JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

çok ter atıyorum ben spor esnasında bi tereddüt ettim o yüzden

Benim bu sefer spor başlangıcım regliye denk geldi. Tamam normalde de ağır geçmez ama ilk gün hafif bir yokladı, sonrasında hissetmedim bile o kadar diyim.. Tabi değişir bünyeden bünyeye, kendini bir yokla bence ona göre bakarsın artık :)

slm kızlar, ben de body revolution cardio 1 ve work out 1' e başladım..bugün 2. günümdü.. bu kadının bütün egzersizlerini seviyorum :)

Programları biraz açıklar mısın içeriğini felan
tabiki cnm

cardio dediğim genel hareketler, 3 tur sürüyor, 26 dakka
workout dediğim ise daha çok direncini ölçüp kaslarını daha çok çalıştırmak için yapıyor, 32 dakka

jillian klasiklerinden, youtubeda videolar yok, ben başka bi sitede buldum, ordan yapıyorum..

Sana zahmet olacak ama link yollayabilir misin canın bu programdan sonra yapacak program arıyorum

LezzetliCipetpet canım nasılsın nasıl gidiyor sonuçları bu hafta mı alıcaksın merakla bekliyorum
Canım iyi gidiyor çok şükür, uzaktan takip ediyorum seni. Sen de harikasın maşallah
Evet, inşallah bu pazar bat normalde. Dün 10.günümdü iğneden sonra. Doktor 12-13.gün test yap dedi bana. Çok heyecanlı ya, gebelik olsa da olmasa da bu heyecan da çok güzel oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…