JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

İyi bari kendime yine tur arkadaşları buldum hahah
Sende çok güzel sonuç vereceğine şüphem yoktu zaten vücudun form alacak hale geldi senin

hoşgeldiinnn:) nerelerdeydin tam gaz devam. burası her geçen gün dolup taşıyor. herkes saglıklı yaşama karar vermiş anlaşılan:)) fotolarını bekliyoruz merakla

Vay be nerelerden nerelere geldik topicce

Hoşgeldin tatlım, harikasın sen ya. Boş da durmadın 5kilo verdin demek

Heyecanla bekliyorum yeni halini görmeyi, eminim süper olmuşsundur
Çıkmaya başladı mı ab crackler

Bir anda da gitti kilolar valla

Ab crack kim biz kim daha bakalım 66nın ucundayız

Ama olsun topice ilk geldiğimde 79dum hiç mi şimdi

Kendimi de överim hemen

Öveceksin tabi, haklı kazanç

79 dan 66 ya mı düştüünnn helal valla. . asıl senden foto bekliyoruz.@Vanillav

Vücudumun %16sı erimiş gitmiş valla ben de şaşıyorum teşekkür ederim
Öncesi fotosunu paylaşırım sizinle bakalım Jillianın ilk tur sonrası fotosuyla fark var mı

Öveceksin tabi, haklı kazanç

Ay teşekkür ederim efendim sizin nasıl gidiyor spor süreci

Kızllaaar günaydınn dün sporumu yapamadım girmeyede utandım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gidicem ama söz gelir gelmez yapacam bide şey yaaa ben her hafta nişanlımla görüştüğüm zamanlar hamburger yiyorum ne yapacam arkadaşlar yaaa hamburgere dayanamıyorum kiloda veremem ki

Ben de yememe dikkat edemiyorum ya, napacağız :)

Ben de yemeğe dikkat edip spora edemiyorum napacağız :)))
benden örnek alın 2 haftadır karbonitrat ve şeker yemiorm. sebze ve et agırlıklı besleniyorum. arada içki içtim. okadar onun dışında bişi yemedim. zayıf olmama ragme 2 kilo gitmiş. ilk bir hafta zor. bir hafta kendini tutunca alışıyor vücut. kilo verdikçede canın zararlı birşey çekmiyor. benim kadar sıkı olmasada bi nebze dikkat etmeye çalışın bence. dedigim gibi 1 haftacık sabredin devamı gelir:)

8 Ağustos Spor Listesi

1. arwinn shred 16/30
2. Frifri: Shred 23/30
3. Weisseat: 5/100 callanetics,2/30 shred, 4 km yürüyüş
4. Vanillav: 2/30 Shred
süpersiniz kızlar
Hoşgeldin Velvette seni tekrar görmek çok güzel
LezzetliCipetpet ben gelene kadar shred bitecek beraber ripped başlarız istersen

@arwinn şeker orucu yapıyordum ben tatile gelince kaldı tatilden sonra bir tur daha yapacağım 21 günlük şeker oruçu çok iyi geliyor
Beyaz Hatun azıcık dikkat et dobra zaten istediğin forma gelince kontrollü yersin tatlım
Diğer arkadaşlar ve Yen'i gelenler hepinizi öpüyorum
Bende bolbol yüzüyorum burda günlük rahat 3 saati buluyor bebeği babasıyla vardiyalı bakarak ancak bu kadar giriyorum

İyi eğlenceler tatlım Ben bir tur daha shred yapacağım sanki canım, bu sefer zor olanı yapmaya çalışacağım sen geldiğinde tekrar bakar, karar veririz

iyice dinlen stress at tatlım iyitatiller:) bak vanilavda kayboldu bi geldi 5 kilo vermiş sendende öyle performans bekliyoruz. bizim içinde yüz

iyice dinlen stress at tatlım iyitatiller:) bak vanilavda kayboldu bi geldi 5 kilo vermiş sendende öyle performans bekliyoruz. bizim içinde yüz
Canım, Vanillav'ın ayak kemiğinde çatlaklar oluştu. O yüzden Jilliana ara vermek zorunda kaldı. Ama azmiyle oturduğu yerden spor yapmaya devam etti diyetle birlikte.

Tatlıya düşkünüm ama onu da öyle abartı yemem, çocukluğumdan beri ekmeği pek yemediğimden midir fazla kilolu olmadım hiç, ben kilo vermeden incelmeye çalışanlardanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…