Shrede başlamışsın tekrar canım19 Eylül Spor Listesi
1. Sekerportakalımm shred level 1 2/30
Evet canım ripped çok etkilemedi shred baya faydasını gördüm bir tur daha yapasım geldi :)Shrede başlamışsın tekrar canım
Hoşgeldin, kedini günlük listeye ekleyebilirsin canımKızlaaar bende aranıza katılabilir miyiim?
Kilo 66.4
Boy 160
Ölçülerimi henüz almadım
30 day shred level1 1/10 tamamdır!
Nasıl ekliyorum kuzum pek bilmiyorum daHoşgeldin, kedini günlük listeye ekleyebilirsin canım
Ben Rippedi yapmadım ama yine de faydası olmuştur canım sen çok hissetmemişsindir, harika olmuşsun zaten maşallah dışardan anlaşılıyorEvet canım ripped çok etkilemedi shred baya faydasını gördüm bir tur daha yapasım geldi :)
Yukarıda benim mesajımda 19 Eylül Spor Listesi yazıyor bak, orayı kopyala, mesaj bölümüne yapıştır. Bir satır aşağı in, kendi adını, yaptığın sporu ve kaçıncı günde olduğunu yaz. İlk gün 1/30, ikinci gün 2/30 gibiNasıl ekliyorum kuzum pek bilmiyorum da
Yani evet sadece göbekten 3 cm fark etmiş ama spor yapmak iyi kesinlikle ben psikolojik olarak bile faydası varBen Rippedi yapmadım ama yine de faydası olmuştur canım sen çok hissetmemişsindir, harika olmuşsun zaten maşallah dışardan anlaşılıyor
3 cm 3 cmdir canım ya. Ben ölçü almadım bu sefer, bayramda biraz saldım. Level 1 bitsin öyle bi ölçü alırım bakalım ilk yaptığımız gibi fark edecek miYani evet sadece göbekten 3 cm fark etmiş ama spor yapmak iyi kesinlikle ben psikolojik olarak bile faydası var
İkili rakamlara başlamam lazım ben hala 100 lerdeyim3 cm 3 cmdir canım ya. Ben ölçü almadım bu sefer, bayramda biraz saldım. Level 1 bitsin öyle bi ölçü alırım bakalım ilk yaptığımız gibi fark edecek mi
Minicik bebişin var canım. Çok iyisin, çok iyi gidiyorsun. 90lara da en kısa zamanda düşersin bu gidişleİkili rakamlara başlamam lazım ben hala 100 lerdeyim
İnşalah canımMinicik bebişin var canım. Çok iyisin, çok iyi gidiyorsun. 90lara da en kısa zamanda düşersin bu gidişle
Bekliyoruz:)Bende pazartesi başlayacağım inşallah kızlar :)