JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Bence killer abs yap ( sonucu önce sende görüp yapip yapmamaya karar vereceğim çünkü hehehe)

Saka bir yana bu kadar aradan sonra direkt rippedin sonuyla baslamak agir gelir mi bilemedim shredi yapmak daha mantikli olabilir (o sanki çok hafif ya)

Sonra da vay efendim bu basenler niye hala burda

Geçen sene spor yaparken giydiğim şortum bol geliyor ama bu sefer az önce ilk kez giydim de. Bu gaz bana baya yeter

Sen o basenlere taktın ama

Evet rippedde bu risk daha fazla
Ve shredi önceden bildiğim için daha kolay geliyor bana

Hahahah belki killer absi seneye falan yapmam lazım
Sonuçta abs çıkmaz bu göbekle bende
Ama ripped e geçerseniz kesinlikle shred daha kolay gelecek bak görürsün

Sen merak etme 30 DS bittikten sonra killer abs veya 6w6p ikisinden birini yapıcam görselleri paylaşırım etkileri varmı yok mu beraber gözlemleriz

28 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 25/30
2. Beyaz Hatun: Shred 13/30
3. EmiraSalih: leslie 3 mile 10/15

Canim mesaji öglen okudum yazamadim acil cikmam gerekti.

Bence de Shred ile basla onun sonucuna göre devam edersin sonrasina. Karin bölgesi istedigin kiloya yaklastiginda daha etkili olur bence. Gerci bu killer abs hem karin yaglari yakimindada etkiliymis. Shred ardindan Killer abs baslarsin en iyisi.

ahahah cok güldüm

Dimi belki ilk dönem sonu yaparım veya seneye yaza
Zaten sen de demiştin 1 yılı bulur o karın kaslarına ulaşmak diye
Ben bir tur daha shred döneyim madem
Zaten süper inceltiyor

evet canım Zayıflamak istiyorum acaba bu jillian programından sonra hangisini yapsam onu bilmiyorum iste

canım öncelikle ellerine sağlık şimdiden triliçe için ben kilo vermek istiyorum jillianın 30Ds yapıyorum 5 günüm kaldı sonra hangisini yapayım çok kilo verdirmedi bana ama baya toparlandım gören zayıflamışsın diyor

canim callanetics yaptıktan sonra ertesi gun bir yerlerin agridi mi yani farkli yerler calisti mi
Canim ertesi güne agrim olmadi. O an yaparken ve bitisinde kisa süre agri oluyor. Bugün 2. günüm yanlarimin acisini daha fazla hissettim düne bakarak ama suan bisey yok.
Sabah kalktigimda anlarim daha cok :)
Farkli yerler kesinlikle calisiyor onu söyliyebilirim.

Canim bence Ripped ile devam et. Tempolu sporlar kilo verdirmeye daha cok yardimci oluyor. Hem hazir Shred sayesinde kondisyonda kazandin.

Kızlar ben bugün acil amcamlara gitmek durumunda kaldım, spor yapamadım malesef. Yarın devam inşallah
olsun bugün daha şevkle yaparsın

Canim bence Ripped ile devam et. Tempolu sporlar kilo verdirmeye daha cok yardimci oluyor. Hem hazir Shred sayesinde kondisyonda kazandin.
öyle yapayım ben onun çalışma prensini nasıl oda mı onar gün yapılıyor .shred daha mı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…