Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim
Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:
- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs
Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım
Sonra da vay efendim bu basenler niye hala burda
Geçen sene spor yaparken giydiğim şortum bol geliyor ama bu sefer az önce ilk kez giydim de. Bu gaz bana baya yeter
Just bu topiğe takıldıktan sonra kuzenimi de spora başlattım ben :)) ilk callanetics ile başladı ama onun fazla kilosu vardı (en az 10 vermesi lazım), 30 DS döndü. Ben de onla inceledim biraz, sandığım kadar vücudu zorlayan bi egzersiz değil (zorlamaktan kastım ani hareketlerle incinme riski). Bence 30 DS yap bir süre ammman dikkat et yalnız.
Bence killer abs yap ( sonucu önce sende görüp yapip yapmamaya karar vereceğim çünkü hehehe)
Saka bir yana bu kadar aradan sonra direkt rippedin sonuyla baslamak agir gelir mi bilemedim shredi yapmak daha mantikli olabilir (o sanki çok hafif ya)
Sen merak etme 30 DS bittikten sonra killer abs veya 6w6p ikisinden birini yapıcam görselleri paylaşırım etkileri varmı yok mu beraber gözlemlerizBence killer abs yap ( sonucu önce sende görüp yapip yapmamaya karar vereceğim çünkü hehehe)
Saka bir yana bu kadar aradan sonra direkt rippedin sonuyla baslamak agir gelir mi bilemedim shredi yapmak daha mantikli olabilir (o sanki çok hafif ya)
Imm kilo almak ilgi alanıma girmiyor canım o yüzden ben yardımcı olamicamm üzgünümtamam ama yüzden zayıflamak istemiyorum. şuan 48 kiloyum. 50 kilo olmak istiyorum. bide göbeğim erisin istiyorum
Hahaha ilahi çok güldüm yazdığın mesaja canım şimdiden ellerine sağlık afiyetler diliyorumSonra da vay efendim bu basenler niye hala burda
Geçen sene spor yaparken giydiğim şortum bol geliyor ama bu sefer az önce ilk kez giydim de. Bu gaz bana baya yeter
Sen merak etme 30 DS bittikten sonra killer abs veya 6w6p ikisinden birini yapıcam görselleri paylaşırım etkileri varmı yok mu beraber gözlemleriz
Canim mesaji öglen okudum yazamadim acil cikmam gerekti.Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim
Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:
- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs
Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım
ahahah cok güldümYapmadım hiç canım o hatundan hazzetmiyorum sebepsiz şekilde
Callanetics basenlerimi çalıştırıyor aslında benim, tek yapmam gereken sabretmek
O değil de bizim işyerinde bi arkadaş (erkek), 100den 80e inmiş yılbaşından beri, gelmiş odaya bugün dert yanıyodu, verdiği kiloların 7sini geri almış. Hemen koçluk yaptım, dedim protein ye çiğ kuruyemiş ye ekmeği kes vs. Trileçeyi çok seviyomuş evde hanımdan istemiş kadıncağız bebekten fırsat bulup yapamamış bu da gitmiş dışarıdan bi tepsi almış bir gün içinde hepsini bitirmişler evde. Nayynn sakın öyle şeyler yapma bir daha dedim. Konu trileçe fiyatına oradan da karşılıklı tarif vermelere geldi, dedim ki ptesi şöyle bi trileçe yapayım da hepimiz yiyelim, yapıp götürecem şimdi. Konu çiğ kuruyemişli ara öğünden trileçe yapmaya nereden geldi hiç anlamadım
Canim mesaji öglen okudum yazamadim acil cikmam gerekti.
Bence de Shred ile basla onun sonucuna göre devam edersin sonrasina. Karin bölgesi istedigin kiloya yaklastiginda daha etkili olur bence. Gerci bu killer abs hem karin yaglari yakimindada etkiliymis. Shred ardindan Killer abs baslarsin en iyisi.
shred yap canim bence de ama fazla zorlama.Dimi belki ilk dönem sonu yaparım veya seneye yaza
Zaten sen de demiştin 1 yılı bulur o karın kaslarına ulaşmak diye
Ben bir tur daha shred döneyim madem
Zaten süper inceltiyor
canim callanetics yaptıktan sonra ertesi gun bir yerlerin agridi mi yani farkli yerler calisti mi28 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 25/30
2. Beyaz Hatun: Shred 13/30
3. EmiraSalih: leslie 3 mile 10/15
4. Aquarius24: Callanetics 2/15
Aynen canim klasik olani 'on saatte on yas gencles' yapiyorum.
Bence bunu yapabilirsin basit kolay gibi duruyor ama hicte öyle degilcok güzel esnetiyor vücudu. Yaparken basta zorlaniyorsun ama vücut esnedikce kolaylasiyor.
Jilliana göre daha farkli kaslari calistiriyorsun, o yüzden bence bi jillian bi callanetics yapmak iyi olur.
canım öncelikle ellerine sağlık şimdiden triliçe içinzezeozge Verilecek kilo fazlaysa cardio ağırlıklı bi egzersizle başlanmasını öneririm (jillian mesela). Callanetics ise daha sonra şekillenmek için, kilo verdirmez pek callanetics hatta inceldiğiniz halde aldırabilir bile (kas ağırlığı artıyo ya)
yapamadigimiz günler mutlaka olacaktır önemli olan devam etmek inatla :)Kızlar ben bugün acil amcamlara gitmek durumunda kaldım, spor yapamadım malesef. Yarın devam inşallah
Canim ertesi güne agrim olmadi. O an yaparken ve bitisinde kisa süre agri oluyor. Bugün 2. günüm yanlarimin acisini daha fazla hissettim düne bakarak ama suan bisey yok.canim callanetics yaptıktan sonra ertesi gun bir yerlerin agridi mi yani farkli yerler calisti mi
Canim bence Ripped ile devam et. Tempolu sporlar kilo verdirmeye daha cok yardimci oluyor. Hem hazir Shred sayesinde kondisyonda kazandin.evet canım Zayıflamak istiyorum acaba bu jillian programından sonra hangisini yapsam onu bilmiyorum iste
canım öncelikle ellerine sağlık şimdiden triliçe içinben kilo vermek istiyorum jillianın 30Ds yapıyorum 5 günüm kaldı sonra hangisini yapayım çok kilo verdirmedi bana ama baya toparlandım gören zayıflamışsın diyor
olsun bugün daha şevkle yaparsınKızlar ben bugün acil amcamlara gitmek durumunda kaldım, spor yapamadım malesef. Yarın devam inşallah
öyle yapayım ben onun çalışma prensini nasıl oda mı onar gün yapılıyor .shred daha mı zorCanim bence Ripped ile devam et. Tempolu sporlar kilo verdirmeye daha cok yardimci oluyor. Hem hazir Shred sayesinde kondisyonda kazandin.