JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba
1 aylık bir program mı oluyor bu ?
Level aralarında dinlenme oluyor mu , yoksa hiç ara vermeden 11. Gün diğerine mi geçiliyor ?

Canlar birşey soracam sizler uygulamış kişilersiniz.ben kilo verdim fakat göbeğim var hem de bayagı. Arkadan baksanız inceciğim önden korkunç. Yapacağım shred işe yarar mı? Bana bilgi verir misiniz ?
Merhabalar, hoşgeldin :) Çok işe yarıyor, emin ol aşırı memnun olacaksın :)

Merhaba
1 aylık bir program mı oluyor bu ?
Level aralarında dinlenme oluyor mu , yoksa hiç ara vermeden 11. Gün diğerine mi geçiliyor ?
Normalde hiç ara vermedenn 30 gün yapılıyor ama insanlık hali bazı günler yapmadığım oldu benim, o günü yok sayıp tekrar ettim. Mesela 15.gün yapamadım diyelim, ertesi gün 15.günden devam ettim. O şekilde bitirdim 30günü. Şimdi ikinci kere yapıyorum

C cranial araniyooor! Nerelerdesin bakayim?
ah canim Harikasın kalmış 3 günün nasil fark gördün mu kalca bacakta?

ben 9. günde biraktim malesef ne kadar spor yapsam o kadar yiyorum önümden kaciracaklarmis gibi ve hicbir ise yaramiyor daha önce ne sporlar yaptim biliyosun olmuyor inceltemiyorum hiçbir yerimi harcadigim enerjiye yazik valla

canim valla yeni farkediyorum bacaklarimda bi degisim var. Sondaki esneme hareketlerini uzun yapiyorum baya bi aciyorum esnetiyorum bacaklari. Daha düz duruyolar gibime geldi. Yani bi 10 günden sonra ani degisim oldu diyebilirim. Sanki uzun süre yapilirsa anca istedigimiz gibi sonuc aliriz bu programdan.

Bu ayin 24ünde tam 4 aydir spor yapiyor olacagim ve ne yazikki yemege dikkat edilmedigi sürece bi yerden sonra öyle ahim sahim degisim olmuyor.

Senin basenler belki genetiktir canim yaa, o kadar sey yaptin, ben sekeri kestigim an toto moto kalmiyor misal, sen 1 aydan fazla sekersiz beslendin yine farketmedi diyorsun. Kesin genetiktir senin. Sporu yinede birakma ama saglik acisindan yararlarini biliyorsun. Nerde hareket orda bereket :))

Bu ölçüler shred sonucu mu yoksa ripped 3 levelden sonra mı onu tam anlayamadım. Efsane bi incelme var ve felaket motive oldum. Shrede 5. günümdü bugün yapamadım ama yarın aralıksız yapmak üzere başlıyorum

Seninde olur değişim herkese katkısı var :)

Evet değişim oluyor zaten level 1 sonucunda bile fark etmiştim fakat yukarıda alıntıladığım mesaj ripped sonucu mu shred mi onu sormuştum

kızlarrr 1 beden incelmişim ya cok mutluyum nası oldu bilmiyorum jillianı yarıda bırakmıstım diyetide bırakmıstım dün pantolon denedim şok oldum acaba kalıbından mı diye düşündüm bi kaç tane daha farklı denedim valla incelmişim gerçi göbişim hâla duruyor ama neyse eritcem artık bi şekilde ekim sonu kuzenimin düğünü var o zamana kadar göbeğimin ve simitlerin erimesi lazım abiye giymek istiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…