- 7 Ağustos 2013
- 572
- 344
Halin kalırsa yap :) ama başladığında ikisini bir devam ettirmek zorundasın. Çünkü vücut o tempoya alışacaktır. Spor dakikanı düşürürsen vücudun artık tepki göstermez bilgine. Bana kalırsa yapma önce shred bitsin sonra pilates yap
iyi tatiller canım. yemene içmene dikkat et olur mu:) biz burda seni beklioruz git gel kaldıgın yerden devamKızlar bugün tatil için yola çıkacağız bir hafta yokum. Spora ara vereceğim ama orda bolbol yüzerim artık gelince kaldığım yerden tam gaz devam canlar
İyi tatiller canımm çok kaçırma diyeceğim ama insan engel olamıyor işte :)) fitness salonu varsa yararlanmayıda unutma öpüyorummKızlar bugün tatil için yola çıkacağız bir hafta yokum. Spora ara vereceğim ama orda bolbol yüzerim artık gelince kaldığım yerden tam gaz devam canlar
İnşallah canım sağsalim gidip geleyimiyi tatiller canım. yemene içmene dikkat et olur mu:) biz burda seni beklioruz git gel kaldıgın yerden devam
Yok öyle açık büfe değil gitceğimiz yer o yüzden rahatımİyi tatiller canımm çok kaçırma diyeceğim ama insan engel olamıyor işte :)) fitness salonu varsa yararlanmayıda unutma öpüyorumm
Iyi tatiller canim, sporun yorgunlugunada at bi güzel gelince bambaska enerjiyle devamYok öyle açık büfe değil gitceğimiz yer o yüzden rahatımbebekte var ya bende o da baya yorar zaten bolbol spor yerine yüzerim artık
tabiki kizlar buyrun buyrun :))
Tebrik ediyorum7 Ağustos Spor Listesi
1.weisseat: 7 km yürüyüş + callanetics
2. arwinn 15/30
reglimin ilk saatleri olmasına ragmen yaptım. nası yaptım bende bilmiyorum