Bende tebrik ederim, inşallah ulaşacağız hayallerimize :)Tebrik ediyorum, bilirim sarkmalar çatlamaları.. Ben de 20kilodan fazla verdim ama shred çok müthiş bir egzersiz programı. İnşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz
Hayır on gün on gün boyunca aynı videoyu yapıyorsunmerhaba
jillian a bugün itibari ile başlamış bulunuyorum kendi programımdan sonra level 1 videosunu yaptım ..şunu sormak istiyorum 10 günlük süreçte hiç boş gün yok değil mi ve leveller arasında ?
teşekkürlerHayır on gün on gün boyunca aynı videoyu yapıyorsun
merhaba
jillian a bugün itibari ile başlamış bulunuyorum kendi programımdan sonra level 1 videosunu yaptım ..şunu sormak istiyorum 10 günlük süreçte hiç boş gün yok değil mi ve leveller arasında ?
Bende aynı fikirde olduğum için sordum :)Nacizane fikrim 4 günde 1 falan dinlenme günü yapmamız. Kasların uzaması dinlenmesi için dinlenmek şart. 30 gün boyunca durmaksızın spor yapmak ne kadar faydalı olur bilemedim :)
zaten gergin yapamıyor insan elbet bir iş veya bir neden oyuyor 30 günlük olan program sana oluyor 40 günNacizane fikrim 4 günde 1 falan dinlenme günü yapmamız. Kasların uzaması dinlenmesi için dinlenmek şart. 30 gün boyunca durmaksızın spor yapmak ne kadar faydalı olur bilemedim :)
zaten gergin yapamıyor insan elbet bir iş veya bir neden oyuyor 30 günlük olan program sana oluyor 40 gün
Genelde haftasonları sarkıyor zaten. 6 gün yapıp 1 gün dinlenmiş gibi oluyor. Uzasa da bitirmek önemli olan zaten.Tabi orası öyle ama o dinlenme günlerini de düzenli aralıklarla yaparsanız sanki daha bi faydalı olur :)
Bi de isterse 45 günde bitsin de illa bitsin yani. Hiç o programları bitirenlerden olamadım ben...
Genelde haftasonları sarkıyor zaten. 6 gün yapıp 1 gün dinlenmiş gibi oluyor. Uzasa da bitirmek önemli olan zaten.
Ayrıca Shred ısınması ve soğumasını çıkarttığımızda 20dakika süren bir egzersiz programı. Günde 20 dakikalık spor yapan bir insan 7gün de spor yapabilir, sorun olmaz. Eğer ki 45-60dakikalık bir program olsaydı haftada 4 gün yapmak daha doğru olurdu.
Tabi herkes kendini daha iyi tanır. İlk 10 gün aralıksız yapıp, bunalıp pes etmektense haftada 2 gün mola verip programı tamamlamak daha mantıklı. Kimisi de sporu dinlendirici bulur, yapınca daha iyi hissederBen yine de haftada bir gün de olsa dinlemeden yanayım. Hem kafa olarak da toparlıyor insan. Ama herkesin bünyesi de farklıdır tabi. Aralıksız yapabilene de helal olsun derim valla :)
Tabi herkes kendini daha iyi tanır. İlk 10 gün aralıksız yapıp, bunalıp pes etmektense haftada 2 gün mola verip programı tamamlamak daha mantıklı. Kimisi de sporu dinlendirici bulur, yapınca daha iyi hisseder
Siz Shred yapıyor musunuz?
Evet biliyorum. The Biggest Loser zaten televizyon tarihinin en çarpıcı yarışmalarından biri. Deli Jillian takmış kafaya, zayıflatacak herkesi :) çok eğleniyorum ben Jillianla spor yaparken, mutlu oluyorum.Ben bi dönem yaptım, faydasını da görmüştüm ancak programı bitiremedim tamamen. Ripped falan da denemişliğim var. Aslına bakarsanız aynı videodan sıkılıyor gibi oluyorum, ha farklı video olunca yapıyor musun dersen tabi ki hayır!
Şimdi Leslie ve ufak tefek hareketler ile tekrar bir giriş yaptım spora. Biraz ilerleyip devamlılık sağlayınca Shred e başlayabilirim. Acayip motive edici Jillian. Biggest Loser diye bir tv programı var biliyorsunuzdur belki, Youtube'dan falan bakmanızı öneririm bayağı etkileyici :)
Evet biliyorum. The Biggest Loser zaten televizyon tarihinin en çarpıcı yarışmalarından biri. Deli Jillian takmış kafaya, zayıflatacak herkesi :) çok eğleniyorum ben Jillianla spor yaparken, mutlu oluyorum.
Ben şimdi bebek içim tedavi görüyorum, bir süreliğine ara verdim spora ama hemen özledim. Bir de yapamayacağımı bilince daha çok yapasım geliyorKesinlikle motivasyonu çok iyi sağlıyor. Bir ara up up down down diye dolaşıyordum.Jillian aşkım depreşti, haftaya bir giriş yaparım belki. O durumda da yazarım buraya yine
Evet normalde yapıyorum ben. Olur ya aşırı ağrılı geçiriyorsam o ay, bir gün mola veriyorum. Yine de spor yaptıkça daha iyi oluyor.merhaba..
level 1 2. günü tamamladım
bir sorum olacak regl günlerinde yapıyor musunuz
çok ter atıyorum ben spor esnasında bi tereddüt ettim o yüzdenEvet normalde yapıyorum ben. Olur ya aşırı ağrılı geçiriyorsam o ay, bir gün mola veriyorum. Yine de spor yaptıkça daha iyi oluyor.