- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
Çok iyi valla süpersin maşallah süphanallahGöğüs: 98 - 98 - 97
Bel: 79 - 79 - 77
Kalça: 108 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95
Boyun: 32 - 31 - 30
Bacaklar: Sol 60, Sağ 62 - Sol 60, Sağ 62 - Sol 60, Sağ 62
Kollar: Sol 32, Sağ 34 - Sol 32, Sağ 32 - Sol 30, Sağ 31
Kızlar korka korka ölçü aldım, düzenli yapamadım bu seviye diye. Ama özellikle kollarımdan olmak üzere toplamda 8cm gitmiş bu level. Başladığımdan bu yana da 17cm incelmişim
Foto yokmu fotoÇok iyi valla süpersin maşallah süphanallahnazarımız değmesin bende birazdan alacam ölçülerimi
Sendeki 30 günlük değişim daha süper olacak eminim canımÇok iyi valla süpersin maşallah süphanallahnazarımız değmesin bende birazdan alacam ölçülerimi
Ayıp olmazsa kaç kilosun? Callenetics çok kilolularda değil de zaten zayıf olup güçlenmek, sıkılaşmak isteyenlerde daha etkili oluyormuş sanırım. Kilo vermek için Jillian gibi cardio ağırlıklı sporlar daha etkili oluyorMerhaba kızlar ben de başlıyorum spora callanetics 2. Günümdeyim. Bugün slim in 6 yapıcam ve akşam yürüyüş. Nasıl gruba dahil olurum.
Jillianı yapmıştım çokta etkili olmuştu ama bu defa kilo fazlalığım çok dizleri sakatlamaktan korkuyorum
Bebeğin daha küçükmüş canım. Allah bağışlasın87.5 7 ay oldu doğum yapalı. Callaneticsi de önce jillianla beraber yapmıştım 76 kiloyken hem zayıflayıp hem sıkılaşmıştım. Ben çok memnunum callaneticsten. Vücudumu rahatlatıyor bitince.
Bebeğin daha küçükmüş canım. Allah bağışlasınVerirsin inşallah, daha önce de yaptıysan biliyorsundur o zaman
Aiiyy merak ettim bak şimdii. Videoyu izledim zaten müthiş etkilendim kalkıp yapmak istedim ama sonra zor tuttum kendimi4 Agustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 21/30
Kızlar bugün level 3e başladım. Daha ilk circuitda zorluktan bağırmaya ama nasıl bitti anlamadım. Tadı damağımda kaldı resmen
Aiiyy merak ettim bak şimdii. Videoyu izledim zaten müthiş etkilendim kalkıp yapmak istedim ama sonra zor tuttum kendimi
Yemediği için kesilir belki de
Sen yeter ki iste benim bebeğim bir hafta sonra dört aylık olacak ve ben burda çok motive olup baya toparladım ki sen daha önceden bilgi sahibisin sadece sabırlı ol87.5 7 ay oldu doğum yapalı. Callaneticsi de önce jillianla beraber yapmıştım 76 kiloyken hem zayıflayıp hem sıkılaşmıştım. Ben çok memnunum callaneticsten. Vücudumu rahatlatıyor bitince.
oooo hoş geldin üçüncü level vanada öyle geliyor sanki bit başlıyor bir bakıyorsun bitmiş yani hiç yarım saat değil ilk level çok uzun geliyordu bana mesela4 Agustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 21/30
Kızlar bugün level 3e başladım. Daha ilk circuitda zorluktan bağırmaya ama nasıl bitti anlamadım. Tadı damağımda kaldı resmen