- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
vayyy dönüsün muhtesem olmus11 Eylül Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 1/30 + 30 dk eliptik
İkinci 30 güne başladımİlk gün çok yüklenmeyeyim dedim ama 30 dakika eliptik üstüne shred çok sağlam oldu
Canım 1.5 aylık bi ilaç tedavisi verdi doktor. Geçmezse son çare o kemiğin alınmasıymışAy canım çok geçmiş olsun yane kadar sürermiş iyileşmesi?
Sağolun canım.. hayır işte kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki ani hareketlerden kaçınmam gerekiyor ve olabildiğince üstüne oturmamam gerekiyor oturma simidine oturuyorum işte bakalım inşallah geçeraaaa gecmis olsun nasil düzelicek o? kendiligiyle geciyomuymus?
Ay tekrar geçmiş olsun canım ya, tüh nasıl olmuş, çok üzüldüm. İnşallah geçer. Aman çok dikkat etCanım 1.5 aylık bi ilaç tedavisi verdi doktor. Geçmezse son çare o kemiğin alınmasıymış
Buyur gel canımvayyy dönüsün muhtesem olmusaksama katiliyorum listene
Ayy hadi bakalım bu defa etki edecekmi :)) kızlar ben diyodum ya kuyruk sokumum ağrıyor filan diye kemiğim zedelenmiş bildiğiniz eğrilmişçok üzüldüm. 1 saatlik yürüyüş yapıcam ama doktorum tempolu yürüme dedi vitrin bakr gibi dedi. Ee ben jillian da yapmak istiyodum baştan başlamak istiyordum napacam yaaaa şuan oturma simidine oturuyorum
çok geçmiş olsun yaaa dikkat ye kendine zor yaa kendini yorma herşeyin başı sağlık iyileş yaparsın inşallahCanım 1.5 aylık bi ilaç tedavisi verdi doktor. Geçmezse son çare o kemiğin alınmasıymış
Rippedde 4.seviyeye mi geçtin canım, süper11 Eylül Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 1/30 + 30 dk eliptik
2. Sekerportakalımm ripped level 4 1/7
Bugün bebeğin aşısı vardı sabah yapamadım akşam yaparım artık12 Eylül Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 2/30 + 20 dk eliptik
tabii ki buyur gel :)Hatunlar bende katılabilir miyim ?
Hoşgeldin ne yapıyorsunHatunlar bende katılabilir miyim ?
Teşekkürler hoşbuldum 30 day shred e başlayacam.okulun açılmasını bekliyorum.oğlumu anasınıfına yollayayım dedim konsantre olmuş olurum.yarım kalsın istemiyorum.şimdilik kendi başıma spor yapıom :)Hoşgeldin ne yapıyorsun
Ölçülerimi aldım canım resimde çektim.okul açılınca başlayacam.şimdi normal spor yapıom.tabii ki buyur gel :)
hangi sporu yapiyorsan listeye ekle yaptigin gün. Istersen öncesinde ölcü ve foto cek, sonuclari daha iyi takip edersin bizimle de paylasabilirsin :)
Yarar yarar baya bir faydalı sen bile inanmayacaksın vallaCanlar birşey soracam sizler uygulamış kişilersiniz.ben kilo verdim fakat göbeğim var hem de bayagı. Arkadan baksanız inceciğim önden korkunç. Yapacağım shred işe yarar mı? Bana bilgi verir misiniz ?