Shred güzel bir program bütün vücûd toparlanması için onunla başlayabilirsin benceMerhaba bende evde spor yapmayı düşünüyorum kilo olarak 6 7 kilo versem yeterli vücudumda kalça bacak da sorun yok
Bel göbek simit bölgesi kalın bunları inceltmek için önerebilceginiz spor hangisi olur
Normalde o programda ara yok ama insan işi çıkıyor felan ara veriyor insan bir gün kasları dinlendirmek gerekÇarşamba dan beri level1 i yapıyorum.10 günün sonunda mı ara verebilirim bir gün sonra level2 öyle mi olmali
farka kentin Bile inanmayacaksın27 Kasım spor listesi
1. Sekerportakalımm killer abs level 2 1/7
2. vernalagnia shred level 2 - 8/10
Sanırım bu sefer düşe kalka da olsa bir programı bitireceğim, çok heyecanlıyım
Hangisini yapmak istiyorsan yap bence ben killer yaptım sonra yine Shred yaptım mesela30 day shred tamamlandıktan sonra hangisine devam edilmeli ripped mi killer mı???yoksa vücut alışır diye başka spor mu yapılmalı platese gibi
Merhabalar videoyu bir turlu bulamadm level 1 2 3 videolari rica etsem atabilirmisinizfarka kentin Bile inanmayacaksın
Merhabalar videoyu bir turlu bulamadm level 1 2 3 videolari rica etsem atabilirmisiniz
Cok tesekkur ederim
Bir sekiz biri dokuz bu on olur bence sonuçlarını merakla bekliyorum3 Aralık spor listesi
1. vernalagnia shred level 3 - 1/10
4 gün aradan sonra 3. levela başlayabildim... En azından hala devam ediyorum, bu açıdan takdir ediyorum kendimi. Level 2 9 da kaldı, Level 1 8de kalmıştı artık Level 3ü tamamlarım diye umuyorum
Bir sekiz biri dokuz bu on olur bence sonuçlarını merakla bekliyorum
Merhaba kızlar yaklaşık bir ay önce katılacağımı söylemiştim ama yeni katılabiliyorum :)
Bugün ilk kez yaptım zorlu hareketlerde dinlenerek yapsam bile bayağı etkili oldu sanki. Yanlız hiç şınav çekemedim ya. Sizde de böyle oldu mu acaba ilk günlerinizde