JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

aklımdasın sende güzel sonuçlar görürsün inşallah tatlı telaşlar benim test çıkmamıştı gebeliğim mesela kanda çıkmıştı canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

aklımdasın sende güzel sonuçlar görürsün inşallah tatlı telaşlar benim test çıkmamıştı gebeliğim mesela kanda çıkmıştı canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Ayy yaramazı görüyor musun, hemen göstermemiş kendini
Doktor bana evde test yap çıkarsa görürüz, yoksa adet gününü bekleyelim, kan testi yapalım duruma göre filan dedi

Ayy yaramazı görüyor musun, hemen göstermemiş kendini
Doktor bana evde test yap çıkarsa görürüz, yoksa adet gününü bekleyelim, kan testi yapalım duruma göre filan dedi
Her çoçuk kendine özel ki hamilelikte öyle bolbol ceviz ye folik asit değeri yüksek besinler tüket canım bitki çayları maydanoz yeme öyle yükseklere uzanma çok hoplayıp zıplama olur mu

Her çoçuk kendine özel ki hamilelikte öyle bolbol ceviz ye folik asit değeri yüksek besinler tüket canım bitki çayları maydanoz yeme öyle yükseklere uzanma çok hoplayıp zıplama olur mu
Tamam canım. Dikkat ederim inşallah
Zaten bir yılı geçkindir folik asit içiyorum. Canım kankam İnofolic combi

Malesef adet oldum canım 3gün önce. Önümüzdeki aylara bakacağız artık
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Hadi hayırlısı canım Allah hayırlı nasip versin bende karşı komsum beni gaza getirdi sabah erken kalkıyoruz bir saat yürüyüş yapmaya gidiyoruz valla suları çıkmak banada iyi geliyor biraz yürüyeceğim Shred bitirdim bakalım bu sefer nasıl etki edecek

Maşallah ya, ne güzel bitirdin ikinci turunu da. Harikasın

İnşallah canım bakalım artık sen neye karar verdin peki eğer bebek düşünüyorsan ağır Spor yapma bence canım
Haftada 3-4 gün eliptik bisiklet yapmaya karar verdim canım ben de. Pazartesi-Salı eliptik, Çarşamba dinlenme, Perşembe-Cuma eliptik, haftasonu dinlenme şeklinde veya Pazartesi-Çarşamba-Cuma yaparım dedim.

Çok doğru söylüyorsun. Jillian çok ağır gerçekten. Eliptik yürüyüşle koşu arasında oluyor ya zaten, çok da zorlamış olmam karnımı. Özellikle mekikleri, karın hareketlerini, bacakları kendine çekme hareketlerini, zıplamayı vs önermiyorlar internette çok okudum. En iyisi yine eliptik olacak gibi, çok hızlı yapılmazsa zarar da vermezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…