- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Shred nasıl gidiyor Anastasia3? Ölçülerini aldın mı başlamadan?20 Eylül Spor Listesi
anastasia3:shred 2/30
Canım güzel gidiyor vallahi normalde yürüyüş yaparken ya da eliptik bisiklet sürerken çok sıkılıyorum ama shred beni hiç sıkmıyor o yüzden seve seve yapıyorum. Yapmaya halsiz, bitkin başlıyorum, yaptıktan sonra bi’ enerji geliyor Çok istekli ve inançlıyım. İstikrarlı olamadım bundan öncekilerde ama bu sefer olacak inşallahShred nasıl gidiyor Anastasia3? Ölçülerini aldın mı başlamadan?
Ölçülerimi bugün alabildim birazdan buraya da not düşeceğimShred nasıl gidiyor Anastasia3? Ölçülerini aldın mı başlamadan?
İnşallah canımCanım güzel gidiyor vallahi normalde yürüyüş yaparken ya da eliptik bisiklet sürerken çok sıkılıyorum ama shred beni hiç sıkmıyor o yüzden seve seve yapıyorum. Yapmaya halsiz, bitkin başlıyorum, yaptıktan sonra bi’ enerji geliyor Çok istekli ve inançlıyım. İstikrarlı olamadım bundan öncekilerde ama bu sefer olacak inşallah
Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30
Kızlar ölçülerim böyleBaşladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian
Aa tebrik ederim canım çok güzel sonuç almışsın. Kaç kilo verdin? Diyet yapıyor musun, ya da yediklerine dikkat ediyo musun?
Çok abartmamaya çalıştım ama özellikle diyet yapmadım da. Kilo da veremedim pek ama sıkılaşma oldu. Dışarıdan da fark edilmiş olmalı ki geçen kuzenimin düğününde her gören kilo vermişsin dediAa tebrik ederim canım çok güzel sonuç almışsın. Kaç kilo verdin? Diyet yapıyor musun, ya da yediklerine dikkat ediyo musun?
aynen canım shred daha keyifli ripped ten sırtımdan akıyor sular yaa bunda daha bilinçli yapıyorum hareketleri bilinçe odaklanıyorum yanizezeozge ya ikinci tur dönüşüm olmasına rağmen ben bunu yaparken terlere batıyorum hala
Canım sende durumlar nasıl?
E 25 cm az değil :)) bende kalori hesabı yapıyorum. Hem kilo hemde incelme, sıkılaşma olsun istiyorum.Çok abartmamaya çalıştım ama özellikle diyet yapmadım da. Kilo da veremedim pek ama sıkılaşma oldu. Dışarıdan da fark edilmiş olmalı ki geçen kuzenimin düğününde her gören kilo vermişsin dedi
Doğru söylüyorsun, kendime diyorum sen bunları daha önce yaptın, daha iyisini yapabilirsin20 Eylül Spor Listesi
1. Anastasia3: shred 2/30
2. LezzetliCipetpet: Shred 4/30
3. Sekerportakalımm shred 3/30
aynen canım shred daha keyifli ripped ten sırtımdan akıyor sular yaa bunda daha bilinçli yapıyorum hareketleri bilinçe odaklanıyorum yani
Kalori hesabıyla 20 kilo vermiştim canım ben 90 kiloydum öncedenE 25 cm az değil :)) bende kalori hesabı yapıyorum. Hem kilo hemde incelme, sıkılaşma olsun istiyorum.
Yaa benim bebek küçük şu anda 73 kiloyum 6 ayını doldursun daha dikkat edicem gerçi tatlı pek yemiyorum hazır gıda yememeye çalışıyorum yani dikkat ediyorum yani bende 65 insem çok güzel olacak razıyım yani :) sen dikkat edersen bir ayda 2 kiloyu shred rahat verirsinDoğru söylüyorsun, kendime diyorum sen bunları daha önce yaptın, daha iyisini yapabilirsinsırttan akan terler, giden kiloların göz yaşları
Kalori hesabıyla 20 kilo vermiştim canım ben 90 kiloydum öncedenbu yapışımda kilo da vermek istiyorum ben de. 2-3 kilo bile olsa yeter
İnşallah canım. Senin bebiş daha çok küçük. Süper gidiyorsun ama maşallah. Pes etmez de bu şeklde gidersek taş olacağız taşYaa benim bebek küçük şu anda 73 kiloyum 6 ayını doldursun daha dikkat edicem gerçi tatlı pek yemiyorum hazır gıda yememeye çalışıyorum yani dikkat ediyorum yani bende 65 insem çok güzel olacak razıyım yani :) sen dikkat edersen bir ayda 2 kiloyu shred rahat verirsin
Kaç kalori alıyodun canım günlükDoğru söylüyorsun, kendime diyorum sen bunları daha önce yaptın, daha iyisini yapabilirsinsırttan akan terler, giden kiloların göz yaşları
Kalori hesabıyla 20 kilo vermiştim canım ben 90 kiloydum öncedenbu yapışımda kilo da vermek istiyorum ben de. 2-3 kilo bile olsa yeter
Tehlikeli diyetler yaptığım da oldu, günde 500 kalorili filan ama normalde 1000-1200 arası aldımKaç kalori alıyodun canım günlük
İnşallah canım. Senin bebiş daha çok küçük. Süper gidiyorsun ama maşallah. Pes etmez de bu şeklde gidersek taş olacağız taş
Nıcnıcnıc öne öyle 500 kalori açlıktan ölmemişsin iyi vallaTehlikeli diyetler yaptığım da oldu, günde 500 kalorili filan ama normalde 1000-1200 arası aldım
Sorma canım ya, 70 gün yaptım bir deNıcnıcnıc öne öyle 500 kalori açlıktan ölmemişsin iyi valla
Cidden iyi dayanıp yapmışsın. :)) Bende 1000 max 1500 kalori alıyorum.Tehlikeli diyetler yaptığım da oldu, günde 500 kalorili filan ama normalde 1000-1200 arası aldım