Olsun kasların dinlenmeye de ihtiyacı varOoov konu gitmiş :)
Level 1-8'de kaldı bende. 2 günü yapamadım boş geçti, 1 gün de yapsa idim dinlenme günüydü ordan gitti ve cumartesi level 2'ye başladım :)
19.11.2017 spor listesi
1. vernalagnia: shred level 2-2
Başladın mı canım killer abs'a19.11.2017 spor listesi
2. Sekerportakalımm killer abs level 1
Ooov konu gitmiş :)
Level 1-8'de kaldı bende. 2 günü yapamadım boş geçti, 1 gün de yapsa idim dinlenme günüydü ordan gitti ve cumartesi level 2'ye başladım :)
19.11.2017 spor listesi
Olsun kasların dinlenmeye de ihtiyacı var
Arada dinlenmeye ihtiyaç oluyor tabi ama dinlenme gününü programa dahil etme canım. 10gün sporunu yapmış ol. Her levelı 10kere yap. Mesela 8.günü yapamadın, ertesi gün yapamadığın o 8.günü yapmış ol, 9.güne geçme. Yoksa verim alamazsın..
Tamam canım, herkes kendini daha iyi tanıyor tabi. Sonuç aldıkça bırakmak istemiyor da insan bir gör bak, sen de bırakamayacaksınEvet en azından bırakmadan bir sonunu göreyim de :)
Orası doğru ama 2 gün boyunca devam edemeyince bir bıkkınlık oluştu, tamamen bırakmaktansa 2. level'a geçtim bende. Kısmet olur da 2. turu falan yaparsam dikkate alacağım dediğini :) Yoksa 5 günde 1 gün dinlenme ardından bir 5 gün daha diye planlamıştım kafamda :)
Tamam canım, herkes kendini daha iyi tanıyor tabi. Sonuç aldıkça bırakmak istemiyor da insan bir gör bak, sen de bırakamayacaksın
canım valla yan kaslarım ağrıyor yaa bu baya hızlı ve ter atıcıBaşladın mı canım killer abs'a
Nasıldı ilk gün?
Merhabalar,Merhaba ben platese başladım 1haftadir bugün ilk defa level 1i yaptım Birgün platese Birgün jilian yapsam olur mu acaba tesekkurler