- 7 Ağustos 2013
- 549
- 341
Canım iyi gidiyor çok şükür, uzaktan takip ediyorum seni. Sen de harikasın maşallah
Evet, inşallah bu pazar bat normalde. Dün 10.günümdü iğneden sonra. Doktor 12-13.gün test yap dedi bana. Çok heyecanlı ya, gebelik olsa da olmasa da bu heyecan da çok güzel oluyormuş
Ayy yaramazı görüyor musun, hemen göstermemiş kendiniaklımdasın sende güzel sonuçlar görürsün inşallah tatlı telaşlar benim test çıkmamıştı gebeliğim mesela kanda çıkmıştı canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Her çoçuk kendine özel ki hamilelikte öyle bolbol ceviz ye folik asit değeri yüksek besinler tüket canım bitki çayları maydanoz yeme öyle yükseklere uzanma çok hoplayıp zıplama olur muAyy yaramazı görüyor musun, hemen göstermemiş kendini
Doktor bana evde test yap çıkarsa görürüz, yoksa adet gününü bekleyelim, kan testi yapalım duruma göre filan dedi
Tamam canım. Dikkat ederim inşallahHer çoçuk kendine özel ki hamilelikte öyle bolbol ceviz ye folik asit değeri yüksek besinler tüket canım bitki çayları maydanoz yeme öyle yükseklere uzanma çok hoplayıp zıplama olur mu
Malesef adet oldum canım 3gün önce. Önümüzdeki aylara bakacağız artık
Hadi hayırlısı canımMalesef adet oldum canım 3gün önce. Önümüzdeki aylara bakacağız artık
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Maşallah ya, ne güzel bitirdin ikinci turunu da. HarikasınHadi hayırlısı canımAllah hayırlı nasip versin bende karşı komsum beni gaza getirdi sabah erken kalkıyoruz bir saat yürüyüş yapmaya gidiyoruz valla suları çıkmak banada iyi geliyor biraz yürüyeceğim Shred bitirdim bakalım bu sefer nasıl etki edecek
Sağolasın canım ama gram kilo veremedim tabii bogazıma hakim olmazsam normal tabiiiMaşallah ya, ne güzel bitirdin ikinci turunu da. Harikasın
Olsun şekillenmiş, sıkılaşmışsındır iyice fıstık anne seniSağolasın canım ama gram kilo veremedim tabii bogazıma hakim olmazsam normal tabiii
Olsun şekillenmiş, sıkılaşmışsındır iyice fıstık anne seni
Ahh ah o beş kilo yok mu o beş kiloSağolasın evet sıkılaştım ama 5 kilo versem 65 görsem yeter bana
İnşallah canımAhh ah o beş kilo yok mu o beş kilo
Bu azimle verirsin sen onu canımm
Haftada 3-4 gün eliptik bisiklet yapmaya karar verdim canım ben de. Pazartesi-Salı eliptik, Çarşamba dinlenme, Perşembe-Cuma eliptik, haftasonu dinlenme şeklinde veya Pazartesi-Çarşamba-Cuma yaparım dedim.İnşallah canımbakalım artık sen neye karar verdin peki eğer bebek düşünüyorsan ağır Spor yapma bence canım