JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba bende evde spor yapmayı düşünüyorum kilo olarak 6 7 kilo versem yeterli vücudumda kalça bacak da sorun yok
Bel göbek simit bölgesi kalın bunları inceltmek için önerebilceginiz spor hangisi olur
Shred güzel bir program bütün vücûd toparlanması için onunla başlayabilirsin bence

Çarşamba dan beri level1 i yapıyorum.10 günün sonunda mı ara verebilirim bir gün sonra level2 öyle mi olmali

Çarşamba dan beri level1 i yapıyorum.10 günün sonunda mı ara verebilirim bir gün sonra level2 öyle mi olmali
Normalde o programda ara yok ama insan işi çıkıyor felan ara veriyor insan bir gün kasları dinlendirmek gerek

30 day shred tamamlandıktan sonra hangisine devam edilmeli ripped mi killer mı???yoksa vücut alışır diye başka spor mu yapılmalı platese gibi

30 day shred tamamlandıktan sonra hangisine devam edilmeli ripped mi killer mı???yoksa vücut alışır diye başka spor mu yapılmalı platese gibi
Hangisini yapmak istiyorsan yap bence ben killer yaptım sonra yine Shred yaptım mesela

Tesekkur ederim hangi siteden izliiyorsuz videoları .en çok verimi(incelemeyi) hangi level da yasadiniz

Arkadaşlar killer abs 1-2-3 videolarını yapmak istiyorum.1 i indirdim ve yaptım.2 ve 3 ü indiremedim.hangi siteden indirdimiz siz?rica etsem elinde olan varsa bana özelden gönderirse çok mutlu olurum.

3 Aralık spor listesi

1. vernalagnia shred level 3 - 1/10

4 gün aradan sonra 3. levela başlayabildim... En azından hala devam ediyorum, bu açıdan takdir ediyorum kendimi. Level 2 9 da kaldı, Level 1 8de kalmıştı artık Level 3ü tamamlarım diye umuyorum :KK70:

3 Aralık spor listesi

1. vernalagnia shred level 3 - 1/10

4 gün aradan sonra 3. levela başlayabildim... En azından hala devam ediyorum, bu açıdan takdir ediyorum kendimi. Level 2 9 da kaldı, Level 1 8de kalmıştı artık Level 3ü tamamlarım diye umuyorum :KK70:
Bir sekiz biri dokuz bu on olur bence sonuçlarını merakla bekliyorum

Merhaba kızlar yaklaşık bir ay önce katılacağımı söylemiştim ama yeni katılabiliyorum :)
Bugün ilk kez yaptım zorlu hareketlerde dinlenerek yapsam bile bayağı etkili oldu sanki. Yanlız hiç şınav çekemedim ya. Sizde de böyle oldu mu acaba ilk günlerinizde

Arkadaşlar ilk leveli bitirdim.level 2 de 3.gunu yaptim ilk başlarda ayakkabisiz yapmistim ve bı kaç gündür topugum agriyor ayakkabı ile yapmaya başladım ama pek bı iyileşme olmadı aranızda benim gibi olan oldu mu acaba bırakmak da istemiyorum

Bir sekiz biri dokuz bu on olur bence sonuçlarını merakla bekliyorum

Yani incelme anlamında çok bir yol katedebileceğimi düşünmüyorum. Biraz toparlanmaya başladım tabi ama yeme içmeme aşırı dikkat edemediğimden spordan gereken verimi alamadım tabi. :) Ancak dün level 3-2/10 yaparken farkettim ki muazzam derecede kondisyonum artmış.

Yani en kötü ihtimalle Jillian benim yıllardır bir yap bir bırak spor maceramın düzenli hale gelmesi için ısınma turu olmuş olur :) Bu bittikten sonraki programlarda beslenmeye daha fazla özen gösterip daha iyi sonuçlar almayı umuyorum. Tabi halihazırda elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum yine :)

Merhaba kızlar yaklaşık bir ay önce katılacağımı söylemiştim ama yeni katılabiliyorum :)
Bugün ilk kez yaptım zorlu hareketlerde dinlenerek yapsam bile bayağı etkili oldu sanki. Yanlız hiç şınav çekemedim ya. Sizde de böyle oldu mu acaba ilk günlerinizde

Anita'yı takip ederseniz, sağ tarafta hareketleri bir tık daha kolay yapan kızı, dizlerinin üzerinde çekiyor şınavı. Ben baktım çok zorlanıyorsam kolay olan versiyonu yapıyorum bir kaç gün, sonra yavaş yavaş normali zorluyorum ama beceremezsem hiç yoktan iyidir kolay versiyonla devam ediyorum :)

X