JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Hoşgeldiiiiinnnn ayy çok özlemişimm yaaaaa nasılsın tatlımm ne yaptın ne ettinn anlat yahu

Bugün ilk gün bakalım Jillianda ben de sizi özledim canım

Çok az sızladı kemikler ama pek sıkıntı yok gibi bir süredir ben de dedim sahalara geri döneyim artık esas sen anlat neler yaptınız ben yokken benim klasik geçti valla 5 kilo verdim ama alt bacaklara dikkat ederek spor yaptım hep

Sayfalar almış başını gitmiş kimler geldi merak içerisindeyim yeni arkadaşlar var mı

7 Ağustos Spor Listesi

1.weisseat: 7 km yürüyüş + callanetics
2. arwinn 15/30
3.Beyaz Hatun: Shred 21/30 Level 3
4. Vanillav: Shred 1/30

Ben geldim

Shred ikinci tur yapmaya başladım bakalım bugün ilk gün

Bu kez hareketleri Natalie gibi, modifiye olmayan, zor haliyle yapıyorum

Bakalım sonuçlar daha çok fark edecek mi

Bir zamanlar ne zor geliyordu şu Shred ya

Yarın sizin için ölçü alıp resim çekeceğim

İyileşirken de 5 kilo verdim kızlar artık 67 kiloyum

Ee hoşgeldim mi

Kendimi de davet ettiririm hemen

Tabikiii hosgeldin bebegimm
Vaaay harika kilo vermissin, azmine iradene kurban olsunlar Hadi bakalim merakla bekliyorum 2. turdaki farklarini.
Yeni gelen arkadaslar da var onlarla bir turlarsiniz :))
Ben hala callaneticsdeyim 15 günümü tamamlayamadim henüz
Cok faydasini görüyorum ama bacaklarim güzel inceldi sekillendi. Bir kac gündür fena yememe ragmen de göbegim pörtlemiyor öne dogru En cok onu sevdim

Arkadaslar bugün sporumu yapamadim cok yogun bi gündü. Birde bi kac gündür alt karnim agriyordu daha regl biteli 2 hafta oldu bugün yine oldum neyin nesiyse. Cok fena agrimda var. Sicak su torbasiyla geldim kendime azcik, hic böyle olmuyordum. 1-2 gün dinlenme karari verdim

spor başlarda öyle düzensizlikler yapabiliryormuş. vucut geliştiren kadınların 3 ay regl olmadıgı oluyormuş. bi iki ay daha gözle canım olmadı birde doktora sorarsın. dinlen bakalım bir iki gün iyi gelir:)

Hoşgeldin tatlım, harikasın sen ya. Boş da durmadın 5kilo verdin demek

Heyecanla bekliyorum yeni halini görmeyi, eminim süper olmuşsundur
Çıkmaya başladı mı ab crackler

Mehabalar Bende dün level 1 ile başladım. Kolumu kaldıramasamda devam edeceğim. 5 sene önce çok iyi beslenip jillian vede koşu bandı ile 15 kg vermiştim vede çok iyi sıkılaşmıştım. Umarım bu seferde aynı azinle devam ederim

Evet canim geciktirebilecegini duymustum bende yeme düzeni falan da degistigi icin, böyle sık gelecegini beklemedim umarim tatilimde gelmez :)) bugün biraz daha iyiyim yapabilirim muhtemelen sporumu

vaaay süper 15 kilo. Simdi ne kadar fazlan var sormasi ayip degilse:) yada sadece sıkılasmak icinmi yapicaksin?
Spor listemiz var günlük oraya adini ekle hergün yaptikca. Listemiz dolu dolu gözüksün :))

Maşallah 16.günün olmuş bile, çoğu gitmiş azı kalmış

Nasıl hissediyorsun, değişim var mı? Fotoğraf bekliyorum senden de
30. günümde çekicem foto. benim zaten çok kilo fazlam yoktu birkaç kilo fazlaydı kilodan çok sıkılaşmaya ihtiyacım var. onun için 20 günde fark çok belli olmaz diye 30 bitince çekicem fotograf. fark görmessem motivasyonum düşer diye çekmiyorum. hep beraber 30 u bekliyelim az kaldıama degişim var hissediyorum. yemememde çok dikkat ediyorum çünkü. karbonitrat yok hayatımda yollarımızı ayırdık:)

Süper o zaman. Emini değişim vardır. Bir de dikkat ediyormuşsun yemene, kat kat fark edecektir.
Benim de elimde değil, merak ediyorum değişimleri

Süper o zaman. Emini değişim vardır. Bir de dikkat ediyormuşsun yemene, kat kat fark edecektir.
Benim de elimde değil, merak ediyorum değişimleri
saol canım. evet anlıyorum seni bende çok merak ediyorum:) hadi nerdesin listede bir ben varım. yapılsın sporlar gelsin fotograflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…