JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlar bu killer abs nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen

Ooov konu gitmiş :)

Level 1-8'de kaldı bende. 2 günü yapamadım boş geçti, 1 gün de yapsa idim dinlenme günüydü ordan gitti ve cumartesi level 2'ye başladım :)

19.11.2017 spor listesi
1. vernalagnia: shred level 2-2

Olsun kasların dinlenmeye de ihtiyacı var

Arada dinlenmeye ihtiyaç oluyor tabi ama dinlenme gününü programa dahil etme canım. 10gün sporunu yapmış ol. Her levelı 10kere yap. Mesela 8.günü yapamadın, ertesi gün yapamadığın o 8.günü yapmış ol, 9.güne geçme. Yoksa verim alamazsın..

Olsun kasların dinlenmeye de ihtiyacı var

Evet en azından bırakmadan bir sonunu göreyim de :)

Orası doğru ama 2 gün boyunca devam edemeyince bir bıkkınlık oluştu, tamamen bırakmaktansa 2. level'a geçtim bende. Kısmet olur da 2. turu falan yaparsam dikkate alacağım dediğini :) Yoksa 5 günde 1 gün dinlenme ardından bir 5 gün daha diye planlamıştım kafamda :)

Tamam canım, herkes kendini daha iyi tanıyor tabi. Sonuç aldıkça bırakmak istemiyor da insan bir gör bak, sen de bırakamayacaksın

Tamam canım, herkes kendini daha iyi tanıyor tabi. Sonuç aldıkça bırakmak istemiyor da insan bir gör bak, sen de bırakamayacaksın

Kesinlikle ya bugüne kadar bir sonunu getiremedim şu programların. İnstada görüyorum insanityler p90x ler millet muhteşem oluyor ya.

Ama Jillian'da bir kaç gün kötü beslensem bile motivasyon kaybına uğramadan devam ettim. Zaten ayakkabıları ayağıma geçirip videonun başlat tuşuna bastıktan sonra bazen seve seve bazen söve söve sonu geliyor

Merhaba ben platese başladım 1haftadir bugün ilk defa level 1i yaptım Birgün platese Birgün jilian yapsam olur mu acaba tesekkurler

Merhaba ben platese başladım 1haftadir bugün ilk defa level 1i yaptım Birgün platese Birgün jilian yapsam olur mu acaba tesekkurler
Merhabalar,
Bir programa başladıysanız, onu devam ettirmeniz daha fazla fayda almanızı sağlar. Daha önce spor geçmişini yoksa önce pilates yapıp bir ay, vücudunuzu spora alıştırıp sonra shrede başlayabilirsiniz. Veya direkt buna başlayıp bir ay yapıp, programı tamamlayıp birkaç hafta vücudu dinlendirmek için pilates yapıp geri shrede başlayabilirsiniz. En yüksek verimi bu şekilde alırsınız.

Tesekkur ederim.bastan 55 sayfa okudum baya güzel incelmeler yaşanmış o nedenle cezbetti beni platese başladığımdan beri de göbek biraz indi de bunu da denesem mı düşündüm..

Merhaba bende evde spor yapmayı düşünüyorum kilo olarak 6 7 kilo versem yeterli vücudumda kalça bacak da sorun yok
Bel göbek simit bölgesi kalın bunları inceltmek için önerebilceginiz spor hangisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…