- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
çok ter atıyorum ben spor esnasında bi tereddüt ettim o yüzden
Maşallah canım, bu turu da bitiriyorsun3 Kasım Spor Listesi
1.sekerportakalım Shred 26/30
evet canım ama sonrası için bir program ayarlamam lazım göbek için olanı mı yapsam acabaMaşallah canım, bu turu da bitiriyorsun
Programları biraz açıklar mısın içeriğini felanslm kızlar, ben de body revolution cardio 1 ve work out 1' e başladım..bugün 2. günümdü.. bu kadının bütün egzersizlerini seviyorum :)
Dene canım bence. Eminim sonuçları çok güzel olacaktır onun da. Bu Jillian zalım ama işe yarıyor vallaevet canım ama sonrası için bir program ayarlamam lazım göbek için olanı mı yapsam acaba
tabiki cnmProgramları biraz açıklar mısın içeriğini felan
Sana zahmet olacak ama link yollayabilir misin canın bu programdan sonra yapacak program arıyorumtabiki cnm
cardio dediğim genel hareketler, 3 tur sürüyor, 26 dakka
workout dediğim ise daha çok direncini ölçüp kaslarını daha çok çalıştırmak için yapıyor, 32 dakka
jillian klasiklerinden, youtubeda videolar yok, ben başka bi sitede buldum, ordan yapıyorum..
https://www.boom.pk/video/5277/jillian-michaels-body-revolution-phase-1-cardio-1 burda cnm, shred programından daha hafif ama onu belirteyimSana zahmet olacak ama link yollayabilir misin canın bu programdan sonra yapacak program arıyorum
4 Kasım Cumartesi Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 26/30
Hadi bakalım iinşallah güzel sonuçlar alırsınTekrardan merhaba kızlar :) bugün tekrardan başladım jilliana
5 Kasım Pazar Spor Listesi
1. busekarakan98: 1/30 shred
Bence etmelisin çok güzel faydası oluyorBen de başladım bakalım 30 day shred e, devamını getirebileceğim bu sefer inşallah
6 Kasım Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 28/30
2. Vernalagnia Shred 1/30
Canım iyi gidiyor çok şükür, uzaktan takip ediyorum seni. Sen de harikasın maşallahLezzetliCipetpet canım nasılsın nasıl gidiyor sonuçları bu hafta mı alıcaksın merakla bekliyorum