bitirseniz iyi olurdu ama siz bilirsiniz. Yarım bırakmamış olurdunuz.
Canım sen shred bitirmiş miydinBende shred programına başlayacağım killer yapamıyorum o yüzden bana etki etmiyor galiba hareketlere yetişemiyor veya yapamıyorum
Evet iki kez hemde :) bana en fazla etki eden program oldu yada hareketlerini en azından yapabiliyorumCanım sen shred bitirmiş miydin
O zaman öyle yap canım. Maksat hareket.Evet iki kez hemde :) bana en fazla etki eden program oldu yada hareketlerini en azından yapabiliyorum
Valla baya fark etti ben doğum sonrası yaptım birde 70 kiloyum ama kimse inanmıyor en az 5 kilo zayıf gösteriyor toplanda 20 üstünde cm incelmişsimdirO zaman öyle yap canım. Maksat hareket.
Peki nasıl bir etki gördün. İncelmelerin nasıl oldu merak ediyorum :)
Ayy umarım ben de o kıvama gelirim. Beslenmeme dikkat etsem eminim tam etkisini görürüm ama edemiyorum.Valla baya fark etti ben doğum sonrası yaptım birde 70 kiloyum ama kimse inanmıyor en az 5 kilo zayıf gösteriyor toplanda 20 üstünde cm incelmişsimdir
Olsun sen yüne yapabildiğin gün kaldığın yerden yap bence ki bende öyle bazen yapamıyorsun işin çıkıyor felan sen sonuna kadar yap ölçü aldın mı bu aradaAyy umarım ben de o kıvama gelirim. Beslenmeme dikkat etsem eminim tam etkisini görürüm ama edemiyorum.
Birde aralıksız yapmayı beceremiyorum malesef. Oğlum ateşli hastalık geçiriyor üstelik kendi evimizde değiliz. Ağırlıklarımı flash bellegimi yanımda taşıyorum ama ne kadar istesem de her zaman yapamıyorum bu gün mesela.
Zalım jillian nın diğer programları çok sert yaa ben çok zorlanıyorumKızlar merhaba,
Ben de Jillian'ın epey faydalı olduğunu düşünüyorum. Tamamlamamama (ne biçim bi kelime oldu bu) rağmen özellikle karın kısmında güzel bir gelişme oldu ve koruyorum (kötü beslenmeyerek)
Şimdi bir yoga programına başladım ama başlangıç seviyesinde ve çoğunlukla taş çatlasın 10 dk. Şu aşamada genellikle hareketleri gösteriyor yani aktif olarak yoga yapıyor sayılmam.
Jillian 'ın güzel etkilerini gördüğümden, eğer mümkün olursa yoganın 10 dk yı aşmadığı günler level 3'ümü tamamlamayı planlıyorum. Bitirdikten sonra belki başka bir programına geçerim, belki baştan başlarım bilmiyorum ama etkili olduğu bir gerçek.
Çok farklı programlar var insantiy, p90x vs. ancak bitirebileceğimi pek sanmıyorum onları, ağırlar biraz.