- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
Çok normal insanı resmen bitiriyor10 Kasımda shred 5/30 yaptım, 11 kasımda dinlendim çünkü tüm kaslarım ağrıyordu :)
12 Kasım Spor Listesi
1. Vernalagnia Shred 6/30
Arada bir dinlenmek şart zaten.. Jillian perte çıkarıyor insanı10 Kasımda shred 5/30 yaptım, 11 kasımda dinlendim çünkü tüm kaslarım ağrıyordu :)
12 Kasım Spor Listesi
1. Vernalagnia Shred 6/30
Çok normal insanı resmen bitiriyor
Arada bir dinlenmek şart zaten.. Jillian perte çıkarıyor insanı
İki kilo çok ağır olmuş canım ya. Çok zorluyordur seniKesinlikle, o yüzden 5 günde 1 gün dinlenme yaparak ilerleyeceğim. Hem bıkkınlık oluşmasını engeller gibime geliyor. :)
Zaten 2 kiloluk dumbellerım bazı hareketlerin sonuna doğru kaldırılamaz hale geliyor resmen, ben de hareketi bırakmak yerine dumbelları bırakıyorum
Daha önce kendini çok zorlayıp sakatlanan arkadaşlar oldu canım. Dayanamadığın yerde soluklan mutlaka... Aman dikkat et kendineKesinlikle, o yüzden 5 günde 1 gün dinlenme yaparak ilerleyeceğim. Hem bıkkınlık oluşmasını engeller gibime geliyor. :)
Zaten 2 kiloluk dumbellerım bazı hareketlerin sonuna doğru kaldırılamaz hale geliyor resmen, ben de hareketi bırakmak yerine dumbelları bırakıyorum
İki kilo çok ağır olmuş canım ya. Çok zorluyordur seni
Daha önce kendini çok zorlayıp sakatlanan arkadaşlar oldu canım. Dayanamadığın yerde soluklan mutlaka... Aman dikkat et kendine
Tamam canım o dengeyi iyi tutturmak önemli. Ben ilk yarım litrelik pet şişelerle başladım, öncesinde de evde spor yapıyor olmama rağmen.. İyi cesaret, 2kiloyla ben havaya kaldıramam kollarımıBir zaman sonra fazla zorluyor o zaman da bırakıyorum dumbelları, hiç yoktan iyidir :)
Yok yok şimdi kendini zorlamak farklı sakatlık derecesine gelmek farklı, bir tık daha fazlasını her zaman yapmaya çalışırım ama zarar verecek hale geliyorsa zorlamam asla :) Çok teşekkür ederim
Bende alırken bir buçuk aldım keşke yarım kilo alsaymışım diyorum Birgül dambılla yapıyorsam bir gün yapmıyorum kaslar zorlanmasın diyeKesinlikle, o yüzden 5 günde 1 gün dinlenme yaparak ilerleyeceğim. Hem bıkkınlık oluşmasını engeller gibime geliyor. :)
Tamam canım o dengeyi iyi tutturmak önemli. Ben ilk yarım litrelik pet şişelerle başladım, öncesinde de evde spor yapıyor olmama rağmen.. İyi cesaret, 2kiloyla ben havaya kaldıramam kollarımı
Bende alırken bir buçuk aldım keşke yarım kilo alsaymışım diyorum Birgül dambılla yapıyorsam bir gün yapmıyorum kaslar zorlanmasın diye
Maşallah canım sabah erkenden yapıyorsun sporunu, harika gidiyorsun13 Kasım Spor Listesi
1.Vernalagnia Shred 7/30
Maşallah canım sabah erkenden yapıyorsun sporunu, harika gidiyorsun
Ay ben tarihe dikkat etmemişim, ben fe bugün yaptım sporumu
Tarihe dikkat etmiyordum galiba canımHeheh ben farkettim yanlış anladığını zaten :) Akşamları işten sonra yapıyorum o yüzden ertesi gün yazabiliyorum anca