JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

21 Eylül Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 5/30
2. Sekerportakalımm: Shred 4/30

Bende geldim :)

Kızlar bir dizi izliyordum, dizinin baş karakteri süper güçlü bir kadın. Bir sahnede boks oyuncağına hızlıca vuruyor iddia üzerine, tüm rekorları geçiyor. Garson da acayip acayip bakınca arkadaşı "30Days Shred yaptı da arkadaşım, Jillian Michaels hayatını değiştirdi" diyor Çok güldüm ya izlerken, ekran resmini bile aldım

Dayanmak zor değildi aslında, zor olan peşinden gelen vitamin eksikliklerini, saç dökülmesini toparlamak oldu

Hoş geldin canım
korkunç yaa sakın bir daha öyle diyet yapma bende şimdi saçlarım çok dökülüyor hiç sevmiyorum kel kalacam diye korkuyorum mesela.

hahaha çevirmen de yapıyormuş galiba hangi dizi bu bende narcos izliyorum

korkunç yaa sakın bir daha öyle diyet yapma bende şimdi saçlarım çok dökülüyor hiç sevmiyorum kel kalacam diye korkuyorum mesela.

hahaha çevirmen de yapıyormuş galiba hangi dizi bu bende narcos izliyorum
Emzirirken saç dökülmesi olurmuş ama korkma, toparlarsın hemen biraz daha büyüsün bebişin
Jessica Jones diye bir dizi, Marvel'ın süper kahramanlarından. Defenders'ı izliyordum, bu kızın dizisi varmış orada gördüm, izleyeyim dedim. Pek beğenmedim ama bu sahnesi süperdi Doctor Who'da 10.doktoru oynayan David Tennant oynuyor dizide, onun oyunculuğu sayesinde devam ediyorum

Narcos'u iki bölüm izledim ama devam edemedim. Çok fazla müstehcen sahne çıktı
Sararım o sahneleri, öyle izlerim diziyi normalde ama midem bulandı karısı aldattı filan, sinir oldum kapattım

Kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım da canım yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde ve sporla vermek en iyisi :)
Evet, doğru söylüyorsun. Ama bir atak dönemi yapmam gerekiyordu. Pişman değilim o diyeti yaptığıma, yanlıştı sadece ama mecburdum da insülin direnci ve polikistik over var bende, kilo vermekte 500kalori almama rağmen zorlandım o dönemde. Çok şükür yine de, şimdiye 150kilo bile olmuş olabilirdim o başlangıcı yapmasam. Ailemin desteği de çok büyük oldu

öyle çok yok ama baya kan var belgesel gibi diye seviyorum ben dr. Who bir ara bende izlerim bıraktım şimdi bebek nedeniyle ancak bazen kafa dağıtmak için saç dökülmesinin durmasını bekliyorum bende. Şu kilo verme olayında bendede bekarken felan o kistten vardı acaba etkiliyor mudur ki

Olabilir canım. Polikistik over insülin direnci yapıyor, o kilo vermeyi zorlaştırıyor işte. Başlı başına polikistik over bile kilo aldırıyor, saç dökülmesi, sivilce filan bir sürü soruna sebep oluyor tablo kötüleştikçe de en büyük sorun hamile kalmayı engellemesi oluyor. Senin bebiş nasıl oldu canım, tedaviyle mi kendi kendine mi? Rabbim nasip ederse biz şimdi bebek istiyoruz ama bu kistler sağolsun zorlaştırıyorlar işte...

Canım valla ben normal Yollardan oldum tabi 6 ay felan içinde oldu bu hormonlar herşeyi altüst ediyor inşallah sizinse olur canım kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç öyle birşey varsa çok erteleme canım

Canım valla ben normal Yollardan oldum tabi 6 ay felan içinde oldu bu hormonlar herşeyi altüst ediyor inşallah sizinse olur canım kaç yıllık evlisiniz yaşın kaç öyle birşey varsa çok erteleme canım
Maşallah canım, Allah bağışlasın 6 ay bile kısa bir süre pkolu bir için aslında, çok şükür. Sen kaç yaşındasın?

Benim yaşım 24, 2buçuk yıllık evliyiz. Biraz erken evlendim diye ilk zamanlar dk hapı içtim, evlenmeden önce de içiyordum zaten. Bir yıldır istemeye başladık ama benim fibromiyalji diye bir hastalığım daha var, onun yüzünden kan değerlerim çok düşüktü, önce onu topladık, o sıra doktor bi süre izin vermedi. Sonra hormonlar bozuldu diye yine ilaç kullandım. Hsg çektirdim akut rahim duvarı iltihabı görüldü bir de onun tedavisini oldum, o da engelmiş gebeliğe... Bir yılın içinde üç ay anca denedik yani
Şimdi çok şükür her şey yolunda görünüyor, bakalım. Rabbim nasip ettiyse kavuşturur

Sağlık herşeyin başı sen iyi ol daha gençsiniz ben 30 yaşındayım canım sizin önünüzde güzel bir ömür var inşallah oda olur artık tıp çok gelişti imkanları çok belli yakında biz müjde bile verirmişim burda

22 Eylül Spor Listesi

1. Sekerportakalımm: Shred 5/30

Kızlar selamlar tekrardan. Konuya son yazdığımdan beri düzenli giremedim ama bugün level 1de son günümü yapacaktım ki regl oldum... Artık yapabilirsem pazartesi günü devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…